![]() |
Cytat:
daleko... fakt, ale coś wymyślimy :Thumbs_Up: to kiedy jakiś off nad morze, co by formę poćwiczyć :at: |
Heja Dziewczyny, i ja bede na bank, choc przyjade na hansowej krowce jako pasazerka.
Do zobaczyska Pozdrawiam Cleo |
Cześć Lejdisy kochane - fajnie, że sie wkrótce spotkamy ! Szkoda że moje podróże nie pozwoliły mi przygotować odpowiedniego scenariusza na sianie różowego prestiżu w Białej. Może Wy macie jakieś pomysły?
Na razie jako Mama Muminków potrzebuje Was policzyć: 1.Lena 2.Maćka 3.Ally 4.Ashanti 5.Azja, 6.Pakita 7.BABA 8.Ola 9.Roomyanek 10.Megi 11.Beata 12.Dona? 13.Cleo 14.Zulejka 15.Ivi 16.Kaś 17.creativka ? 18. Karolcia 19. JOLA 20. Elutka Nooo mniam :drif: ! ale progres :) 4 lata temu na rozpoczęciu w Białej byłam jedyną kobitką, która na moto przyjechała ... Oczywiście zaprzyjaźnionych babeczek będzie dużo więcej z tym, że nie wszystkie plecaczki udzielają się w Lejdis. Zatem Megi jeśli plan na koszulki wypali to robimy min 30szt! |
Cytat:
Jadę z głową pełną pomysłów i pozytywnym nastawieniem !!! Na privwysyłam kilka tych bardziej szalonych :lobby: |
hej Dziewczyny,
a mogę mojej zafundowac jakiś różowy zestawik liejsiowy czy one zarezerwowane tylko dla jeżdzców? |
Znów nie dane mi się z Wami spotkać. Nie będzie mnie na tej tak cudownie zapowiadającej się imprezce. Może kiedyś w końcu mi się uda :mur: Pozdrowienia
|
Cytat:
|
Cytat:
Kobitki Kochane, bawcie się tak, jak zwykle, a nie zostanie kamień na kamieniu w całej Białej :dizzy::D:at: a wszyscy padną porażeni przerażajacą siłą Różowej Mocy :hehehe: Będę Wam przez cały weekend przesyłać tony pozytywnych, uśmiechniętych, wypasionych, przypakowanych i pełnych Mocy po ponad 2tyg endurowym treningu, FEMdurowo-lejdisowych fliudów - dajcie też czadu w terenie! :Thumbs_Up::Thumbs_Up::Thumbs_Up: |
Ze tak nieśmiało zapytam, bo ja samodzielna offowa dziewuch to jeszcze nie jestem, ale praktykę jako plecaczek to ja mam, Ba i świetnie sobie radze na bezdrożach rumuńskich, wiec :
jesli istnieje możliwość zamówienia koszulki lejdisowej to ja bardzo chetnie poproszę 2szt. Bez względu na koszta ;) Pozdrawiam Cleo |
Czy dobrze zrozumialam ze dla piekniejszej czesci zlotu przewidziane sa jakies koszulki? :D Oczywiscie piesze sie na Femdurowy stroj!
Pytanie czy jakies rozmiary sa do wyboru? Kto organizuje? No i ile i komu za to zaplacic? :) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 04:01. |