![]() |
Ja ekran obsługuję przyciskami. Raczej nigdy go nie dotykam. Nie jest to wygodne nawet na postoju. Laguje z guzików jak siemasz więc nie sądzę, że to efekt naklejenia folii. Może jakis upgrade oprogramowania robiłeś i coś tam zoptymalizowali?
|
A miała być taka cudowna, nie zajebliwa..;)
|
Nie denerwuj kolegow, i bez tego maja ubaw z nowosciami :P
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Gdyby tak wtedy zamiast amerykański, Pawlak miał powiedzieć japoński.....:D
|
Cytat:
|
Niestety dzisiaj moją dopadł brak tableta - w ogóle nie reaguje na kluczyk. Po włączeniu zapłonu nic się nie dzieje. Moto stało 5 dni w garażu podziemnym i dzisiaj rano ledwie odpalił ale ekran pozostaje czarny. Byłem w MCSie sprawdzili bezpieczniki i powiedzieli, że nie wiedzą co się dzieje oraz abym obserwował problem. Dodam, że telefon podłączony kablem usb nie ładuje, więc to gniazdo także nie działa...
Zadzwoniłem do serwisu, gdzie moto było kupowane to powiedzieli aby podjechać, będą próbować kalibrować ale także zostanie zrobione zgłoszenie (został mi tylko 1 miesiąc gwarancji). |
co to znaczy LEDWO ODPALIŁ. masz prąd?
jeśli jest niskie napięcie na aku przy rozruchu dojdzie do resetu kompa. w wielu maszynach tak się dzieje. m |
ledwo odpalił, to znaczy, że wydawało mi się, że jakby za pierwszym zakręceniem nie odpalił, to bym musiał wyjmować aku i go ładować. Zdarzały mi się w przeszłości sytuacje, kiedy posatał około 7 dni to już nie odpalił, ale nigdy wcześniej nie było takiej sytuacji, że wyświetlacz w ogóle nie odpalał.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 17:09. |