![]()  | 

RAJD PAŁUK II EDYCJA-30 kwietnia 2011r 

Razem z Kogutem serdecznie zapraszam na II edycję rajdu Pałuk! Wszelkie info znajdziecie na naszej stronie : www.rajdpaluk.com. 
	Strona jest cały czas aktualizowana :-)Do zobaczenia na starcie!  | 

Czy ktoś, ... wróć ... ile maszyn leci ze śląska ?? 
	 | 

Witam, czy ktoś leci na przyczepce z okolicy Nowego Tomyśla, Buku, Opalenicy?? Szkoda mi kostek na dojazd, a nie wiem czy będę miał czym przetransportować mojego LC4, może ktoś poleci na "pół-pusto" ? Chyba, że ktoś jedzie offem to się podpinam. 
	Pozdr  | 

Chyba trzeba będzie :at: szkoda tylko ze na Viaderku :mad: 
	 | 

Krzychu_ktm, ze ścisłej okolicy to nie lecę ale zawsze możemy się zgadać. Raczej na przyczepce. Ale offa nie wykluczam. 
	 | 

Lepi jestem za, możemy się dogadać bliżej terminu rajdu, bo jeszcze trochę zostało. Pozdr 
	 | 

Lepi, ja lecę ze ścisłej okolicy ;) 
	 | 

Wolo, a lecisz offem? 
	 | 

Słuchajcie wszyscy !! Mamy z kogutem prośbę do tych wszystkich  uczestników rajdu pałuk którzy zarezerwowali już noclegi na mecie !!  Wypowiedzcie się na forum :czy " właściciel ośrodka " kazał sobie  wpłacać zaliczkę lub całą kwotę z góry--- czy też płatności miały być  uregulowane na miejscu>??? Jest to dla nas baaardzo ważne ! Prosimy o  poważne podejście do naszej prośby ! Chodzi o to , że "ów  kierownik/właściciel " ośrodka jest chyba troszeczkę niepoważny. Sami  mamy problemy ze skontaktowaniem się z nim i chodzi nam po głowie zmiana  miejsca mety. Wszystko zależy od tego czy robiliście wpłaty  !!??  Czekamy na wasze wypowiedzi!  
	Kogut i kwachu.  | 

Ja pewno tez się zjawie, bo akurat będę na urlopie, ale raczej będę leciał z trójwsi..... 
	 | 
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:52. |