![]() |
korbowód
Witam wszystkich od niedawna jestem forumowiczem i od razu mam problem kupiłem AT RD03 ,stukało coś w silniku po zdjęciu cylindra okazało się że jest luz na korbie od strony tłoka mam pytanie czy wał z NTV jest ten sam co w AT bo myślałem tylko nad wymianą korbowodu czy to jest możliwe
|
coś czuje ze taniej bedzie wymienic silnik :D
|
właśnie w tym jest problem bo nigdzie nie można znależć silnika do rd 03
|
To wstaw od rd 4;)
|
Cytat:
Ten nie podejdzie? http://allegro.pl/silnik-transalp-xl...106639463.html |
Niestety inne mocowania w ramie już brałem to pod uwagę apropo może ktoś wie czy korbowód z transalpa 650 nie pasowałby do mojego bo silniki są te same poza mocowaniami i na co muszę zwrócić uwagę chodzi o mocowanie na panewkach
|
Sprawdz numer cześći w EPC w jednym i drugim :)
|
Witam, miałem ten sam problem w swoim moto, klepał sworzeń w korbowodzie. Znalazłem goscia ktory mi to zregenerował wstawil odpowiednią tulejkę i zrobił nowy sworzeń i jest git. Moto chodzi bez zastrzeżeń
|
Witam też mam problem z korbowodem moze ktos ma namiary gdzie mozna kupic korbowod i swozen Rd07A
|
zastanó sie czy warto łądowac saie w taki remont.
|
Silnik juz rozebrany wszystko w idealnym stanie tylko ta nieszczesna korba nowa tylko serwis hondy 700 stowek trzeba szukac uzywki jak do piatku nie znajde zawoze to to regeneracji mysle ze znajdzie sie jakis pozadny magik co to dobrze zrobi
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 05:01. |