![]() |
Rozpoczęcie sezonu AT 2012 - czy odgrzewamy stare kotlety?
Rozpoczęcie Sezonu Motocyklowego Africa Twin - Biała 2012
18-20.05.2012r Poszliśmy sobie spokojnie na Moto Weteran Bazar w naszym mieście z zamiarem zrobienia zakupów, ale niestety nie udało się , bo już po chwili zamiast penetrować stoiska w poszukiwaniu okazji staliśmy w sporej grupie Afrykańczyków i to z różnych rejonów kraju. Tak sobie gadaliśmy o głupotach, o tym, że dawno się nie wiedzieliśmy, ze warto by się spotkać, że trzeba zorganizować jakąś imprezkę i nagle ktoś rzucił tekst: zorganizujcie rozpoczęcie sezonu 2012 w Białej, bo to w centrum polski, wszyscy mają blisko i ceny przystępne. Przegadaliśmy to potem w grupie Uć i zastanawiamy się czy to nie byłoby odgrzewanie starych kotletów i czy Afrykańskie plemię miałoby ochotę na kolejną imprezę w Białej, jeżeli tak, to nie ma problemu możemy zorganizować. My oczywiście postaramy się, żeby nie było nudy. Termin 11-13.05.2012 - nieaktualny ( pokrywy się z Izi Meeting) Termin 13-15.04.2012 - nieaktualny Po naszej krótkiej konstruktywnej dyskusji o terminie i co najważniejsze rozmowie telefonicznej z właścicielem ośrodka w Białej jedyny nieodwołalny termin imprezy to 18-20.05.2012r. Napiszcie (niezobowiązująco) kto byłby chętny. Lokalizacja Ośrodek Wczasowo - Kolonijny „Biała” Biała n/Pilicą 97-330 Sulejów http://www.biala-owk.izet.pl/ N 51 17.095 E 19 54.499 Po wstępnych negocjacjach całkowity koszt pobytu z wyżywieniem od jednej osoby wyniesie ok 150,00zł. dokładną cenę podam po tym jak właściciel skalkuluje koszt wyżywienia. Ilość miejsc noclegowych 247. - pokoje 1,2,3,4 osobowe z łazienkami w domkach - miejsc 67 - pokoje 2,3,4 osobowe z łazienkami w pawilonach - miejsc 110 - pokoje 2,3,7 osobowe wspólna łazienka w pawilonach - miejsc 70 Wyżywienie: piątek: grill sobota: śniadanie zupa gulasz lub coś podobnego grill niedziela: śniadanie (w skład jednej porcji grillowej wchodzi: kiełbasa 150g, kaszanka 150g, karczek lub pierś z kurczaka 150 g, pieczywo, surówki, naczynia, obsługa grilla, sprzątanie) Pozdrawiamy Grupa Uć Informacja z dnia 02.02.2012: Jest zapisanych ponad 50 osób, to znaczy, że imprezę organizujemy. To miłe, że Wam się do tej Białej trzeci raz chce przyjechać. Wiadomości z dnia 28.02.2012 Biała 2012 - program, zakwaterowanie, konkursy, nagrody, sponsorzy: http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=12384 |
A czy to ważne gdzie??
Ważne, że są chętni żeby to zorganizować. Termin 11-13.2012?? Możesz sprecyzować?? |
Tylko dodam, że pokrywa się z Izi Meeting
|
Cytat:
|
Termin do dopasowania
|
Cytat:
11 maj strasznie mi nie pasuje, będę wtedy na klęczkach z napisem "help me" na podeszwach |
To trochę głupie, żebyście robili, bo innym się nie chce.
|
To może 13-15.04.2012, tylko wtedy domki zimne jak zawsze
|
w każdy inny termin się stawiam
niezależnie od temperatury w domkach |
Cytat:
|
Mirosław , w kwietniu to będzie jeszcze śnieg leżał ;) , a że domki zimne no to co z tego - impreza jest poza domkami
|
Miejsce dobre :)
, co do terminu to mam sporą dynamikę w obowiązkach i nigdy nie wiem czy mi pasuje czy nie :( ZD |
13-15.04 jest zlot ADV Rider.
|
ciężko dopasować termin do dużej grupy ... uwzględniłbym IZI Meeting i zlikwidował demokrację co do wyboru bo czasu mało :-)
|
Nie lepiej pod koniec kwietnia:) będzie trochę cieplej
i na uczelnie nie będę musiał jechać. Powiedzmy tak 20-22 kwietnia :D |
20-22 kwietnia jest twierdza Kłodzka
|
Szkoda,ze sie nie spotkamy :(.Bede na zlocie ADV.
|
Mirek - Wasza paczka robi świetne, dopracowane i zajebiste spotkania. Jeśli wciąż Wam się chce to chylić tylko czoła, i cieszyć się nam trzeba że Was mamy!!! Pozdrawiam ekipę z miasta UĆ i z pewnością stawię się na spotkanie. Na zimo są grzejniki, damy radę. Termin z pewnością dobierzecie najlepszy. Byle nie było śniegu...
|
Proponuję po prostu ustalić termin jakiś i zapodać. Ci co mają to przyjadą.
A co do domków to zimne mogą być, tylko żeby już światło nie gasło jak się prysznic albo wodę w łazience włącza :D (już nie pamiętam które to było ale waliło nieźle :D) |
A ja proszę o rozwinięcie poręczówki od miejsca spożywania do spania..bo złaziłem się okrutnie i nawet tego nie pamiętam...Dobrze ,że Dunia czuwała bo pewnie znalazłbym swój biotop dopiero rano:D:D
|
Cytat:
Jestem zdecydowanie za i pewnie przyjadę. |
oj Biała była mooocna - gdyby nie zapiekanku hurtem w knajpie nad ranem nie dalibyśmy rady ;)
najbardziejszy jak dla mnie byłby przełom kwietnia maja ale jak będzie tak będzie. postaram się być - choćby po to, żeby zobaczyć nową afrykę Beddiego ;):p matjas |
Mirek zrób później ludzie się starzeją i po śniegu strach jeździć:cold::cold::cold::cold::at:. Nie lepiej posiedzieć na dworku w cieplejszym klimacie?:bow:
|
ostatnio w Białej byłem w 2006 roku
był to rok zakupu mojej czwóreczki:Thumbs_Up: miałem skórzaną kurtkę, ale bez frędzli :D był to rok zalogowania się na forum było to coś kole 22 kwietnia poznałem Was, zajebistych czarnuchów i było zajebiście zimno w tych domkach, mimo grzejników bedem :Thumbs_Up: |
Cytat:
|
Myślę że tydzień później będzie jeszcze cieplej :D
|
no na majówkę to pewnie i ja bym się wybrał ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Mierczku
Każdy termin w maju jest OK , kwiecień w moim przypadku w zupełności odpada . |
Cytat:
|
Mirosław- kiedy nie bądź:)-stawiam się- (i jak zwykle mogę pomóc:))
|
Po naszej krótkiej konstruktywnej dyskusji o terminie i co najważniejsze rozmowie telefonicznej z właścicielem ośrodka w Białej jedyny nieodwołalny termin ewentualnej imprezy to 18-20.05.2012r.
Teraz tylko pozostała nam lista. 1. Ropuch Uć 2. Kuba Uć 3. Grawer Uć 4. Stopa Uć 5. Mirek Uć |
Po naszej krótkiej konstruktywnej dyskusji o terminie i co najważniejsze rozmowie telefonicznej z właścicielem ośrodka w Białej jedyny nieodwołalny termin ewentualnej imprezy to 18-20.05.2012r.
Teraz tylko pozostało nam lista. 1. Ropuch Uć 2. Kuba Uć 3. Grawer Uć 4. Stopa Uć 5. Mirek Uć 6. Kitu |
Teraz tylko pozostało nam lista. 1. Ropuch Uć 2. Kuba Uć 3. Grawer Uć 4. Stopa Uć 5. Mirek Uć 6. Kitu 7. puszek 8. Dunia |
1. Ropuch Uć
2. Kuba Uć 3. Grawer Uć 4. Stopa Uć 5. Mirek Uć 6. Kitu 7. puszek 8. Dunia 9. Troll on line pl :) |
1. Ropuch Uć
2. Kuba Uć 3. Grawer Uć 4. Stopa Uć 5. Mirek Uć 6. Kitu 7. puszek 8. Dunia 9. Troll on line pl 10.Czarek40 |
CZARNUCHY, jeżeli takoż można
Pytanko: ten ośrodek z białej, to gdzie? bo mi na mapie tylko bielsko-biała znajduje. z góry dzięki. |
Cytat:
Lokalizacja Ośrodek Wczasowo - Kolonijny „Biała” Biała n/Pilicą 97-330 Sulejów http://www.biala-owk.izet.pl/ N 51 17.095 E 19 54.499 |
1. Ropuch Uć
2. Kuba Uć 3. Grawer Uć 4. Stopa Uć 5. Mirek Uć 6. Kitu 7. puszek 8. Dunia 9. Troll on line pl 10.Czarek40 11. AmberBamber |
http://www.biala-owk.izet.pl/
fajna nuta :) -------------------------------------------------------------------------------- 1. Ropuch Uć 2. Kuba Uć 3. Grawer Uć 4. Stopa Uć 5. Mirek Uć 6. Kitu 7. puszek 8. Dunia 9. Troll on line pl 10.Czarek40 11. AmberBamber 12. aciu |
1. Ropuch Uć
2. Kuba Uć 3. Grawer Uć 4. Stopa Uć 5. Mirek Uć 6. Kitu 7. puszek 8. Dunia 9. Troll on line pl 10.Czarek40 11. AmberBamber 12. aciu 13. JORGE z Tesco :D |
1. Ropuch Uć
2. Kuba Uć 3. Grawer Uć 4. Stopa Uć 5. Mirek Uć 6. Kitu 7. puszek 8. Dunia 9. Troll on line pl 10.Czarek40 11. AmberBamber 12. aciu 13. JORGE z Tesco 14.Zuczek Uć |
Panowie wspomnieliście w tym temacie o IZI meeting 2012, czy wiadomo kiedy pojawi się "komitet kolejkowy" bo byłem w zeszłym roku i nie chciałbym przegapić tej imprezy................. do Białej tez bym chetnie pojechał ale syn w maju będzie sie rodzić wiec ciężko bedzie wybrać sie na dwa weekendy.
|
Deny,
komitet rusza na dniach. Miejsca bedzie wystarczajaco fazi |
Cytat:
Sorki za wtręt nie na temat... |
1. Ropuch Uć
2. Kuba Uć 3. Grawer Uć 4. Stopa Uć 5. Mirek Uć 6. Kitu 7. puszek 8. Dunia 9. Troll on line pl 10.Czarek40 11. AmberBamber 12. aciu 13. JORGE z Tesco 14.Zuczek Uć 15.jarek |
1. Ropuch Uć
2. Kuba Uć 3. Grawer Uć 4. Stopa Uć 5. Mirek Uć 6. Kitu 7. puszek 8. Dunia 9. Troll on line pl 10.Czarek40 11. AmberBamber 12. aciu 13. JORGE z Tesco 14.Zuczek Uć 15.jarek 16. Adagiio |
Drogi Mirku i reszto popaprańców Uckich. Będzie mi miło znowu się w waszym towarzystwie sponiewierać.
1. Ropuch Uć 2. Kuba Uć 3. Grawer Uć 4. Stopa Uć 5. Mirek Uć 6. Kitu 7. puszek 8. Dunia 9. Troll on line pl 10.Czarek40 11. AmberBamber 12. aciu 13. JORGE z Tesco 14.Zuczek Uć 15.jarek 16. Adagiio 17. bajrasz i... 18. Azja |
Po wstępnych negocjacjach całkowity koszt pobytu z wyżywieniem od jednej osoby wyniesie ok 150,00zł. dokładną cenę podam po tym jak właściciel skalkuluje koszt wyżywienia.
Ilość miejsc noclegowych 247. - pokoje 1,2,3,4 osobowe z łazienkami domki miejsc 67 - pokoje 2,3,4 osobowe z łazienkami pawilon - miejsc 110 - pokoje 2,3,7 osobowe wspólna łazienka pawilon - miejsc 70 Wyżywienie: piątek: grill od godz. 18.00 sobota: śniadanie od godz. 8.00 zupa gulasz lub coś podobnego od godz. 16.00 grill od godz. 18.00 niedziela: śniadanie od godz. 8.00 (w skład jednej porcji grillowej wchodzi: kiełbasa 150g, kaszanka 150g, karczek lub pierś z kurczaka 150 g, pieczywo, surówki, naczynia, obsługa grilla, sprzątanie) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 15:27. |