![]() |
jest kasa - jest zabawa :)
|
Jak zwykle zajebiste zdjęcia.... :brawo:
|
fotki
Greg chyba wziales do serca sobie uwagi Michasso -starałes sie widac to!!!
Fotki przednie choc wspomniany pewnie by cos dodał. Ja nie zarejestrowałem tego ale czy ty zmieniłes motonga? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Super, przez chwilę myślałem, że za oknem też jest cieplutko.
|
Greg, czy to nie wy czasem mnie mineliscie ostatnio na trasie Skoczów - Tychy?
Identyczne beemki mnie mignely |
Przyjemne fotki, naprawdę aż cieplutko się robi :) Monemvasia jest rzeczywiście super miejscem - trochę niedocenionym... i to na szczęście bo nie ma aż takiego tłumu widzów (byłam tam od strony wody). Jakaś relacja w stylu trzymającego w napięciu kryminału (tzw. "7Greg style") byłaby mile widziana... Zbliżają się długie ciemne wieczory, a dobrych materiałów pociesznie za dużo nie ma... więc czekamy.
Pozdr |
Cytat:
jak godzinowo się zgadza to my :) trza było nas gonić :haha2: |
no proszę, jak jada na beemkach to byle afryce nie odmachują ;)
|
Cytat:
To na 100% byliście Wy, ja jechalem niebieska AT z kuferkami H&B po bokach. |
Pozostaje mi tylko przeprosić. Ale na pewno machalem ręka, tylko może za szybko było :)
|
Zajebiste zdjęcie tej kolumny od dołu:brawo: A i reszta bueno... Tylko dlaczego za oknem taki syf pogodowy??? :vis:
|
Cytat:
luzik. Domyslilem sie, ze gdzies sie spieszyli, mam nadzieje, ze przy tej trasie z ekranami dziekochlonnymi pan z suszarka was nienamierzyl ;) |
7greg, masz mój portfel tylko, że czerwony :),
meteory wypas i cała wyprawa, gdzies kiedys widziałem FJR 1300 śmigałeś na tym? i co o niej powiesz? pozdrawiam |
@Ramires Z machaniem to jest odwieczny problem. Bo jak to zrobić podczas wyprzedzania. I nie mam tu na myśli prędkości czy pochylenia. Lewą ręką nie będę machał bo wyprzedzana osoba jest z prawej. Jak puszczę gaz to zwolnię i ktoś wjedzie w dupę albo wyprzedzany odjedzie :D
Zazwyczaj trzymam rękę na manetce gazu i podnoszę palce do góry. Jak ktoś zauważy to jego :dizzy: Słyszałem kiedyś o pozdrawianiu nogą, ale to jest dosyć dwuznaczne :haha2: @Krystek FJR rules. Fajny motek, wygodna kanapa, duża ruchoma szyba, duży bak. Minusy, słabe zawieszenie, 5 biegów, czułem się na niej o 10 lat starszy :haha2: |
Cytat:
mój kumpel marzy o FJR, chyba się od niego zaraziłem i jest to moje co prawda asfaltowe marzenie, moze kiedyś. A teraz masz tylko afri ? pozdrawiam |
Cytat:
Na fotkach powyżej siedzę na nim :p |
bravo!fajny wyjazd.jakos grecja nigdy mnie nie krecila,ale po takich zdjeciach mozna nabrac ochoty.trzymajcie tak!!
|
Cytat:
apropos zapierd.... to widziałeś ile to jedzie ?? http://www.metacafe.com/watch/127463...peed_407_km_h/ masakra, na moto łep by wydarło ...:):mur: |
Cytat:
Cytat:
Ale ogólnie bardzo ładna wycieczka.:Thumbs_Up::Thumbs_Up: |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Tak Jochen na 12 minut to prawda, a w ciągu sekundy wsysa więcej powietrza jak ja za 4 dni :)
|
Cytat:
U nas spotkałem się kiedyś z opinią, że taki ruch noga wygląda jakbym kogoś chciał osikać :) |
Gdyby ktoś chciał się jeszcze pokatować fotami to skleciłem galeryjkę :)
http://tarcu.com/Foto/Grecja 2008/ |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 04:40. |