Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (https://africatwin.com.pl/index.php)
-   Lejdis (https://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=45)
-   -   Spotkania, Zjazdy, Zajazdy, Odwiedziny (https://africatwin.com.pl/showthread.php?t=6848)

Ally 20.09.2010 21:49

Cytat:

Napisał megi (Post 132901)

ZAMKNIĘCIE SEZONU AT - Biała 2010
http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=7167

okazja, żeby się spotkać, bo każdy w zasadzie ma tak samo daleko, bo to w środku polandii...
:lc8:
p.s. 3ba formę hodować, przed październikowym zjazdem Lejdisowym!!!!, a najefektywniej ćwiczyć w grupieee!!!

no to KTO jedzie?!!!

mój Domi biedny stoi i czeka na jakąś imprezę, więc oczywiście śmigamy, ekipa z 3city musi być ;)
daleko... fakt, ale coś wymyślimy :Thumbs_Up:
to kiedy jakiś off nad morze, co by formę poćwiczyć :at:

Cleo 22.09.2010 12:21

Heja Dziewczyny, i ja bede na bank, choc przyjade na hansowej krowce jako pasazerka.

Do zobaczyska

Pozdrawiam
Cleo

elutka 24.09.2010 01:48

Cześć Lejdisy kochane - fajnie, że sie wkrótce spotkamy ! Szkoda że moje podróże nie pozwoliły mi przygotować odpowiedniego scenariusza na sianie różowego prestiżu w Białej. Może Wy macie jakieś pomysły?
Na razie jako Mama Muminków potrzebuje Was policzyć:

1.Lena
2.Maćka
3.Ally
4.Ashanti
5.Azja,
6.Pakita
7.BABA
8.Ola
9.Roomyanek
10.Megi
11.Beata
12.Dona?
13.Cleo
14.Zulejka
15.Ivi
16.Kaś
17.creativka ?
18. Karolcia
19. JOLA
20. Elutka

Nooo mniam :drif: ! ale progres :) 4 lata temu na rozpoczęciu w Białej byłam jedyną kobitką, która na moto przyjechała ...
Oczywiście zaprzyjaźnionych babeczek będzie dużo więcej z tym, że nie wszystkie plecaczki udzielają się w Lejdis.
Zatem Megi jeśli plan na koszulki wypali to robimy min 30szt!

Dona 24.09.2010 21:17

Cytat:

Napisał elutka (Post 134083)

12.Dona?

Elu znak zapytania możesz zamienić na wykrzyknik !
Jadę z głową pełną pomysłów i pozytywnym nastawieniem !!!
Na privwysyłam kilka tych bardziej szalonych :lobby:

podos 24.09.2010 21:28

hej Dziewczyny,

a mogę mojej zafundowac jakiś różowy zestawik liejsiowy czy one zarezerwowane tylko dla jeżdzców?

Dżolka 25.09.2010 09:26

Znów nie dane mi się z Wami spotkać. Nie będzie mnie na tej tak cudownie zapowiadającej się imprezce. Może kiedyś w końcu mi się uda :mur: Pozdrowienia

lena 25.09.2010 10:25

Cytat:

Napisał podos (Post 134286)
hej Dziewczyny,

a mogę mojej zafundowac jakiś różowy zestawik liejsiowy czy one zarezerwowane tylko dla jeżdzców?

Kris, nie zasłaniaj się Irmą - wiemy,że chcesz być lepiej widoczny na swoich pustynnych wojażach :). Poza tym róż na zdjęciach ładnie się prezentuje. Bierz 2 zestawy!:D

ucek 25.09.2010 16:48

Cytat:

Napisał elutka (Post 134083)
(..) Zatem Megi jeśli plan na koszulki wypali to robimy min 30szt!

O! O! O! ładnie poproszę o jedną pamiątkową sztukę dla nieobecnej, pozostającej w rumuńskiej delegacji.. :D

Kobitki Kochane, bawcie się tak, jak zwykle, a nie zostanie kamień na kamieniu w całej Białej :dizzy::D:at: a wszyscy padną porażeni przerażajacą siłą Różowej Mocy :hehehe:

Będę Wam przez cały weekend przesyłać tony pozytywnych, uśmiechniętych, wypasionych, przypakowanych i pełnych Mocy po ponad 2tyg endurowym treningu, FEMdurowo-lejdisowych fliudów - dajcie też czadu w terenie! :Thumbs_Up::Thumbs_Up::Thumbs_Up:

Cleo 27.09.2010 12:19

Ze tak nieśmiało zapytam, bo ja samodzielna offowa dziewuch to jeszcze nie jestem, ale praktykę jako plecaczek to ja mam, Ba i świetnie sobie radze na bezdrożach rumuńskich, wiec :
jesli istnieje możliwość zamówienia koszulki lejdisowej to ja bardzo chetnie poproszę 2szt. Bez względu na koszta ;)

Pozdrawiam
Cleo

Karolcia 28.09.2010 12:41

Czy dobrze zrozumialam ze dla piekniejszej czesci zlotu przewidziane sa jakies koszulki? :D Oczywiscie piesze sie na Femdurowy stroj!

Pytanie czy jakies rozmiary sa do wyboru? Kto organizuje? No i ile i komu za to zaplacic? :)

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 04:01.