![]() |
Tukan 2015
Już jest ! Startujemy z zapisami :)
Dla tych co nie znają: Druga edycja imprezy tworzonej przez Puntka i Ekipę :) Dwie imprezy na raz - asfalty (adventure) i off (racing) . Lokalizacja - Dolny Śląsk- Baza Rajdu jest jeszcze ustalana. Będą to okolice Kamieńca Ząbkowickiego, Srebrnej Góry itp... Adventure - około 150 km dróg według roadbooka Racing zawody sportowe dla amatorów - 6-8 OSów w terenie , trasa pod duże motocykle. Ale jechać będą także mniejsze - od 250 ccm do .... tutaj wpisz co chcesz. Założenie jest takie, że jeśli trasę przejedzie taki lamer jak ja to każdy powinien dać radę :) Szczegóły i zapisy www.rajdtukan.pl Nie jesteśmy imprezą komercyjną ;) Do zobaczyska ! |
No i dzieje się :) W tym roku pośmigam z wami :)
|
Myślę, że nie tylko ja żałowałem, że nie byłem na poprzedniej edycji. W tym roku dzida dzida :D :at:
|
W tym roku na pewno nie odpuszczę.
|
A ja jestem ciekawa co tam wymyśliście z Izim. Fajnie by było móc być na dwóch imprezach na raz!
Wyklikano z Tapatalk |
Na który teraz sie zapisać...
|
No jest dylemat... Tak samo bardzo chcę być na jednym jak i na drugim.
Wyklikano z Tapatalk |
TUKAN :drif:
|
Cytat:
|
Cytat:
Wyklikano z Tapatalk |
Może w tym roku los nie pokrzyżuje mi planów , choć biorąc od uwagę pogodę w zeszłej edycji niewiele straciłem . Postawcie flachę szamanowi co by pogodę zaklepał .
Do zobaczyska mam nadzieje . |
TUKAN to ten sam termin co IZI - ustalenia wspólnej jazdy mamy poczynione trwają doszczegółowienia .:)
Generalnie IZI zlotowcy przyjadą na bazę Tukana w sobotę i będą mogli lecieć trackiem Offowym pomiędzy OSami - pierwsi chętni (max 30) może też latać w OS ... Wszelkie szczegóły opublikujemy za jakąś chwilę :) |
Czy Ci z Izi poniekąd będą mogli rywalizować w rajdzie czy tylko sobie trasą przejadą?
Czekam na info! Wyklikano z Tapatalk |
W Tukanie rozgrywki off - to dwa dni latania:
w sobotę od 4do 6 OS i w niedzielę 2-OS więc trzeba by dwa razy do nas przylatać:) Ale w sobotę pod koniec dnia wyślemy do Bliźniaka czasy i klasyfikację samych IZI-rejderów- tak, że będzie można się porównać tylko wśród tych co przelecą 1 dzień :) Co do ilości OS, to jeszcze nie mamy jeszcze 100% pewności niektórych lokalizacji... Mamy część OSów już ustalonych, ale trwają rozmowy do pozostałych. Myślę, że szczegóły powinny się pojawić najpóźniej do połowy kwietnia. |
Bedzie bedzie sie działo :)
|
coooooóóólll :)
|
PUNTEK! SUPER MEGA EXTRA :D
wielkie dzięki za to, mam nadzieje.że nie zawiodę i ściągnę.Ci odpowiednią ekipę :) |
Doszczegółowienia trwają, ale możemy obiecać własny "tukanowo-izimeetingowy" puchar dla sobotniego zwycięzcy !
|
Coś się we mnie budzi. Coś złego!!! ;-)
|
Puntek, ja przyjade, ale chce naklejke na motór :D
edit: poproszę :* |
Wszystkie uczestniki dostaną naklejkę ;) i niektórzy nawet z numerem porządkowym :)
|
Ja chce z numerem chaotycznym :)
|
Rezerwuje nr 69
|
Cytat:
|
666 :haha2:
|
111 ;)
|
Kurfa, się spóźniłem też chciałem 111 se zaklepać ;)
|
013 :devil:
|
Jak bóg Motór da, to też się pojawię :D akurat mam urlop.
|
to ja kce 1313 :D
|
uhuuu się zapisałem na CR 250 :P
|
Myślisz, że bez silnika pojedzie? :D
|
ja Sambe bede ciągał
|
To jest CR napędzana siłą woli :D
|
jadę w ten weekend do Wro silnik składać mam motywację :)
|
Cytat:
Ten ma na zawsze Izi zaklepany... |
Cytat:
|
Punciak-u w maju mam urlop i powinienem do was zawitać, mam nadzieję że kogoś ze sobą przytargam ( oczywiście jak się znowu nie połamię ). Jeszcze nie wiem czym przylecę afri czy DR-ą .
PS. nr nie rezerwuj przywiozę swój uhaaaa będzie to ,,1" tak jak miejsce ma pudle bbuuuuuhaaaaaa. |
Siems :)
Zapisując się dziś uda się załapać jeszcze na niewygodne szkolenie terenowe? :) |
Ja niestety nie dam rady - 10 maja komunia syna :)
|
Cytat:
|
Powiedz to mojej starej :)
|
Mokłem dwa razy na IZIm, to mogę się ubłocić na Tukanie - a niech tam. Kasa poszła, żonie kupię torebkę :)
|
Cytat:
|
Niewiedza to błogosławieństwo ;]
|
a tak w temacie ... czy w razie sprzyjających okoliczności
mentalnych ... można się będzie przenieść z trasy on na off-a ( mam trochę daleko do was ... ) |
Na offa trza mieć kostki :) na anakach nie wpuszczamy :)
|
się ma kostki ...:) ale my tam turystycznie ,
pytanie było na ile to problem ale rozumiem :) ..... zobaczy się na miejscu .. pozdrówki |
Generalnie w sobotę możesz lecieć ON po trasie turystycznej a w niedzielę bez klasyfikacyjnie pojechać po 2 OS w Kłodzku :) Zparawdę powiadam , że jak spadnie deszcz to lajcik na Kłodzku będzie :)
prawda Misza? |
Na offa trza mieć kostki na anakach nie wpuszczamy
Widzisz Piotr choć bym chciał to nie mogę :) Jak na pierwszy raz wystarczy mi 600 km dojazdówki i turystyk. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:30. |