![]() |
pisałem.... zajumali kasę i w nogi :D
|
Oni tero na wyjeździe przeca, więc nie wiem jak ze stanów prześlą te pompy :D
|
może oni tam w tych stanach zamówili te pompki i teraz kombinują jak je przytachać do polskości :D
|
ogolnie to zajebiscie, kasy poszly a wiedzieli ze se torby w stanach beda opalac... a ja zaraz mam wypadzik i myslalem ze sie taką pompeczką zabezpieczę.. oczywiscie od zlapania gumy
|
ja tez pesos puscilem i cekam.do czwartku mialo byc po starej cenie.ale ktorego?za 2tydzie wyjazd.hm hm
|
a czy ktoś wie, kiedy wrócą?
|
pados napisal ze kole sierpnia.ale daniel 87 BYL z pesos za kompresorki o tydz wczesniej o de mnie.hm hm
|
no to pozostaje czekać, kompresorki na wakacjach,
dzięki za info |
Koledzy! Źle to wszystko interpretujecie!
Co pompuje kompresor do kół? Powietrze tak? A gdzie jest najlepsze powietrze?? No właśnie. To pytanie zadali sobie Izi z Samborem. Po wielomiesięcznych poszukiwaniach, setkach godzin spędzonych w bibliotekach i na googlu - znaleźli odpowiedź!!! Niezwłocznie spakowali co mieli pod ręką i ruszyli w drogę po powietrze dla Waszych kompresorów! No ale jak to zwykle u nas. Zero wdzięczności. Nic tylko narzekacie... ;) |
Powietrze i tak będzie walić gumą jak się je spuści... Gdzie mój kompresor!!?? Gdybym wydaną na niego kasę zainwestował na giełdzie byłbym już pewnie milionerem;), a tak kasa zamrożona i co...?
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 20:14. |