![]() |
Cytat:
Moje laski są w Gdyni na Openerze. teraz do nich dzwoniłem. Leżą na plaży i mają zajefajną pogodę. Nawet chmurek nie widać. |
No to parę ulic odemnie (Oleska). http://africatwin.com.pl/images/icons/icon12.gif
To może przeniesiemy z się "niby zlotem" nad morze? :D |
Eee tam, świniaka nie odpuszczę nawet mokrego.
|
nie ma gdzieś w pobliżu jaskini żebyśmy się schowali przed deszczem i wiatrem? Lub jakiegoś schronu :D
|
jak to nie ma , jest na scianie :D
|
Cytat:
|
Acha!!!! Zapomniałem się dopisać :)
1.Brunetka+Diverek 2.Bliźniak 3.kulka 4. Pałeł ? potwierdź proszę 5. Misza ? No ta 6. Hubert ? potwierdź proszę <- on też, 7. Dymekw15 8. Dominator_Przemekr-99,9% 9. RAV ( nie mylić z ravim) jako onanizator musisz mi pomóc 10. Paweł Andrej 81 < no jak że by mnie mogło braknąć ? :-) 11. Szparag 12. Badiss 13.kefir7 14. i ja!!!! - Stachu 15. Paviu 16. tropicielka 17. Tomek z Bielska <- dzwonił, że wpada 18. tomkow - na 90% 19. MaRP - jak znajdę namiot ; a jak się wyp... i coś sobie zrobię, albo afri, to organizator też będzie miał wp... 20. Sławek - jak bedą lać organizatora to muszę być , a jak porysyje moto to wszyscy mają wp 21. Cynciu - jeżeli przyjmie mnie tak szacowne grono.[/QUOTE] 22. Roomyanek 23. Rychu72 |
Aż 10 , wystarczy jeden :D
|
jakby tzam mialo spac 10 kobitek i ja to tez wolalbym jeden :d
|
cos tam z Misza rozmawiałem kulka ze wjazd jeepem zrobisz :D (jakieś głazy bedziesz ciągał na linie czy coś
to pomyśl ze moja bulwarówka by chętnie tam wjechała koła mam małe i nie chce mi się zostawiać autka na parkingu wole z wami :) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 19:47. |