![]() |
Wielkie dzięki dla organizatorów, zabawa wspaniała, chociaż.....
nie wszystko pamiętam.... |
Impreza szałowa :) wielkie dzięki organizatorom i uczestnikom z którymi miałem okazję na niej być.
Szkoda, że następny podlaski dopiero na wiosnę. |
Dzięki! Wasyl, Podlasianki i Podlasiaki podobało mnie się bardzo!
|
:) Jak zwykle było nieprzeciętnie fajnie i co najważniejsze pogoda dopisała. Więlkie dzięki ekipo Podlaska :)
|
Dzięki wielkie podlasiaki za impre wspaniałą. Dotarliśmy cało z Majkim, choć nie bez przygód (np. czyszczenie gaźnika w DR - ale to nie pierwszyzna:))
Pozdrawiam i ściskam mocno. |
Cytat:
Dzięki za imprezę Podlasiaki! |
tom64 może i lepiej ;) :D
że nie pamiętasz oczywiście :) |
No w związku z tym, że wszyscy nic innego nie robio jak tylko dziękują i dziękują to ja chciałabym ponarzekać.... generalnie za to, że od nadmiaru róznego rodzaju trunków bolała mnie głowa, że samoloty nie w tą stronę latały, że woda pod prysznicem była za gorąco - mogło dojść do poparzenia dupy, że ryby w jeziorze wogóle nie brały (pewnie nikt z nimi nie rozmawiał, że mają brać jak szalone na zlocie), że bigos za wcześnie się skończył kiedy najbardziej potrzebowała go moja "skołowana" głowa i wogóle to towarzystwo było za głośne i "Pańcia" pospać nie mogła... :D
Całe szczęście, że nie musiałam spać w namiocie i srać po krzakach, więc chciałam gorąco podziękować kochanej naszej grupie Podlaskiej za cudowne spotkanie z bandą przyjaciół... takie spotkania dają mi wiele radości, zatem raz jeszcze dziękuję za Wasz ogromny wkład w organizację tych wykopków i grzybobrania :D Z poważaniem wielkiem :p kłania się :bow: Maćka |
Dziękuję również za wypasioną imprezkę. W sobotę nie byłem może w stanie ani fizycznie, ani psychicznie ruszyć w traskę, za to droga powrotna w tak doborowym towarzystwie no to palce lizać.:at: Dzięki chłopaki.
Czekam na jakieś foty. |
dzięki wsiem rolnikom kaskaderom za fajną biesiadę,prawdziwie farmerski klimat i chwile grozy z latającym filcem
|
Przyłaczam sie do podziekowań dla organizatorów.
Co z WD60? |
Dzięki dla organizatorów wiadomo za co :)
Poza tym dla Pioro, Felka i Wujaszka Miszy za wszelką pomoc :D |
To bodaj mój drugi post (z niesmiałości) na tym forum i od razu podziękowania - dla organizatorów i uczestników za zakwasy w policzkach od śmiechu, trunki o których filozofom sie nie śniło, za wyniki na alkomacie - nie byłem najlepszy ;) Do miłego zobaczenia
|
Ja również dziękuje!!!! :)
Było super jak zwykle :D, warto było aż z Chorwacji pomykać :D :at: co by się spotkać, napić i wytańcować :dizzy: w zacnym gronie :D |
Zabawa była przednia.
Szacun dla organizatorów i dzięki za udaną zabawę. |
Wrzuci Ktoś zdjęcia czy same ochy i achy? :/
|
fotki :)
https://picasaweb.google.com/1067291...N-hqLWEwN37iQE przepraszam za jakość, tani aparacik a i operator był na wysokooktanowym paliwie .... |
Ja postuluję, żeby Rajd Podlaski przedłużyć do 5 dni... to mój główny punkt mojego programu wyborczego. Lista numer RD 03. Drugi punkt to dopłaty do paliwa dla użytkowników xrv i zniesienie zakazu wjazdu do lasu. Oddajcie swój głos .
|
Cytat:
|
podlaski
Witam niedługo wrzucę filmiki z przejazdu są w obróbce byłem na waszym zlocie pierwszy raz i WIELKI SZACUN BARDZO MI SIĘ PODOBAŁO CZEKAM NA ROZPOCZĘCIE SEZONU 2012.POZDRO DLA WSZYSTKICH.
|
slafo jednak aparat chyba nie taki zły, pierwszy raz widzę aby ktoś zrobił mi fotkę centralnie i nie miał bym czerwonych oczy jak wampir.
Wiem że są funkcję czerwonych oczu w aparatach ale zazwyczaj to na mnie nie działało , ponoć to coś z budową oka. My również dotarliśmy szczęśliwie , dzięki za organizacje. |
Jestem, i bardzo gorąco dziękuję za wspólne spotkanie i troskę.
Do Raciborza udało się dojechać na raz, dosłownie bez zsiadania. Tankowania w siodle i do przodu. W domu byłem na 19:00. Sory, że wczoraj nie pisałem, ale prawie do północy miałem kontakt z miejscowymi medykami. Jutro rano mam meldować się na ortopedii na naprawę więzadła krzyżowego, na początek artroskopia i być może rekonstrukcja. Jeszcze raz dziękują za wspólną zabawę i do zobaczenia. |
W ja w przeciwieństwie do tego buractwa powyżej...
... dziękuję organizatorom za fajną imprezę (jaki ja głupi byłem, że na wczesniejszych zlotach nie pomyślałem, że można wziąć poza filcymi, baletki do tańca :D ... wiem, wiem, że laski to na filcy lecą, widły z fajnym trzonkiem... oj, chyba mnie ponosi. No i trzymam za słowo Szymona BBI, że nastepny zlot to późną jesienią już będzie. Pzdr dla wszystkich ATomek - dzięki za zabukowanie pryczy. Viki - za osłonę przed wiatrem podczas jazdy :-) Do miłego |
Co tu dużo pisać, było super. Podlasiaki chapeau bas! Muszę wrócić w te rejony :)
|
WD super że cało dotarłeś !!!! czyli wszyscy już w domach, zlot można oficjalnie zamknąć :D
ZUCH !! |
WD60 twardziel jestes... naprawiaj szybko kolano.
ps. przydaly sie ketonale po drodze? |
Jeszcze parę fot https://picasaweb.google.com/1090624...71065619068770
|
Całusy, Przytulańce i Tańce.
3 Załącznik(ów)
Gra wstępna ;)
|
Ekipa z Radomia pozdrawia wszystkich uczestników imprezy, bawiliśmy się rewelacyjnie i byliśmy bardzo mile zaskoczeni świetną organizacją :Thumbs_Up:
Kilka naszych fotek z imprezy https://picasaweb.google.com/1067089...10670848868082 Tu kilka fotek z naszego sobotniego offu https://picasaweb.google.com/1067089...75264284275762 Jako że impreza miała charakter rolniczy... zabraliśmy się do roboty ;D http://www.youtube.com/watch?v=pcTSvlg36zM Maniek, Młynek i Łukanio |
qrwa, już żałuje, że mnie nie było :Sarcastic:
|
Cytat:
Fajne chłopaki jesteście (to bitki i do wypitki, i do zdjęć)... ... tylko szkoda, że off (filmik) zrobiliście sobie na świerzo zasianym polu jakiegoś rolnika, to tak, jak by ten rolnik zawadził o Wasze motory pługiem i je wywalił, z pewnością miał by przy tym przednią zabawę :confused: |
Dla Organizatorów wielki, wielki szacun i podziekowanie. Super impreza.
|
Cytat:
|
Cytat:
:Thumbs_Up: ^10 |
Cytat:
Rozumiem że gdybyś był z nami w ekipie to pewnie byś się wyłamał albo nam ten przejazd przez orankę wyperswadował? Straty raczej niewielkie bo jeszcze nic nie powschodziło. |
Dodatkowo na usprawiedliwienie , napiszę, że w zasadzie to jechaliśmy wyjeżdżonym śladem po traktorze, więc nie bardzo rozumiem co niby mieliśmy zniszczyć.
|
Madre (i mniej madre) znajdujecie przyczyny, nie zmniejsza one jednak waszej winy. Pamietajcie, NIGDY nie jezdzi sie po mlodnikach, polach uprawnych itp, chyba ze pole wyraznie jest nieuzytkiem (ale tez sie nie powinno). Takie akcje skutkuja protestami, jak ktos probuje zorganizowac nastepna impreze terenowa. Bylo ladnie wyrownane i zasiane, a teraz jest przeorane. Rolnik po swoim polu moze jezdzic ile chce i nie wasza to rzecz. Takze tego..to tak na przyszlosc.
|
Cytat:
WD60, szybkiego powrotu do zdrowia! :Thumbs_Up: Po wizycie w rowie podczas powrotu też miałem podejrzenie uszkodzenia więzadła bocznego w kolanie, ale na szczęście okazało się, że jest tylko naciągnięte. Teraz na offa inwestuję w ortezy. ;) Impreza fajna, dzięki Podlasiaki i reszta Trzody. :D |
Cytat:
nie było to zabawne........ blokada na całą szerokość drogi. Przy okazji chciałem bardzo podziękować organizatorom za super zlot :) Dziękuję również moim towarzyszom w dojeździe i powrocie :) - dojazd i powrót to była duża część całej imprezy :) Pozdrawiam i do następnego!!!! |
Wasil wam jaja pourywa jak to zobaczy.... Wpuścić miasto do wsi to takiej wiochy narobi....
|
Cytat:
Mam nadzieje, że Wam też ktoś tak pojeździ po trawniku przed domem i powie, że widział ślady po kotach! MZ |
Cytat:
|
Wojtku dzięki za miłe towarzystwo podczas powrotu...,a, nadzieję że droga z Kraka do domu minęla Ci szybko .:)
|
Cytat:
Wcale nie chciało mi się wracać do domu. Z Krakowa pojechałem trochę na około... Pozdrowienia dla Puszka i Jochena również !!! Mam nadzieję że uda się niebawem spotkać :at: |
Cytat:
|
e tam ktoś mi coś dosypał do piwa..... wczoraj spałem 13 godzin.
Starzeje się chyba. Dzięki również wszystkim a szczególnie Podlasiakom ps. Tom is the BEST! |
Cytat:
|
1 Załącznik(ów)
Ja również dziękuję za miłą atmosferę: tak organizatorom, jak i wszystkim tszodownikom. Miejsce, zabawa, ognisko... WYPAS. Miło było widzieć tyle roześmianych starych i nowych twarzy. Ekipie dziękuję za wspólny dojazd, powrót i pojeżdżawkę w zacnym stylu:
"...droga im gorsza, tym lepsza byle wpieriod, byle w stadzie..." kilka zdjęć: https://picasaweb.google.com/atmotur...eat=directlink |
[QUOTE=skwarek;198160]Ekipa z Radomia pozdrawia wszystkich uczestników imprezy, bawiliśmy się rewelacyjnie i byliśmy bardzo mile zaskoczeni świetną organizacją :Thumbs_Up:
Kilka naszych fotek z imprezy https://picasaweb.google.com/1067089...10670848868082 Dzieki za cała galerię zdjęc:D Nawet jak ktoś nie był na imprezie to po obejrzeniu mógł powiedzeć- prawie tam byłem;) Tu kilka fotek z naszego sobotniego offu https://picasaweb.google.com/1067089...75264284275762 Ten off to taki sobie:p Jako że impreza miała charakter rolniczy... zabraliśmy się do roboty ;D http://www.youtube.com/watch?v=pcTSvlg36zM Tu żeście "pojechali":D:D:D dobrze że to po moim polu było;) Nu, nu nu! chłopcy więcej tego nie róbcie:Sarcastic: Malkontenci zawsze coś znajdą żeby się przypiepszyć, a przeważnie ci co nie byli. Impreza bardzo udana, mimo paru zgrzytów, ale bez przesady... ps. absolutnie nie wszczynam dyskusji o tym polu, brudy wypierzemy we własnym domu... pozdr. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:02. |