![]() |
a witamy odważnego kolegę - wiemy, że większość tu zagląda ale się nie ujawnia :)
|
Hehehe Elutka, Twoja przenikliwość jest niesamowita. Skąd Ty to wiesz, szósty zmysł, czy jakiś inny chytry sposób? Normalnie strach się bać... ;)
|
"...ciesz się młodzieńcze w młodości swojej..." Eklezjasta
Cytat:
|
Cytat:
Zapraszam Panów do dyskusji poza powitalnią:) |
No tak, teraz mi głupio. Zaczołem bez powitalni....teraz muszę naprawić. Witam jestem felek i pokornie proszę o wybaczenie:bow:. Trochę tu zaglądam, ale przez dziurkę od klucza:D. Już przestudiowałem temat moturka dla mojej lejdiski. Dochodzę do wniosku, iż dominacja u mojej lejdi jednak nie wchodzi w grę. Z przykrością stwierdzam, iż do Klubu Dominium jeszcze nie wkroczy. Wszystkie znaki na ziemi i niebie wróżą Yamaha.
|
Cytat:
to prawda w grupie dużo łatwiej a w dodatku takich fajnych Lejdis-ek:bow:. No więc ja na motorku na kursiku 'śmiga' :at:, w sumie tak szybko śmignęłam, że glebę zaliczyłam, porządnego siniaka na tydzień zdobyłam :dizzy: i na egzamin się zapisałam ... ha i się trochę zestresowałam. Trzeba będzie dać z siebie wszystko :) żeby wkrótce jeździć w takim fajnym gronie. |
Cytat:
Elutka - płeć brzydsza :D tu zagląda - podgląda co u nas się dzieje, żeby być na bierząco z informacjami :haha2: |
No to Baśka wita się już jako pełnoprawna członkini Leidisów. O ile ja przyjmiecie. Jak się ma za ciotkę Olkę to nie wypada zaczynać za miekko. Poszlimy na całość. Niebieska Yamaha w dwusówie staneła dziś przy Tesco. Chyba musze zamienić samochód na Smarta. Bo mi się to nie mieści.
|
No to dałeś czadu :D Nie mogło być z resztą inaczej. Witamy naszego małego lejdiska.
|
:D:D:D
dawaj ją do sekcji dziecięcej! Brakuje nam Lejdziątek - chłopaki normalnie pospadają z podnóżków :haha2: |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 17:01. |