![]() |
za pożondkiem:
1. mucha 1 xxl 2.złom 1 m 3.szymon 1 xl 4.gawron 1 xxl 5.artur 1 l 6.emzetkos 2 l 7.sylwek 1 xxl 8. batman 1 xxl 9.jaco 1 l 10. daro 1 xl 11. wasil 1 xl 12.maćka 1 m babskie 13. zazigi 1xl 14. Patiomkin 1 xxxl 15.DANDY 2 XXL WRESZCIE FILM ZOBACZYŁEM :Thumbs_Up::Thumbs_Up::Thumbs_Up::Thumbs_Up::Thumb s_Up:ALE:dizzy::dizzy: |
Panie rezyseze, miszczostwo swiata.:D Najbardziej podoba mi sie Lennox Lewis na Afro-Quadzie o dechach BIA. Daro, kiedy opijemy Twa Afryke ;)??
Co do koszulek, to nie wiem czy moge poprosic sztuk jedna w rozmiarowce XXL... Nie rajdowalem a i do kraglosci plci piknej tez mi troche brakuje. |
B. fajny film. "...W śród tandety lśniąc jak diament..." powala:D
|
za pożondkiem:
1. mucha 1 xxl 2.złom 1 m 3.szymon 1 xl 4.gawron 1 xxl 5.artur 1 l 6.emzetkos 2 l 7.sylwek 1 xxl 8. batman 1 xxl 9.jaco 1 l 10. daro 1 xl 11. wasil 1 xl 12.maćka 1 m babskie 13. zazigi 1xl 14. Patiomkin 1 xxxl 15.DANDY 2 XXL 16. Cibor 2 L Film w pytę ... Naczelny pan reżyser wie jak zrobić dobry propagandowy film... jak ja tak się naoglądał to już zaraz chciał na motór dupsko sadzać ... |
film
BRAWO MISTRZU ZAZIGI ,filmik super.
A ta 2-ga część to kiedy będzie ? |
filmik pierwyj sort :Thumbs_Up::D
jeśli chodzi o koszuli to lista została zamknięta. Warszawiaki macie info na priva dot. przesyłki. Chyba że zechcecie pakę zbiorczą (wtedy dawac delegata do rozprowadzenia). Jeśli nie wyślę każdemu z osobna. Podlasiaki dostaną koszulki osobiście (w ryja tyż ;)) |
za pożondkiem:
1. mucha 3 xxl 2.złom 1 m 3.szymon 1 xl 4.gawron 1 xxl 5.artur 1 l 6.emzetkos 2 l 7.sylwek 1 xxl 8. batman 1 xxl 9.jaco 1 l 10. daro 1 xl 11. wasil 1 xl 12.maćka 1 m babskie 13. zazigi 1xl 14. Patiomkin 1 xxxl 15.DANDY 2 XXL 16. Cibor 2 L Witam, mam nadzieje, ze nie jest za pozno na zmiane ilosci szt.? Zmienilem. Bylem w rozjazdach, bez dostepu do kompjuterow i stad to opoznienie - ale za to, moge sie zadeklarowac z rozprowadzeniem po stolycy. :) Dziekuje! Zarzygi, film zajebioza! Nawet obrazki w takty wpadajo, itd.... :dizzy: Dzieki Brachu! |
Cytat:
|
... mam zamiar przypakowac deko, zeby dac rade te ciezary razem z Podlasiakami na rowni dzwigac...
:) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:35. |