Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Dział Producentów i Dostawców (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=53)
-   -   Merino sweater 320 gsm. (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=35970)

deptul 14.11.2019 21:53

@bosmna 65 możesz zrobić porządek z tym co zepsułeś?

Neo 14.11.2019 22:32

Czy zainteresowani mogą sprawdzić listę, ewentualnie zgłosić do mnie poprawki?

1. Zet Johny - XL 1 szt.
2. Steve69 - XL 1 szt.
3. Bukowski L 1 szt.
4. tyran M 1 szt.
5. voytas L 1 szt
6. deptul L 1 szt.
7. Zbyszek1 L 1 szt.
8. Sj413 - M 1szt.
9. dzwiedz - M 1szt.
10. Lakrua - M 1 szt
11. Bosmna 65 - 1szt XL
12. raflan L -1szt.

wojtekk 14.11.2019 23:24

Jakie są walory dla rozpinania nie do końca ?

bukowski 15.11.2019 01:54

gdy się rozepnie do końca, to często czar pryska. nabierają się na to głównie mlodzi, którzy chcą się szybko dobrać do ula, miodu i królowej. Tymczasem, nierozpięte do końca daje przestrzeń dla wyobraźni, tej wzrokowej i dotykowej. już nie mówiąc o tym, że nierozpięte potrafi wyglądać lepiej, niż rozpięte. Weźmy na ten przykład piersi jak wiadra, które już wykarmily, które już wytarmoszone i dojrzale: wciąż piękne, ale puszczone swobodnie, patrzą w dół smutno, takie rozpięte i sflaczałe; spięte zaś zawadiacko patrzą z nadzieją przed siebie, dekadencko zachęcają i wciąż upominaja się o uwagę i pożądliwe spojrzenia przystojnych koneserów życia i prawdziwych kobiet.

A młody szybko rozepnie, rozczaruje się i napisze jakąś żałosną notkę na fejsie, że "ona była nie dla mnie" nie zdając sobie sprawy z. tego, że w dupie był i g... widział.

#takżeten

Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka

Artek 15.11.2019 05:06

Bukowski :)

+Brak zamka na wysokości podbrzusza/brzucha (przy wsadzeniu swetra w spodnie moto/narciarskie).
- Nienawidzę wsadzania swetra przez głowę.

bosmna 65 15.11.2019 07:31

Sory za zamieszanie.
Dzięki za posprzątanie

majkowski1 15.11.2019 11:04

Mi pasuje bez zamka, bo faktycznie da się w gacie wrzucić i nic nie przeszkadza (uwiera), a tył dość długi żeby nie wyłaził. Jak będzie długa bluza to zamek będzie zbędny, jak krótsza to wieje po plecach. Może z zamkiem łatwiej założyć, ale to inna sprawa i przy tak długim zamku jaki ma bluza pod szyję, nie ma żadnego problemu z wkładaniem przez głowę nawet w kasku. Jak się pojawi zamek to zaraz będzie trzeba zrobić kieszenie, część osób stwierdzi, że jak rozsuwana to jeszcze kaptur by się przydał itd itp. Cena pójdzie w górę, bo na kieszenie i kaptury trzeba będzie dzianiny dorzucić i zamek dłuższy to będzie droższy... Dla mnie taka jak jest bdb, wczoraj wieczorem łaziłem po górkach (temp 5stC) i włożyłem jednak t-shirt bawełniany, a na wierzch softshell i było super "w sam raz", ani zimna, ani gorąca. Ja happy z kroju i rozmiaru! :)

Africa Tigg 15.11.2019 13:13

Pytanko, bo nigdy nic nie miałem nawet z dodatkiem merino.
Czy te ciuchy są "gryzące"??
Bo nigdy nie mogłem się nawet dotknąć do góralskich wełnianych swetrów... czy te są przyjemniejsze w dotyku??

bukowski 15.11.2019 13:27

dużo przyjemniejsze. na gole ciało trochę czuć, ale ja się przyzwyczaiłem (mówię o gramaturze bieliznianej)

Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka

Gończy 15.11.2019 13:51

Emek czy rozmiarówka ta jest taka sama jak w tych twoich szarych bluzach z żółtym szwem sprzed roku?

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 14:38.