Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Umawianie i propozycje wyjazdów (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=71)
-   -   [szukam] przełom czerwca/lipca tygodniowy wyjazd enduro gdziekolwiek (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=13760)

Jaskola 06.06.2012 11:31

[szukam] przełom czerwca/lipca tygodniowy wyjazd enduro gdziekolwiek

Witam,

Pojawia mi się możliwość wzięcia tygodniowego urlopu na przełomie czerwca/lipca i chętnie coś bym z tym fantem zrobił:D.

Chodzi za mną Albania, ale czasu mało.

Może ktoś się wybiera na Ukrainę lub do Rumunii pojeździć po górkach/połoninach.
Wschodnia ściana Polski szutrami też jest OK, polskie góry najpiękniejsze i też wchodzą w grę.

Po prostu szukam towarzystwa do nawinięcia kilku(set) kilometrów w ładnych okolicznościach przyrody z dala od asfaltu w zasadzie jest mi obojętne gdzie to będzie.

Może ktoś mnie przygarnie?

Pzdr
Michał

majki 06.06.2012 11:39

A czym chcesz jechać? Afrą?
Lepi coś planuje: http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=13446, ale to na pomarańczowym pewnie. ;)

Jaskola 06.06.2012 11:45

Cytat:

Napisał majki (Post 243334)
A czym chcesz jechać? Afrą?
Lepi coś planuje: http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=13446, ale to na pomarańczowym pewnie. ;)

Widziałem temat Lepiego, ale ja mogę wziąć urlop ostatni tydzień czerwca/pierwszy lipca.

Jechać chcę Xchallengem, bo się z nim jakoś bardzo polubiłem ostatnio:D.

Lepi 06.06.2012 12:31

Ano planowałem, w czerwcu nie wyszło. Jadę w lipcu.

Jaskola 06.06.2012 12:37

Cytat:

Napisał Lepi (Post 243343)
Ano planowałem, w czerwcu nie wyszło. Jadę w lipcu.

A lipiec to początek czy jakoś później? No i Ukraina czy Rumunia?

Pzdr
Michał

emilxtz 06.06.2012 13:47

No ja z podlasia montuje wyjazd do RO jakis tydzien moze troche krocej termin nie jest sztywny. Wyjazd na lawecie jak wiecej ludzi to dwa auta i przyczepa. Szutry szutry szutry, jada ktm lc8 wrka xrka drka bardzo ciezkiego terenu raczej nie planujemy

Jaskola 06.06.2012 14:02

Cytat:

Napisał emilxtz (Post 243350)
No ja z podlasia montuje wyjazd do RO jakis tydzien moze troche krocej termin nie jest sztywny. Wyjazd na lawecie jak wiecej ludzi to dwa auta i przyczepa. Szutry szutry szutry, jada ktm lc8 wrka xrka drka bardzo ciezkiego terenu raczej nie planujemy

Przenosze się w takim razie na priva

Michał

Jaskola 11.06.2012 15:26

Nieśmiało przypominam o sobie.

Może ktoś, coś, gdzieś się wybiera i dodatkowe towarzystwo nie przeszkadza...?

Pzdr
Michał

Jaskola 19.06.2012 13:35

Czasu zostało mało, bardziej celuję w pierwszy tydzień lipca.
Nikt się nigdzie nie wybiera offowo? Aż mi się wierzyć nie chce :)

ramoneza 19.06.2012 22:46

termin mi nawet pasuje, poczatkiem lipca chciałbym zrobić całą granicę wschodnią od południa na północ w jakieś pięć dni,jadąc max blisko granicy tak aby sie nie narazić za bardzo pograniczniakom omijać miasta jadąc praktycznie bez asfaltu spanko raczej namiot chyba że jakieś piękne dziewcze cos zaproponuje,:drif: jak by cuś to wal na priv

Jaskola 21.06.2012 23:42

Cytat:

Napisał ramoneza (Post 245642)
termin mi nawet pasuje, poczatkiem lipca chciałbym zrobić całą granicę wschodnią od południa na północ w jakieś pięć dni,jadąc max blisko granicy tak aby sie nie narazić za bardzo pograniczniakom omijać miasta jadąc praktycznie bez asfaltu spanko raczej namiot chyba że jakieś piękne dziewcze cos zaproponuje,:drif: jak by cuś to wal na priv

sprawdz skrzynke priv. we wtorek do Ciebie pisalem ;)

ramoneza 22.06.2012 09:01

witam raz jeszcze
nie wiem,ale mamy jakieś kłopoty ze skrzynkami może wróćmy na forum bo dwa razy pisałem na priv w każdym razie myślę o pierwszym tygodniu lipca

Jaskola 22.06.2012 09:41

Cytat:

Napisał ramoneza (Post 246143)
witam raz jeszcze
nie wiem,ale mamy jakieś kłopoty ze skrzynkami może wróćmy na forum bo dwa razy pisałem na priv w każdym razie myślę o pierwszym tygodniu lipca

odpisywalem za kazdym razem. Jestem chetny, dawno mi to chodzi po glowie.
mail do mnie to michaljaskola (@) gmail.com.
pusc mi maila, ustalimy co i jak :)

ramoneza 22.06.2012 13:26

witam
to tak jak wcześniej wspominałem termin jeszcze do ustalenia szczegóły trasy również,chociaż termin już nagli a może ty maż już gotowy plan offa ściany wschodniej
,matias sugerował aby zrobićtraskę z GOOGLE EARTH ale to już za mało czasu.
Atak a,propos jakim moto się wybierasz

Jaskola 22.06.2012 19:06

sprawdz maila

ramoneza 22.06.2012 20:43

Cytat:

Napisał Jaskola (Post 246245)
sprawdz maila

skrzynka na poczcie u mnie równie pusta jak mój portfel:o jutro z samego rana śmigam pod jelenia górę na RAJD BOBROWY,
troszke trzeba potrenować przed wyprawą.:lc8:

Jaskola 22.06.2012 21:11

wyslany na rama41. moze trafilem do spamu.
a tak w ogole to 601237szesc dwa szesc i bedzie bez watpliwosci. ;-)

ramoneza 22.06.2012 22:38

spoko wrócę w niedziele to dryndnę
pozdrawiam

Jaskola 01.07.2012 21:19

No i tak sie zlozylo, ze w koncu pojechalem sam.

Rambo podpowiedzial mi super sposob na offowe zwiedzanie Polski - dziala swietnie. Bog zaplac dobry czlowieku!

dzisiaj za daleko nie ujechalem bo wkleilem w malej niepozornie wygladajacej rzeczce w srodku niczego na 4 godziny wyciagania motocykla po kawalku.

Miliony komarow, gzow i meszek mialy uczte.

Jak tak sie zaczyna to co bedzie dalej? :)

Jak mnie w tej smierdzacej rzeczce zjadalo zywcem myslalem sobie "i tak lepiej niz w pracy" ;)

pzdr
Michal.

mad.dog 01.07.2012 21:41

Nooo to widzę adwęczer pełną gębą :) Udanego wyjazdu Michale!

myku 01.07.2012 22:16

Rowniez udanego wyjazdu zycze :Thumbs_Up:.Ale bym sie z toba przejechal :vis:

Jaskola 02.07.2012 22:00

Siedze sobie w Kruszynianach w tatarskiej jurcie, ksiezyc swieci - wyglada na pelnie. Bociany klekoca przez sen. Tereny w okolicy sa nieprawdopodobne. Jutro smigam dalej na polnoc.
Sam sobie zazdroszcze :)

pzdr
Michal

ocoloko 02.07.2012 22:17

I ja zazdroszczę, choć byłem tam ledwo dwa miesiące temu. Ale żeby w pełni się zrelaksować, poczuć spokój, czerpać radość i moc z tej wycieczki musisz zrobić jeszcze jedną rzecz. Zapomnieć o tym, że jest internet;)
pozdr

Jaskola 02.07.2012 22:25

Ile mozna bocianow sluchac... :)

ocoloko 02.07.2012 22:32

Ile wlezie:) Miłej zabawy:)

matjas 02.07.2012 23:05

coś tak czulem, że jednak pojedziesz sam.
powodzenia tam i niezapomnianego wyjazdu Ci życzę!

matjas

robertG7 02.07.2012 23:39

Cytat:

Napisał Jaskola (Post 247913)
Siedze sobie w Kruszynianach w tatarskiej jurcie, ksiezyc swieci...
Sam sobie zazdroszcze :)

pzdr
Michal

Jedź wzdłuż granicy.
Odwiedź wieś Rudaki. Tu krótki film o tej miejscowości http://www.youtube.com/watch?v=ZXOp0...e_gdata_player
W Krynkach http://www.krynka.pl/page.php?8 zjedz pyzy/kartacze 3,40zl za 2 szt. Miód w giembie!
W Puńsku, w firmowym sklepie piekarni spróbuj chleba... Warto wziąć na zapas :)

ramoneza 03.07.2012 19:57

powodzenia w trasie Jaskóła fajnie masz ja niestety PRACA PRACA I PRACA:mad:

Jaskola 03.07.2012 20:30

Dzieki wszystkim za mile slowa. Ja juz dojechalem nad Hancze i jutro wracam do domu. Jak siade do kompa to machne mini fotorelacje z mojego spontanu, ktory okazal sie byc wyjatkowo mily.

Jakbym odcial sie od internetu to nie trafilbym do Rudakow i ominelaby mnie rozmowa z przemilym starszym panem, ktory z rozzewnieniem wspominal czasy komuny dokladnie jak na filmie :). No i pewnie nie trafibym na rondo w Krynkach. Musialbym pojechac do Paryza zeby takie zobaczyc :).

pzdr
Michal

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 06:30.