![]() |
Artur nie widziwiaj, dobrze wiesz jak są mocowane pod lampą. Ja mam takie w crf 1000, zrobiłem 25tyś. z nimi. Były paciaki w terenie i na asfalcie. Rama prosta, jedzie prosto. Jak ktoś przy... to i bez gmoli wykrzywi ramę. A, no i raz przy większej prędkości zaliczyłem wyrwę w asfalcie, felga była do prostowania, a rama prosta.
|
Jak kupowałem Afrę to pracownik salonu stwierdził, że dają Bunkry, bo ich oryginalne to tylko nadają się do wieszania halogenów.
|
Jak wiadomo handlowcy w salonie znają się najlepiej.
|
Cytat:
Ja swoim brzydkim motorem z felgą LC4'99 przeleciałem tę samą hopkę i felga cała:o Te gmole mają mocowanie do blaszki przyspawanej w główce ramy. Wygięcie gmoli po uderzeniu z boku wyrywa stelaż lamp. :mur: Piotra paciaki się nie liczą.:) |
Byś w końcu pojechał z nami na męski wypad, to byś miał co fotografować, a hopkę ominełeś jadąc w koleinie a nie środkiem
|
Nasz wspólny znajomy miał w 1100, też te gmole, w lesie przy sporej prędkości obciął głowę pewnemu zwierzakowi, zaliczył spore paciaki na tecie i też ma prostą ramę.
|
O kur… czyżby temat gmoli dogonił już dyskusje o oponach ;-)
|
Historię o tym jak gmole obcinają głowę zwierzęciu w czasie jazdy bardzo bym chciał przeczytać.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 17:45. |