Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Imprezy forum AT i zloty ogólne (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Afrykańskie rozpoczęcie sezonu 2010 - Galicja (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=5721)

lena 22.02.2010 16:30

Cytat:

Napisał sambor1965 (Post 102206)
E, Podosek ma dziecko. Całkiem ładne zresztą.
Nie mamy nic przeciwko dzieciom pod warunkiem, ze rodzice sa w stanie o nie zadbac.

Samborku, nie wiem dlaczego uznałeś ,że do Podoska piję - nie padły żadne nazwiska, a nie on jeden się wypowiedział - to zresztą było uogólnienie. A w to, że Podosiątko urodziwe, nie śmiem wątpić - rodziców widziałam!

yonec 22.02.2010 17:57

Hej....:D
no i wreszcie się doczekałem oficjalnego info
Nie mogę się doczekać spotkania z Wami:friday:

PS. Kasa poleci zaraz po święcie ludzi pracy :Sarcastic:

edit: wpłacił Bartol - i dzięki mu za to :)

podos 22.02.2010 18:27

Cytat:

Napisał lena (Post 102404)
Samborku, nie wiem dlaczego uznałeś ,że do Podoska piję - nie padły żadne nazwiska, a nie on jeden się wypowiedział - to zresztą było uogólnienie. A w to, że Podosiątko urodziwe, nie śmiem wątpić - rodziców widziałam!

na szczęście to po mamusi...

BABA 22.02.2010 18:46

to jak z tym off-em, bo nie wiem czy wścieklaka ciągnąć na przyczepie :confused:

BLOB 22.02.2010 18:52

Cytat:

Napisał BABA (Post 102439)
to jak z tym off-em, bo nie wiem czy wścieklaka ciągnąć na przyczepie :confused:

Ja jak bendę to liczę na śakieś poniewieranko jak nie wiele to choć troszki

Lewar 22.02.2010 19:06

To ja pociągnę temat dzieci. Zachęcony ich udziałem zgodziłem się na prośbę mojej córki aby ją też zabrać na rozpoczęcie. Chciała po prostu poznać troszku wariatów ale specjalnie zauroczyła ją możliwość zwiedzenia Collegium Mouse i Rynku, jako że ukończyła niedawno UJ i rozpoczęła w Kraku pracę.
O wieku córki nie wspomnę ale ostrzegam - łapy przy sobie bo w ryj dać mogę dać !!!:p

elutka 22.02.2010 19:41

Dla Ojców Organizatorów :bow::brawo:,
z przyjemnością przyjadę bez dziecka :) kaska poszła;

PS.
A propos przyjemności, proszę o pokój w domku z przystojnym wysokim blondynem :at: i widokiem na morze ;)

tom64 22.02.2010 20:59

Cytat:

Napisał elutka (Post 102453)

PS.
A propos przyjemności, proszę o pokój w domku z przystojnym wysokim blondynem :at: i widokiem na morze ;)

Widok na: "może coś się wydarzy, może się nie wydarzy". Z tym blondynem:)

felkowski 22.02.2010 21:36

Cytat:

Napisał elutka (Post 102453)

PS.

Na blondyna, a juz napewno wysokiego, to raczej się nie kwalifikuje ale mogę zabrać Twoja córkę:D.

tom64 22.02.2010 21:38

Zabrać czy wziąć?

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 19:30.