![]() |
dawać foty bez cenzury !!!!
|
5 Załącznik(ów)
to jak bez cenzury to bez...
|
Hubert, i chcesz powiedziec, ze musielismy czekac tyle na te pare marnych fotek?
:haha2: |
Foty jak foty, nic ciekawego dlatego ich nie wrzucałem. Poczekamy na produkcję filmową. Ale chuj i tak lepiej polatać po lasach niźli foty oglądać w internecie :D
|
Dzięki chłopaki za wspólne dzidowanko było bardzo fajnie ,myśle że już następny wypad w jakiejś afrykańskiej główce sie szykuje :) .Pozdro
|
Czekam na pliki od Rafała. Pozwalam sobie korzystać z załączonych fotek na forum.
Jeśli ktoś się sprzeciwia niech mnie ........:pain10: uprzedzi. Wstępna obróbka wygląda :convulsion: Hubert A.T.m twój materiał jest tak obszerny , że szkoda było się zatrzymywać;) Na prośbę wielu postaram się stworzyć dodatek ( klip :stop: ) z pilc . Faktycznie teksty powalają. Dodano - 1 - Hubert głowa do góry !!!!! 2 - Dzisiaj rano dostałem od rafała pliki. Jest git . W pracy nie zerknę na całość bo blokady . 3 - To co mamy wyglada fajnie. |
a ta teraz wszyscy nazekaja ze malo materialu a jak mowilem poczekajta wyciagne cam... nie chuj z tym jedziemy dalej haha no to ja nie wiem nastepnym razem zaklejstruje ap do kasku a pozatym trzeba bylo pojechac i na wlasne oczeta przyjac wszystko.
ps. Slawku bardzo dobry pomysl z tym filmikiem z pilc |
Co do tego materiału z Pilc to ja nie jestem przekonany :hehehe:
Będzie siara i to na całego . Z tego co pamiętam nie było lekko. Jeszcze jedna sprawa Czesio ma jeszcze materiał, postaram się to zgrać i podesłać (moje rytualne tańce przy ognisku ponoć uwiecznił) |
Cytat:
Puntek nie chce wyjsc na glupka ale gdzie to jest??:confused: |
To może zabierzecie Wasze tyłki i do nas na hałdy wpadniecie? :) a mamy gdzie latać
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 19:45. |