![]() |
Czytam i czytam i coraz bardziej mi się to ustrojstwo podoba ze wszystkimi wodotryskami . Jerzeli chodzi o prędkościomierz to orginalny trip przecierz pokazuje prędkość niemożna tego wykorzystać??
Mam nadzieje że efekt końcowy będzie zadowalający jeśli tak dla mnie 1szt , jeśli więcej niż zadawalający 2szt. jedna do puszki. |
R2D2 - możesz mnie śmiało wliczyć w grono klientów. Choć skończy się pewnikiem w ten sposób, że zanabędę, obejrzę, pójdę do kącika, kucnę i się pobeczę, że nie potrafię własnoręcznie wszystkiego podłączyć;). I tak warto, tym bardziej, że zima za pasem;)
|
W zimę się jeździ.
Bambusie :D. |
Pse Pana Admina, a On sie przezywa! Od Bambusów, Cep jeden skalny Afrykański;)
|
"Bambus" to akurat określenie afrykanera, które jak dotąd najbardziej mi się spodobało :). Czarnuchu ;).
|
A to przepraszam, nie pejoratywnie znaczy mejoratywie, znaczy pieszczotliwie, a co najmniej z sympatią;) Biję się w piersi, posypuję głowę popiołem, wyskubuję włosy z brody i szarpię sarmackiego sumiastego:)
|
Odświeżam wątek
Pytanie głównie do R2D2:
Czy temat tej konsoli nadal jest aktualny? Może chętni na to ustrojstwo by się zadeklarowali, R2D2 miał by jasnośc w temacie, czy brać się na poważnie, czy zlać temat.. Pozdro |
bedzie, na spokojnie.
mowil przeciez ze temat przed zima bedzie walkowal. |
ja chciec żyroskop, moze byc taki oltskulowy jak w land kruzerach starych , byle działał szybciej :)
|
;) By zmotywować i tak już wybitnie zmotywowanego mistrza R2D2 napiszę, że delikatne zniecierpliwienie związane z oczekiwaniem na konsolę rejli wyraża się w mym skromnym przypadku w zaglądaniu co i rusz na strony i aukcje poświęcone różnorakim zegarom;) Ale, jako że "słowo się rzekło, kobyłka u płota", bezterminowo podtrzymuję swoją ofertę kupna, która - jak powszechnie wiadomo - wiąże oferenta w myśl art. 66 par. 1 kc. :)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 19:52. |