![]() |
Kiedyś zrobiłem coś z kartonu po proszku do prania parę gumek z majtek i była amatorska bałałajka:rules:
Ale chyba lepsze dźwięki wydawała ta twoja krowa Szparagowa co te pyszne mleko dawała,ale chyba przebieg miała spory i padła:D |
Cytat:
Cytat:
A przy okazji: z chęcią się dowiem, jak się naciąga łańcuch, tyle że niekoniecznie w Afri... Ale może towarzystwo kolektywnie przyjrzy się mojemu :) |
Na 90% skorzystam z rezerwowego noclegu. Na razie wszystko na dobrej drodze, aby dołączyć. Będę wiedział na 100% jutro popołudniu.
|
Pytanka organizacyjne (może nie doczytałem):
- Planujesz jakieś miejsce na obiadek w trasce, pierwszego dnia? - Czy w okolicy noclegowni jest jakiś sklep? - Jeżeli będzie ognisko czy kupimy na miejscu kiełbaski, chleb,... czy mamy przywieźć? Nie wiem czy brać jakieś żarło i kuchenkę czy załatwimy wszystko na trasie. |
Staniemy gdzieś na obiad,
Ognisko 7zł, w tym jest kiełbacha Sklep jest. Na miejscu jest żarcie |
Jeśli ktoś nie przyjedzie, bądź chce się dołączyć z noclegiem to prosił bym o info do jutra do godz, powiedzmy 13. Jak rozumiem, ognicho zamawiam.
Pozdrawiam i do zobaczenia. |
kusicie Panie i Panowie.
|
To się skuś :). Może pomożesz przy wykładzie z elektryki, jakaś mała prezentacja wyrobów :)
|
hehe, a potencjał jest bo same świerzaczki takie jak ja ;)
|
... i ja. :) Chciałbym posłuchać wykładów, tylko nie wiem czy uda mi się tak długo zostać.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 00:44. |