![]() |
eh panowie, stare śmieci wyciągacie! w sieci są 2 zdjęcia tego typu, zatem masz szansę znaleść jeszcze to drugie :D
ja wrzucę coś od siebie :D http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...89593382_n.jpg |
Tak się zastanawiam do czego takie coś mogłoby służyć...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
mi się podoba :)
tylko siedzenie do kitu |
Sławula ;)
Przeca chopaki piszą, że do zapier...lania motur a nie do siedzenia na nim :D |
|
1 Załącznik(ów)
he... he... ;)
|
Chyba musiała mu się korba urwać, a tłok uderzając o głowicę aż wyrwał cylinder. Uderzenie musiało być konkretne. Ja tylko raz na oczy widziałem jak korbowód w zagęszczarce wyrwał blok i poleciał ;]
|
U mnie jak przy 50 km/h urwała się korba to cylindry nie pozwoliły jej wyfrunąć :D
|
Jak widać są mocno przewymiarowane ;)
|
Lepi:zdrufko:
|
:zdrufko:
|
dlaczego lubię, bo z nowego Duka w wersji blisko 80 KM :D przy wadze niespełna 150 Kg
|
ja tak lubie ktm ! jak mnie stac bedzie to se kupije lc hg . i dziekuje wam chłopcy że na forum at jestescie .....buziaki...
|
Ktoś się chyba włamał na login Plaku :p
|
Cytat:
|
ja zaczynam lubić :)
choć związek jest w powijakach i wymaga dotarcia. BTW czy dużo jest roboty z wymianą klocków? znacie jakieś ogarnięte forum ka te łema? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
ehhh:)
|
Austriacy mają prawo się cieszyć. Nawet bardzo. KTM w 2011 roku odnotował wzrost sprzedaży o 22,4 %, co jest prawdziwie monumentalną liczbą. Wszystko dzięki rynkowi indyjskiemu. KTM skupił się właśnie na tej części świata, co poskutkowało, ponieważ w sumie sprzedano 81,200 pomarańczowych sprzętów na całym globie.
Powodem tak spektakularnego sukcesu był Duke 125. Rynek indyjski docenił ogromny fun, cenę, lekkość i przystępność małego księcia. KTM będąc na fali zwycięstwa przygotował Duka 200, który już jest sprzedawany w Indiach, oraz szykuje się do wypuszczenia Duka 350. Seria EXC także miała swoją rolę w osiągnięciu takiego wyniku, ale nie ma wątpliwości, komu należy się medal |
To może być dla KTM kluczowy moment. Ten kto przegapi obecność na rynku chińskim i indyjskim przestanie się wkrótce liczyć.
|
Dziś wieczorem jadę do Niemiec po mojego adventure,jak wrócę i ochłonę to się pochwalę:drif:
|
Cytat:
Niektórzy z tego ogromnie się chichotali:o Biznes jest biznes, niech się darzy tej firmie:Thumbs_Up: pozdr. |
To jak wrócisz koniecznie daj foty. Ja jestem na razie na etapie sprzedaży Afry, ale jak się uda, to i u mnie DUŻY KaTeeM zagości .POWODZENIA :Thumbs_Up:
Cytat:
|
wątek ucichł więc trzeba go nieco podkręcić... :)
poczyniłem dziś taki oto filmik: polecam głównie ze względu na sposób kamerowania, rzadko udaje się znaleźć taką*miejscówkę aby nagrywać LC8 w jeździe. nooo i był to rok 2007 nasze pierwsze wypady na poligon. Macalik dopiero uczył się jazdy, a przecież jutro rozpoczyna 8 dniowy Tuareg Rally polecam |
Ex1 - bomba, ale niestety widać różnicę w pracy zawieszenia pomiędzy KTMem a DRZtą, na korzyść oczywiście tego pierwszego.
|
no właśnie zacznij się goić, bo już louis sie*odgraża się że chce zrobić remake tego filmu
tyle że krecone z auta i z większą liczbą luda :D |
Ludu, mój Ludu, proszę o podpowiedź.
Od jakiegoś czasu poszukuję dla siebie nowego motka w kolorze orange (ex1---dzięki:)) Qńkretnie to szukam KTM'a Superenduro. Z powodu takiego, że na nówkę mnie nie stać, poszukuję czegoś "z drugiej ręki". Przeglądam Motoallegro, Otomoto, Mobile.eu oraz eBay.uk, ale niestety nic poza 1sztuką w Berlinie nie ma w moim budżecie.(na dodatek właścicielka kata z Berlina nie odpowiada na maile i pod telefonem też nic). Proszę więc o podpowiedź z Waszej strony, gdzie szukać jeszcze można wspomnianego moto. Acha, dopiszę jeszcze dlaczego ja lubię KaTeeMa?- Pewnie dlatego, że jeszcze go nie mam :) ha,ha,ha |
Ten z berlina to jakiś wałek .Szukaj na różnych forach lub tu http://kleinanzeigen.ebay.de/anzeige...e/ktm/u8565681
|
Lub przejedź się na 690. Też kiedyś chciałem SE ale lepiej mieć ADV i 690 :)
|
Mysza, też mi się podoba 950SE, ale jest dalekoooo poza moim budżetem i do tego mizerny wybór mnie zniechęcił skutecznie. Przejedź się na 690R, a też Ci się zapewne spodoba. :Thumbs_Up: :D Fajne toto, zapi.dala nieźle, małe, zwinne i lekkie, jesteśmy podobnego wzrostu i jest przyzwoicie (może kanapę trochę podwyższę). A 690r z salonu kata (testówkę z pełną gwarancją) można wyrwać już za 25kpln. ;)
|
nie daj się! :D mnie też wszyscy namawiali do 690, ja to im polecam przejechać się*na SE :D
aa jeżeli nie przeraża cię*odległość to sporo SE jest zawsze u włochów. Oni mocno kultywują ten sprzęt,podobnie jak i amerykanie :) http://www.moto.it/moto-usate/ktm/95...uro/index.html znalazłem też 3 na mobile http://szukaj.pl.mobile.eu/motocykl/...chEnabled=true |
Majki proponuję jeszcze przy naszym wzroście 190-195 cm obniżane o 3 cm podnóżki od motobau.de
Podnóżki są dodatkowo szersze i mocniejsze od standardowych. |
Cytat:
|
Cytat:
mysle ze takie zmiany powinny byc dobrze przemyslane i to przez kogos, kto dobrze ogarnia temat. |
Czas się pochwalić moim nowym motorkiem Załącznik 29480
Załącznik 29481 Załącznik 29482 Załącznik 29483 Załącznik 29484 |
Mój też tak wyglądał. Miesiąc :)
|
niezła dziewica :)
|
czyściutki :)
ja dziś pokurzyłem swojego (kurz kupiłem w szpraju w dyskoncie) :P gruby jak coś to jutro śmigam w okolicach człuchowa, kierunek wdzydze i kaszubskie szutry. p.s dziś polubiłem ka te łe ma za lekkość zapierdalania po poligonie :D efekt uboczny napierdalanie nadgarstków, wy też tak macie? |
Zajęć na kawę 665 396 500:)
|
Cytat:
|
Gruby, GRATULEJSZYN :Thumbs_Up:
Faktycznie piękna sztuka. I jeśli faktycznie taki przebieg ma jak pokazuje licznik, to fantastiko!!! Ja też już mam "swoją sztukę w rozmiarze"S" ale jeszcze zdjęć nie robiłem więc się nie pochwalę. Ale wczorajszy pierwszy wyjazd po okolicy wyjaśnił wszystko: JEST ZA-JE-BI-STY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Spodziewałem się różnicy, ale to jest jak przesiadka z Wartburga2T którego kiedyś dawno 16lat temu miałem do np Opla Sintra co mam teraz. A to zawieszeeeenie!!!!!! miodzio!!!:) Co prawda miałem kilkukrotnie okazję popróbować jeździć KTM'em ADV, ale nigdy nie w takim terenie jak chciałem-nawet bym się nie odważył czyimś sprzętem dawać maxa w terenie, bo licho nie śpi. Ale teraz swoim to, to ...to normalnie jestem w szoku:lc8: I jak tylko sobie pomyślę, jak to mi się wczoraj fajnie zapierniczało to wyglądam tak :D albo tak :haha2: albo :dizzy: ale na pewno jest tak:Thumbs_Up: Gruby, gratuluję raz jeszcze ...i wiem co czujesz, bo mam tak samo:D POZDR |
Czytam twojego posta i geba mi sie cieszy :D.Mozna wyczuc szczera radosc,gratuluje "S"-ki,jest najladniejsza :Thumbs_Up:
|
MOTOMYSZA ja ci również gratuluje .Wczoraj było piersze latanko ,czułem się jak bym pierszy raz jeździł,wrarzenia nie do opisania. :lc8:lc8::)
|
nooo Panowie! gratuluję :) dopadła was właśnie pomarańczowa zaraza :)
|
Mysza, Gruby - gratulacje:)
|
Krzychu wrzuć jakieś fotki.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:54. |