![]() |
Zakonczenie sezonu w Lubuskim
Witajcie Trole bagniste :D:D:D ( jak Brunetka powiedziała by ;) )
rok temu zrobiliśmy takie zakończenie sezonu na MRU w Boryszynie ( dokladnie to WYSOKA ) i wszystkim się spodobało wiec i w tym roku jest taki pomysł by takie zakończenie pozostawić w kalendarzu FAT co wy na to ??? kto się w tym roku na to pisze ??? termin to 16/17/18 października ( jedyny w sumie termin ;) ) zapraszam więc do wpisywania się na liście UWAGA UWAGA UWAGA NASTĄPIŁY ZMIANY CO DO LOKALIZACJI ZLOTU patrz na strone 13 |
7 Załącznik(ów)
tak wyglądało rok temu :D:D:D
. |
Ja bym się.na jakąś jazdę zapisał chętnie... będzie jazda..? :D
|
1 Fabrizio13
2 Aniela ( Gilera Arizona ) :D:D:D 3. zaczekaj wytapatalkowano |
Pewnie ze będzie jazda jak by nie inaczej ;) nie długo zapodam szczegóły mam zamiar was rozdzielić na dwa grupy turystyka i offroad extreme :D:D:D Zaprowadzę was tam gdzie była robiona fotka co mam na profilu :umowa:
|
znam to miejsce! :D
w takim razie się.zapisuję.. i spróbuję.sciągnąć ze sobą liczniejszą grupę Pomarańczowych troli :D |
1 Fabrizio13
2 Aniela ( Gilera Arizona ) 3. zaczekaj 4. Ex1 (Offroad extreme proszę) |
1 Fabrizio13
2 Aniela ( Gilera Arizona ) 3. zaczekaj 4. Ex1 (Offroad extreme proszę) 5. Kosmal |
1 Fabrizio13
2 Aniela ( Gilera Arizona ) 3. zaczekaj 4. Ex1 (Offroad extreme proszę) 5. Kosmal 6.f4u |
1 Fabrizio13
2 Aniela ( Gilera Arizona ) 3. zaczekaj 4. Ex1 (Offroad extreme proszę) 5. Kosmal 6. f4u 7. Volks (jak będę w PL w tym terminie to sie pisze!) |
1 Fabrizio13
2 Aniela ( Gilera Arizona ) 3. zaczekaj 4. Ex1 (Offroad extreme proszę) 5. Kosmal 6. f4u 7. Volks (jak będę w PL w tym terminie to sie pisze!) 8. martinpolo |
Wstepnie tez sie pisze :)
1 Fabrizio13 2 Aniela ( Gilera Arizona ) 3. zaczekaj 4. Ex1 (Offroad extreme proszę) 5. Kosmal 6. f4u 7. Volks (jak będę w PL w tym terminie to sie pisze!) 8. martinpolo 9. Kamyk |
Ja też się pojawię :)
|
|
1 Fabrizio13
2 Aniela ( Gilera Arizona ) 3. zaczekaj 4. Ex1 (Offroad extreme proszę) 5. Kosmal 6. f4u 7. Volks (jak będę w PL w tym terminie to sie pisze!) 8. martinpolo 9. Kamyk 10.ramoneza Qrwa będzie ziąb :cold: |
Kolego Fabrizio13 może kilka szczegółów dotyczących zlotu, bo i może ja się wproszę :umowa:
|
HHmmmmm jak by to podsumować ??? ok wiem ;) Dzida trzoda i najebka :D:D:D
tak krotko mówiąc spotykamy się tak spontanicznie każdy przenosi dobry humor kazdy pilnuje własny bezpieczeństwo bo w okolicach bunkrów nie brakuje dziur :Sarcastic: każdy zbiera drewno na ognisko i sprząta teren po imprezie :umowa: spanie w namiocie nie ma toy toy bo to w lesie głęboko :D:D:D w sobotę dzielimy się na dwie grupy jedna zwiedza bunkry a ja prowadzę off wracamy popołudniu do bazy i znowu ognisko i dobry humor :kumbaya::zdrufko::friday::blues: To nie jest zlot komercyjne to tylko spotkanie kilka dobry przyjaciół co lubią enduro i dobry towarzystwo więc wariatów i exesów tu nie pasują :umowa: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Fajnie, fajnie, podoba mi się.
Mam nadzieję, że trochę jeżdżenia będzie dla "turystów", bo off dla mnie to tabu, zaczynam przygodę z Afri... Jeśli koledzy pozwolą, to wpisuję się. :bow: 1.Dobry humor mam,:blues: 2. pilnować się potrafię, :haha2: 3. drewno na ognisko zbierać umiem,:D 4. sprzątanie - cóż może być też:dizzy: |
Cytat:
wytapatalkowano |
Wstępnie się piszę. Tylko pojadę sobie skrótem. Kto chce zostać bohaterem, za mną...
-------------------------------------------------------------------------------- 1 Fabrizio13 2 Aniela ( Gilera Arizona ) 3. zaczekaj 4. Ex1 (Offroad extreme proszę) 5. Kosmal 6. f4u 7. Volks (jak będę w PL w tym terminie to sie pisze!) 8. martinpolo 9. Kamyk 10.ramoneza 11. danek |
brak wygody brud off road to wszystko wytrzymam ale Norweskie śledzie z puszki na zagrychee nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :convulsion::convulsion::eek::eek::lol8::lol8::lol 8::lol8:
|
Cytat:
Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
1 Fabrizio13
2 Aniela ( Gilera Arizona ) 3. zaczekaj 4. Ex1 (Offroad extreme proszę) 5. Kosmal 6. f4u 7. Volks (jak będę w PL w tym terminie to sie pisze!) 8. martinpolo 9. Kamyk 10.ramoneza 11. danek 12. norbi+dwóch niezrzeszonych |
Norbi skróciles listę, poprawiam :-)
1 Fabrizio13 2 Aniela ( Gilera Arizona ) 3. zaczekaj 4. Ex1 (Offroad extreme proszę) 5. Kosmal 6. f4u 7. Volks (jak będę w PL w tym terminie to sie pisze!) 8. martinpolo 9. Kamyk 10.ramoneza 11. danek 12. Norbi i dwóch nie zrzeszonych wytapatalkowano |
Cytat:
|
1 Fabrizio13
2 Aniela ( Gilera Arizona ) 3. zaczekaj 4. Ex1 (Offroad extreme proszę) 5. Kosmal 6. f4u 7. Volks (jak będę w PL w tym terminie to sie pisze!) 8. martinpolo 9. Kamyk 10.ramoneza 11. danek 12. Norbi i dwóch nie zrzeszonych 13. FotoGregor - warunek, że nie będę musiał iść do pracy |
1 Fabrizio13
2 Aniela ( Gilera Arizona ) 3. zaczekaj 4. Ex1 (Offroad extreme proszę) 5. Kosmal 6. f4u 7. Volks (jak będę w PL w tym terminie to sie pisze!) 8. martinpolo 9. Kamyk 10.ramoneza 11. danek 12. Norbi i dwóch nie zrzeszonych 13. FotoGregor - warunek, że nie będę musiał iść do pracy 14.Powinienem być :D |
Pozwolę sobie zażyć niewygód z Wami i wpisuję się na listę.
1 Fabrizio13 2 Aniela ( Gilera Arizona ) 3. zaczekaj 4. Ex1 (Offroad extreme proszę) 5. Kosmal 6. f4u 7. Volks (jak będę w PL w tym terminie to sie pisze!) 8. martinpolo 9. Kamyk 10.ramoneza 11. danek 12. Norbi i dwóch nie zrzeszonych 13. FotoGregor - warunek, że nie będę musiał iść do pracy 14.Powinienem być :D 15. maniek |
Cytat:
Dobrze, że okoliczna padlinożerna zwierzyna się nie zleciała ;) |
Fuuuuujjjjjjj nawet pamiętam ten smród teraz :vis::lol8::lol8::lol8:
|
no ja chyba tyż ;)
|
to jak ty to i Bicio Rawiking i Misza ;););)
|
1 Fabrizio13
2 Aniela ( Gilera Arizona ) 3. zaczekaj 4. Ex1 (Offroad extreme proszę) 5. Kosmal 6. f4u 7. Volks (jak będę w PL w tym terminie to sie pisze!) 8. martinpolo 9. Kamyk 10.ramoneza 11. danek 12. Norbi i dwóch nie zrzeszonych 13. FotoGregor - warunek, że nie będę musiał iść do pracy 14. Słodziuś 15. maniek 16. Demolka 17. Bicio 18. Rawiking 19. Misza 20. Mallory |
1 Fabrizio13
2 Aniela ( Gilera Arizona ) 3. zaczekaj 4. Ex1 (Offroad extreme proszę) 5. Kosmal 6. f4u 7. Volks (jak będę w PL w tym terminie to sie pisze!) 8. martinpolo 9. Kamyk 10.ramoneza 11. danek 12. Norbi i dwóch nie zrzeszonych 13. FotoGregor - warunek, że nie będę musiał iść do pracy 14. Słodziuś 15. maniek 16. Demolka 17. Bicio 18. Rawiking 19. Misza 20. Mallory 21. rupert |
O kurwa, jestem na liście :) w sumie fajnie... :)
|
Dobry dobry Mallory :lol8::lol8::lol8::Thumbs_Up: ciekawy czy Rawiking i Bicio już wiedzą :D:D:D
|
Cytat:
|
no to hooy :D jak trza to trza :D
|
faak znowu to Lubuskie :D
|
1 Fabrizio13
2 Aniela ( Gilera Arizona ) 3. zaczekaj 4. Ex1 (LC8 Team) 5. Kosmal 6. f4u 7. Volks (jak będę w PL w tym terminie to sie pisze!) 8. martinpolo 9. Kamyk 10.ramoneza 11. danek 12. Norbi i dwóch nie zrzeszonych 13. FotoGregor - warunek, że nie będę musiał iść do pracy 14. Słodziuś 15. maniek 16. Demolka 17. Bicio 18. Rawiking 19. Misza 20. Mallory 21. rupert 22. Maro71 (LC8 Team) 23. Kolan (LC8 Team) 24. Spychu (LC8 Team) 25. Wibciu (LC8 Team) |
faak znowu to Lubuskie :D
Jak trzeba to trzeba :umowa::lol8::lol8::lol8: LC8 team ??? hhhhhmmmm ale zaszczyt :D:D:D zobaczymy jak pójdą po piachach :D:D:D |
Cytat:
|
W ubiegłym roku to była moja najzimniejsza noc jaką spędziłem w namiocie, w tym roku nie zapomne śpiwora i czegoś pod dupę, tym bardziej że to połowa października będzie.
|
noooo tak dobry śpiwór i karimata to postawa ;) moja tez w tedy się przekonała ze lepiej w namiocie niż w aucie :D:D:D
|
Ja jestem na etapie kombinowania jak wepchać pierzynę do torby :D
wytapatalkowano |
Cytat:
|
1 Fabrizio13
2 Aniela ( Gilera Arizona ) 3. zaczekaj 4. Ex1 (LC8 Team) 5. Kosmal 6. f4u 7. Volks (jak będę w PL w tym terminie to sie pisze!) 8. martinpolo 9. Kamyk 10.ramoneza 11. danek 12. Norbi i dwóch nie zrzeszonych 13. FotoGregor - warunek, że nie będę musiał iść do pracy 14. Słodziuś 15. maniek 16. Demolka 17. Bicio 18. Rawiking 19. Misza 20. Mallory 21. rupert 22. Maro71 (LC8 Team) 23. Kolan (LC8 Team) 24. Spychu (LC8 Team) 25. Wibciu (LC8 Team) 26. Sulik |
1 Fabrizio13
2 Aniela ( Gilera Arizona ) 3. zaczekaj 4. Ex1 (LC8 Team) 5. Kosmal 6. f4u 7. Volks (jak będę w PL w tym terminie to sie pisze!) 8. martinpolo 9. Kamyk 10.ramoneza 11. danek 12. Norbi i dwóch nie zrzeszonych 13. FotoGregor - warunek, że nie będę musiał iść do pracy 14. Słodziuś 15. maniek 16. Demolka 17. Bicio 18. Rawiking 19. Misza 20. Mallory 21. rupert 22. Maro71 (LC8 Team) 23. Kolan (LC8 Team) 24. Spychu (LC8 Team) 25. Wibciu (LC8 Team) 26. Sulik 27. Pawlicho (LC8 Team- ale na XT600 :)) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:23. |