![]() |
Cytat:
|
Cytat:
i przekonasz sie o tym bardzo szybko Cytat:
co mozna dostac za ...120 zl....no co ? wlasnie gówno :mur: Cytat:
|
gumpinoga- nie da sie napisać w jednym poście?
Nawisem mówiąc tytułowego Lark'a mam chyba od prawie roku. Działa. Nic się nie skiepściło a kilka razy mnie z krzaczorów gdy chciałem wyprowadził. Cena dobrego kompasu wiec jak dla mnie okej. Używam dość często. Jedynie co mam do zarzucenia(ale nie wiem jak inne tego typu produkty) jak naładuję i zostawię wyłączony to bateria jest prawie pusta po tygodniu leżenia. Dodane dwa miechy póżniej. ;) Dobrze żarło i zdechło. Oddawał ktoś na gwarancję? |
Ja oddawałem zaraz po zakupie. Ładowarka nie działała. Po trzech miesiącach bezowocnych prób wyciągnięcia info co dalej kolega z pracy(z działu reklamacji) napisał mi pismo które wysłałem poleconym. Po 3 dniach nowe navi było u mnie.
|
No to oddałem swojego Larka. carrefour powiedział, ze nikt nie umi naprawić i że oddają kasę. Ucieszyłem się. Nie zgubcie pagonu ;)
Mam do oddania przewód zasilający do tytułowej nawigacji Larka. Przyda się komuś? https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net...19&oe=5EA73DBB |
Chętnie bym nabył taki przewodzić bo coś mi to urzadzenie tez nie hula już nawet wymieniłem baterię i po jakimś czasie znów na wyświetlaczu pojawiła mi się taka duża bateria .
|
Ja obciąlem ten zasilacz i przylutowalem w jego miejsce zwykly wtyk USB, bo mam obok zegarów gniazdo zapalniczkowe z krótką podwójną ladowarką USB. Oruginal był za długi i się strasznie plątał
|
Cytat:
|
Lark...badziew jakich wiele,cena tego gówna już daje do myślenia ale Janusze twierdzą że to okazja
|
Majestic same optymistyczne wpisy jak na razie :)
Moje dwa Larki od lat działają bez problemu. Ten starszy pierwszej generacji jest lepszy bo nie gubi zasięgu. Nowszemu czasami się zdarzy. Za ta kasę wiele można wybaczyć. M |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:14. |