![]() |
Izi meating 2020 bedzie ciekawie wygladac :dizzy:
|
Na honda.jp pisali, ze nową Afrę napędzać będzie licencyjny silnik od BMW f800 jako najlepszy w klasie, tylko ze skrzynią bezstopniową produkcji Kymco.
:) wytapatalkowane |
Najlepszy w klasie czego? Ulepów z gównolitu? :D
|
Cytat:
|
Piękności, tylko siadać i odkręcić manetkę nie tracąc czasu na wbicie jedynki :D
Minimalistyczna, wysoka, wąska z przodem chyba 21 cali. Podoba mi się bardzo. Tylko niech teraz co poniektórzy ruszą żółte dupska i do roboty. |
Razu pewnego chłop zamarzył o Japonce. Marzył tak lata. Marzył i kochał.
Co i rusz odwiedzał biuro matrymonialne a japonki jak nie było tak nie ma. Smuto się panu z biura zrobiło, więc postanowił działać. Widział wszak, że chłop w lata się wpędza i niebawem mu ta Japonka na nic się nie zda. Podarował nieszczęśnikowi dmuchana lalę. Z japońskim makijażem ma się rozumieć. Chłop aż podskoczył z zachwytu, cały w drgawkach i spazmach wziął ukochaną w ramiona i pobiegł do domu. cdn. |
Zetjohny , będziesz miał sporo roboty z przeróbkami desek do siedzenia do tego brak ochrony silnika.......
Jeśli to ma być "nowa Afryka" to ja nadal czekam że kiedyś się pojawi choć po tym co widać to już nie możliwe. To jest konstrukcja podobna do innych , nic porywającego optycznie w niej nie ma. Przez 12 lat nie mogli wymyśleć nic lepszego? Podpieranie się napisami w reklamówkach Africa Twin to nadużycie. Technicznie może być mocniejsza, lżejsza , posiadać lepsze zawieszenie czy co tam innego ale sama technika nie tworzy całości. Musi być to coś a nie tylko parametry i liczby. Obecne Afryki za kolejne 10 -20 lat nadal będą rozpoznawalne a ten nowy motocykl zniknie w tłumie zaraz za bramą salonu. Każdy widzi świat inaczej , dla mnie królowa pozostaje nadal na swoim tronie. |
Lepi nabijaj się więcej - przecież celowo Honda nakręca atmosferę wokół tego modelu - w sobotę pokażą wersje produkcyjna identyczną jak na zdjęciach - będą die wersje- jedna typowo na bezdroża z manualem a druga z automatem na bardziej asfaltowo-szutrowe wyprawy. Tak będzie
|
Myślę ze wersję prawie produkcyjną pokażą "u siebie", czyli na Tokyo Motor Show (koniec października - początek listopada). A ostateczną prezentację już zapowiedzieli na wiosnę w Maroku.
|
Nie ma co się podniecać.
Co wart ten motocykl wiadomo będzie za rok, dwa jak ktoś go potestuje w różnych warunkach. Mimo, że wierzę w Hondę to jestem pewien, że wyjdą kwiatki do poprawienia. Wg mojego doświadczenia już bym parę rzeczy poprawił, co by nie zostać w czarnej dupie. Na razie pozostaje, przy moim zestawie i czekam na opinie przyszłych juserów. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 19:46. |