![]() |
A jak lecę z Bydgoszczy to da się do kogoś doczepić? Ktoś jedzie przez Łódź?
|
Łańcut jeden się wykrusza także ktoś może za jednego z nas pojechać u Bloba jest zrobiona wpłata... niestety jeden motór umarł !
|
Cytat:
|
A może ktoś z Warszawy/okolic będzie jechał z przyczepą albo busem i ma wolne miejsce? chętnie bym się "na lekko wybrał" tylko dojazd mnie przeraża i bym się podłączył na transport moto (oczywiście partycypuję w kosztach).
Pzdr Michał |
JA będę jechał z Sochaczewa tylko że z 24 na 25
Pzdr Wojtek |
Niestety za wcześnie dla mnie :(.
M. |
Wie ktoś gdzie się podziewa Maciek (BLOB)? Wysłałem mu priv i się nie odzywa - a "ostatnio dostępny online" był przeszło 2 tyg. temu.
|
Już jestem
Zaczynam przebijać się przez wiadomości i maile. Temat rusza pełną parą. |
Cytat:
|
Czy są jeszcze osoby które zrezygnowały, a nikt nie wskoczył na ich miejsce ?? Jestem mocno takim miejscem zainteresowany:rolleyes:
|
Ja odpuszczam, wskakuj na moje miejsce jak chcesz.
Już nieaktualne. |
Blobie kochany jak Ci idzie przebijanie się przez czeluście skrzynki PW? Bo poczyniłem pewne roszady i nie wiem czy wszystko ok i zaakceptowane.
|
trza by powoli przygotować namiary gps na miejsce spotkania..., ewentualnie tracka trasy dojazdowej. Najlepiej na i-go bo widzę że większość używa tego programu...:D
|
Się może ktoś jeszcze wyłamuje i miejsce zwalnia :drif::rules:
|
Dajta mi ze dwa dni, na wekendzie kończę ostatnie postowanie i nabijanie licznika.
Podam tracki, listę z aktualnymi wpłatami w formacie exel, limit wypijania piwa oraz czy przy tej pogodzie jaka jest teraz zamawiać 10 czy 20 pojazdów gąsienicowych do wydzierania z bagien.:) |
A ja tak z innej beczki... Jakieś zabezpieczenie medyczne na czas imprezy jest? W sensie takim czy jest ktoś zdeklarowany obładować się bandażami, lodem w szpraju i takimi innymi? Czy w ogóle uważacie za potrzebne mieć na imprezie "medyka"?
|
Opieka medyczna na UA iest przednia:rolleyes: i myślę że "chlebnyj dar" wystarczy do uśmierzania bólu...;)
|
Cytat:
|
Kilka razy widziałem te cudeńka a oto jedno z nich R-ka full wypas...:D
http://img.national-geographic.pl/im...2b6d8494a7.jpg |
Kiedyś na Ukrainie kolega troszku się rozłożył(dosłownie leżał na glebie i ni huhu) po konkretnym przepiciu(tygodniowym:)), no i przyjechała taka właśnie karetka... a w środku full wypas!!!!! Drewniane nosze wsuwane po stalowych ceownikach i ławeczka dla doktora i...to już wszystko :) Zaraz skojarzyłem, że widziałem już bardzo podobne karetki - w filmie "MASH" !!!
Ale za to supervisor tej Drużyny, dryblas w kitlu jak u kucharza, ledwo podszedł, jeszcze torby nie otworzył i zapytał: -" I MNOGO PIŁ ?" No i wtedy SZACUN WIELKI!!!, potomu szto ja poniał: ETA SZPETSIALIST!!!!!!! |
Reasumując... Czyli rozumiem że nie ma potrzeby obarczania jakiegoś człowieka odpowiedzialnością bycia "medykiem" ;)?
|
Amber ty i tak w razie "w" będziesz miał połowę wyposażenia karetki "R" ;)
|
Ciiiiii ;) jeszcze tylko muszę jakoś zajebać defibrylator ;)... jakby komuś padło aku!
|
Mam nadzieję,że nie będzie potrzebna pomoc medyczna czy przed medyczna:D. I cieszę się że nie muszę być obarczony wymaganiem posiadania zestawu Mały Medyk.
Wracają do wątku aby nie przynudzać napiszę co jeszcze pasi wiedzieć i zrobić: 1. Szutrowanie zaczyna się tak jak było to w planie tylko trasa Tyrawa Solna-granica UA będzie do pokonania w piątek co daje nam dwa noclegi za granicami RP w UA. Pierwsze spanie w pałatkach 10km od granicy. Jak po tracku jechać na granicę z Tyrawy chyba wiecie. Tam przywozicie bambetle i przenosimy je na transportowca który odbarczy nas do drugiego noclegu. Wieczorna szama (piątek sobota) jak było w planach tak będzie woda gorąca w granicach rozsądku też. Rozwiązania z dwoma noclegami na UA to "mus" logistyczny. 2. Bardzo proszę o Maile do Was a ja odeślę z trackiem i jeszcze kilkoma informacjami które trzeba tajniaczyć czekam pod adresem maciej.wilk@op.pl z tytułem Szuter Party.Jednocześnie bardzo proszę o nie rozpowszechnianie tracków aby nie było spotkania jeszcze z kolegami z forum takiego i takiego bo pojemność karpacka jest wyliczona a jak ktoś zjeździ wcześniej nasze trasy to będzie wiadomo gdzie na nas czekać i podatek $ nakładać Pliki są w formatach garmin-owskich i ja nie ogarniam jak co i na co po co zamieniać na inne formaty to już niestety w waszym zakresie. 3.Pierwszy dzień na UA w tracku jest mocny taki na zabicie albo dobicie więc decyjzja Wasza. Wiem że bendą tacy co przejadą 600 km od domu na UA i tacy co zrobią sobie 100 i jeszcze by coś pojeździli i to dla nich cały piątkowy dzień na dziczenie i sprawdzenie swojej mocy i twardości motocykla jak mawia jeden z moich kolegów "gniotsa nie łamiotsa" Pamiętajcie na tracku macie zaznaczenie noclegi, paliwo, sklepy, co daje nam łatwość w podejmowaniu decyzji i lokalizacji siebie. Rołaming działa bez problemowo będziemy w kontakcie cały czas ale pamiętajcie minuta rozpoczęta odebrana czy nawiązana minimum 5 zł. |
halo jest miejsce, jako że ja nie jadę. Miejsce przejęte od kolegi MYKU- WOLNE!!!!!
|
Jeśli tracka by ktoś przerabiał na automape, to serdecznie prosił bym o udostepnienie jej na forum. Ja też jestem zielony w tych sprawach, a aktualnie posiadam automape.
|
Panowie i Panie jak by ktoś posiadał mapki okolic imprezy w formacie do Ozi Explorer albo coś co się da przekonwertowac to będę dzwięczny za pomoc.
|
Panowie - jesli ktoś z Was dostał juz namiary od Bloba. Pierwszy raz sie posługuje google Earth i po wrzuceniu przesłanych namiarów wychodzi mi punkt w PL. Coś pierdole, no nie?
|
Nie pierdolisz, masz maila :).
|
:(Niestety terminy się nie poskładały i muszę zrezygnować. Ktoś chętny na moje miejsce?
|
Mi także wyskakuje punkt w Pl i jestem bez mapy. Help
|
W związku z pogodami jakie ostatnio nawiedziły rejony naszej jazdy:
Do imprezy wchodzą Quady do pomocy fizyczno-moralnej na trasie mają moc i możliwości przerobowe oraz dotarcia nawet w rejony czarnej dupy. A wszytko to aby było bardziej wesoło i lekko:D:D:D |
1 Załącznik(ów)
Podaję aktualne rozliczenie
Reszta zaległości finansowych robimy na miejscu na Ukrainie. Proszę nie robić przelewów na moje konto. |
Witka,
Nie otrzymałem odpowiedzi w mailu odnośnie zamówienia dodatkowej koszulki, bądź wymiany rozmiaru. Pozdro :) |
Jakoś nie mogę się dopatrzeć priva
Wyślij jeszcze raz tego samego Dzięki koledze Kici jutro wyślę jeszcze raz plik do Google erta |
Psia mać. Dopatrzyłem się że w pracy dostałem wolne 29-31.07 ale muszę jeszcze jakoś dojechać a kończę pracę o 7 rano 29.07... może uda się wyjechać 28.07 wieczorem. Będzie grubo;)
doczekać się osoba nie może! |
Niestety sprawy rodzinne zatrzymują mnie w domu . Jeśli jest osoba zainteresowana moim miejscem proszę na PW
|
Cytat:
biorę |
Pojszły nowe majle z poprawkami
|
Niestety muszę zrezygnować z udziału, jakby ktoś chciał moje miejsce to słać prv.
:( |
Hej,
na prośbę organizatorów usunąłem konwersje tracków z forum. Przepraszam za zamieszanie - nie miałem złych intencji. Jeśli któryś z uczestników potrzebuje konwersji śladów na konkretną platformę (AM, iGo, Ozi, Garmin) to proszę na maila (fxrider@xtzclub.pl) się zgłaszać załączając oryginalny plik śladu jako potwierdzenie uczestnictwa. Przepraszam raz jeszcze i pozdrawiam, Adam |
Cytat:
Ad.2 Ta wersja bardziej mi się podoba. Jest Ci wybaczone :D :haha2: nie jestem kłótliwy postawisz przy spotkaniu 5 litrów i będzie gitara :D A teraz jeżeli już połknołeś temat to w ramach zadość uczynienia wyślij mi proszę AM, IGo, i Ozi. Bardzo proszę :bow: maciej.wilk@op.pl Adamie temat jest taki, że ludzie zapłacili za to i ja nie decyduję za wszystkich czy mamy to rozdać czy zachwać dla siebie. To są pieniądze a ja nie lubię szafować czymś co tylko w jednej osiemdziesiątej jest moje. ZDROWIA Jeszcze tylko 12 dni i :at::lc8::chleje::lol19::smoking::zdrufko::hehehe: :beer::beer2::rules::convulsion: |
Ja poproszę jeszcze o rozesłanie TOP SECRET emaila z punktami noclegu w piątek i w sobotę, bo nie chciałbym za bardzo pobłądzić.
|
Niestety kolega Grzesiek1975, z którym mieliśmy razem jechać z Gdańska musiał sie wycofać, także jeśli ktoś reflektuje na miejsce na przyczepce to zapraszam.
|
Cytat:
http://africatwin.com.pl/showpost.ph...&postcount=424 |
Blob, a ja Ci wysłałam maila na podany przez Ciebie adres w sprawie tracków. Dostałeś?
Pozdr |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Już poszło do Ciebie i kilka innych |
A jak bardzo jest potrzebny gps na wyjazd? Bo ja na ten przykład nie mam...
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 04:05. |