![]() |
Runmageddon
Witajcie
Tak sobie pomyślałam, że fajnie było by wystartować na tej imprezie w grupie jako grupa afrykańska. W tym roku będę tam "sama" ale myślę że na nastepny rok będzie nas więcej. Dziewczyny może w takiej wersji można było by zrobić babski zlocik :) po imprezie mała regeneracja płynów :zdrufko: jest tam dużo błotka - a to prawdziwi afrykańczycy uwielbiają :) http://www.runmageddon.pl/ tutaj można troszkę zobaczyć i poczytać jak tam jest. fajnie by było jeśli ktoś by jeszcze dołączył do mnie w tym roku :) w grupie raźniej :D |
Ja już trenuję na przyszły rok!:D
|
yyyyy a czy tam trzeba biegać????? ;(
|
Trasa ma 6km i jest na niej 25 przeszkód. Limit czasu 2h. Jeśli chodzisz szybko, to może nie będziesz musiał biec :D
Myślę, że zabawa przednia |
Aaaaaa,
toż ja po to na mutorze śmigam, żeby nie biegać właśnie;-) |
Tak jak prawisz megi.Po co biegać jak można na muturze??
|
Brunetka- zapraszam do grupy " Puchate króliczki ". I rejestruj sie jak najszybciej- od niedzieli będzie drożej. Super zabawa. Bardzo pouczająca. Na poprzednim treningu myślałem, że zobaczę swoje płuca, a to nie była nawet 1/6 tego co będzie w lipcu.
|
Cytat:
|
2 Załącznik(ów)
to mnie internet oszukuje?
|
Cytat:
|
Cytat:
w tym roku pewnie bym umarla po 2 km ale za rok - melduje się :D |
Brawo Aga!
:D |
Miał być za rok pół maraton, ale może zmienię kierunek treningu i wzmocnię też górne części ciała i spróbuję... Kuszące jak cholera.
|
no to jeszcze jedna "wariatka" i będziemy miały zniżkę :D
|
20 lipca w Łodzi jest bieg przełajowy po poligonie na Brusie - GP. Dobra rozgrzewka do RUNMAGEDDONU. Zapraszam.
|
Brunetka- zapraszam do grupy " Puchate króliczki ". I rejestruj sie jak najszybciej- od niedzieli będzie drożej. Super zabawa. Bardzo pouczająca.
Prince ja już się zarejestrowałam, już zapłaciłam :) Czy teraz mogę jakoś się do was dopisać ? Widziałam już co nie co na tych filmikach i stwierdzam że strach aż się bać :) mam nadzieję tylko taką że uda mi się linię mety przekroczyć czym kolwiek :) nie ważne czy na czołgiste czy na nogach czy na noszach :) ostanio stram się codziennie biegać, rower i inne przyjemności :) aby kondycji nabrać. nie ważne jak będzie, ważne że będzie mega frajda !!!! i to się liczy !!! trzeba się już przyzyczajać do piachu, robaków :) Na poprzednim treningu myślałem, że zobaczę swoje płuca, a to nie była nawet 1/6 tego co będzie w lipcu. dzięki ostatnie zdanie :) teraz to jeszcze bardziej się boje :haha2: potrenować fajnie by było na różnych imprezach, ale wszędzie mam daleko, ja jestem z lubuskiego, u nas nic takiego fajnego nie ma pod tym względem, a szkodaaaaa !!!!! Kaś... i reszta ekipy - zapisujcie się i jedziemy grupą, będziemy sobie pomagać, pokażmy im jak bawią się prawdziwi afrykańczycy z krwi i kości :) |
Cytat:
|
Jak Brunetka przeżyje w tym roku, to za rok też się piszę :D.
W tym roku będę trzymać kciuki i żałować, że mnie tam nie ma :fool2: |
To ja jeszcze polecę Bieg Wygasłych Wulkanów, odbywa się u mnie w Złotoryi i jest też sporo przeszkód i jeszcze więcej wody i błota.
Brałam udział w pierwszej edycji. Teraz niestety moje kolano mówi nie :-( |
No właśnie, dobrze powiedziane jeśli przeżyje :D
W pracy jeden się zdeklarował że jak przeżyje to stawia mi Johna Walkera:haha2: Przyda się na woodstock :) Tropus nie żałuj tylko się zapisuj, Ty sobie poradzisz 100 razy lepiej niż ja :D jesteś lżejsza więc Ci będzie łatwiej niż mi :D Zanim ja wystaruje to Ty już będziesz na mecie :at: Zaczekaj - Jeśli uda mi się przeżyć w tym roku, myślę że zastanowie się i to mocno nad imprezą u Ciebie. |
Tutaj wygląda lajtowo i przyjemnie. 4km - dałabym radę :D I te kolorowe proszki...
http://www.biegsolvaykolor.pl/ Szkoda, że pracuję :/ |
O ja pieprze!!!!
Wygląda przezajebiście, tylko czy przygotuje sie psychicznie i fizycznie w półtora miesiąca? |
Super !!! Gdyby nie Kraków, gdyby ciut bliżej pojechała bym, tym bardziej że widze że można z dzieciaczkami, super impreza dla całej rodziny i nie tylko.
|
Tymczasem w Złotoryi odbył się już V Bieg Szlakiem Wygasłych Wulkanów.
Tutaj mały skrót. Ja startowałam w pierwszej edycji. Być może wystartuję za rok :D |
19/20 lipca w wawie jest edycja rekrut. Ktoś się pisze?
Ja bym wystartował |
HuntRun - polowanie na biegaczy - też super impreza.
http://www.szuranie.pl/huntrun-polowanie-szuraczy/ :) Cytat:
|
Mygosia, fajne linki ;) super zabawa !!!
Myślę ze nowy rok będzie pozaznaczany w kalendarzu z takimi imprezami !!! Jak przeżyje za 2 tygodnie !!! ;) Może za rok damy radę w większej ekipie wystartować ??? Może jakiś babski team ??? |
Brunetka- w czwartek jest jakiś trening przed runmagedonowy. Poza tym ponoć powiększyli liczbę przeszkód. Co raczej nie ma znaczenia bo jak pogoda sie utrzyma to najgorszą przeszkodą będzie upał.
|
Dzięki hihi za informacje :)
coraz bardziej chyba się boję że z Warszawy nie wrócę w jednym kawałku ;) |
no dziewczyny pogratulować , ewentualnie taki pomysł , że później możecie motorami traske przelecieć.......
|
Ja tam przelece traskę - metę na noszach ;)
|
.... a to coś w rodzaju latającego dywanu???? :)
|
z jednej strony już nie mogę się doczekać a z drugiej już czuje małego stresa... ;) może dlatego że nie wiem co mnie tam czeka, wiem PIEKŁO !!! ;) ale jadę pierwszy raz na taką imprezkę, myślę że za rok będę jechać już tam na pewniaka !!!
Jeszcze czeka mnie mały zakup jakiś porządnych rękawic, aby rąk nie pokaleczyć. Mam nadzieję że załapie się na jakiejś fotce - i mam nadzieję że nie na takiej gdzie wkładają mnie do karetki hehe szkoda tylko że w tym roku będę tam sama, mam nadzieję że Mygosia dotrzyma słowa i za rok pojedzie tam ze mną :bow::bow::bow: Oczywiście inni są też mile widziani ;) i nasz Team Afrykańskie Babki ;) |
A mówiłem dopisać sie do nas. Prawdopodobnie ktoś od nas będzie robił zdjęcia. A jak dobrze pójdzie to i filmik.
Ja tam na pewniaka nie startuję. Są dni ze przebiegnę 3,5km i mi sie odechciewa. Do tego trzeba dodać jeszcze 3 km + przeszkody + upał + stresik itd. No i na co mi to było? |
Chyba nałożę swoją afrykańską koszulkę, to może ktoś mnie rozpozna że to nasz czarnuch :haha2:
Mygosie namawiałam na ten rok, żeby pobiegła ze mną.... ale ten rok to czysty spontan jeśli chodzi o tą imprezę. Więc wybaczam Mygosi heheh Ale za rok koniec gadania i ruszamy nasze 4 litery i biegniemy tam w grupie ;) W grupie to zawsze lepiej. Co do biegania, to wiem, czasami 10 km zaliczę i czuje się ok. a czasami przy 5 km wysiadam, też zależy od dnia, ja myślę że "stres" mi pomoże :) pojadę, pobiegnę, może przeżyję, wrócę, zdam wam relację :) |
Brunetka wyluzuj. Jaki stres? Luźna guma - to nie bieg o złote kalesraki! Są tacy co nie dobiegają do mety a i tak się świetnie bawią.
Rękawiczki sobie kup w markecie budowlanym. Dostaniesz takie za 30 złociszy już takie wypasione skórki. Może bym mógł w niedzielę pobiec? Kto wie? Może? |
Parys to jest w sobote ;)
Ja mam termin na 19 lipca na godzine 14 ;)Stres, hm, może nie jest wielki, ale ta niepewnośc, że jadę i nie wiem na co jadę ;) Ja chciała bym dobiec - dojść - doczołgać się do mety. Choć patrząc na filmiki z biegu, jest piekło tak jak piszą. Ja tam nie biegnę poto aby nazbierać medali itd, ja biegnę aby się sprawdzić, i mieć z tego mega frajdę :vis: Myślę że to jest fajny bieg aby sprawdzić na początek ile mój organizm jest w stanie wytrzymać, zobaczyć gdzie mam słabe punkty. |
Właśnie wrodziłem z runmagedonowych treningo-urodzin. Wyśmienita zabawa. Było lajtowo i o wiele ciekawiej niż zwykłe bieganie. Spodziewałem się trochę większego wycisku. Mimo to dwie ofiary - jedna ze złamaniem otwartym.
|
Prince - poważnie byłeś ? więcej szczegółów poproszę ;)
a co to się stało że złamanie otwarte ? Nie źle musiała ta osoba dawała czadu ;) Nie strasz mnie, ja muszę w jednym kawałku wrócić, woodstock się szykuje ;) |
Tylko nie rozumiem dlaczego to jest tylko w dziale Lejdis
Bo ja też się lecę sponiewierać :rules: |
Parys, też startujesz w tym biegu jeśli tak kiedy i o której biegniesz ?
|
yyyy a nie wiem o której... w sobotę się zapisałęm ale o której to nie wiem.
|
Parys możesz sprawdzić na stronie ;
http://sportznami.pl/tournaments/run...6#titleoftable może się gdzieś tu odnajdziesz ;) fajnie by było jak byś miał termin na sobotę na 14 ;) a nie dostałeś od nich żadnej informacji kiedy i o której biegniesz ??? |
ten zielony trampek za którym sie zaparkowałem to Twój?
Impreza fajna. Niestety czasy mieliśmy do dupy. Nie zmęczyłem się. Myślę czy by sie nie wybrać na edycje w sopocie. Dwa razy tyle atrakcji i może ludzie będzie mniej. |
Kurde a ja nie wiem jaki miałem czas.
Ale do sopotówka raczej na pewno będę leciał. Dychę jeszcze pociągnę. Tego hardkora 20 km raczej nie ... W każdym razie mnie to wyglądało na całkiem dobrą organizację i ta woda w fontannie tak zajebiście zimna, że mózg zamrażało :D |
Bo fontanna z jednej strony była ciepła, a od drugiej polewała jak górski strumień.
Na hardcora też sie nie nastawiam. Esemesa ze swoim czasem nie dostałeś? Przede wsztystkim żałuję, ze kolejny bieg jeśli chce się poprawić swój czas kosztuje już 200zł. Wole zostawić kasę na sopot. Jeśli chodzi o organizację - nie wiesz czy filmiki kręcone z drona można gdzieś oglądnąć? |
No no. Ambitnie. Dwie oponki.:bow:
( dla niewtajemniczonych - dla dziewczat przewidziane było biegniecie z jedną oponą ) To widziałaś? https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/...89317877_n.jpg Gość w ogóle porobił dużo fajnych zdjęć. Niestety naszej ekipy nie trafił. |
NIE !!!! :haha2: skąd je masz ? poproszę linka :)
Ale czad :) mine miałam jak bym się wgryzała w ziemię :) |
https://www.facebook.com/maulpawel?fref=nf Skorzystałem z tego profilu.
Sopot chyba za drogi. Waham się. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 22:27. |