![]() |
Jak Diverek zezwoli to i ja podskocze jutro puszka. PS. Łysy wziaść Ci pałatke? :p
|
Dzięki wam za miłą zabawę w pt:) było super. Nic nie pamiętam. Yyy....pińcet znajdując się w stanie po spożyciu zagubił pod plandeczką latarkę czołówkę petzl...znalazła się? Może do Diverka prosiłbym.
|
Diverek dzięki za gościnę! 0.0 miałem chyba dopiero wczoraj ok 18
|
Dubele już na promie do Ystad i dalej w drogę pojeździć trochę :) Woodstock jak Woodstock zawsze jest zajebiscie nawet jak się broda oraz pasy p.poz i omija kałuże podczas suszy . Pozdrawiam wszystkich dzięki którym ten czas jest zawsze piękny a atmosfera nie do podrobienia . Po letnich wojarzach teraz nadszedł czas by poświęcić się żonie i córce, to do zobaczenia za rok!!!
|
Jak mi się zajebiście w tym roku podobało:D Łącznie z dojazdem i zajebistą przygodą:) Grupa okołolegnicka dotarła nawet trochę offu było:) Nawet w gratisie dostałem manicure, ale kolor nieco odbiegał od ulubionego:D Dzięki za zabawę i dozo za rok:)
|
Dziękujemy jeszcze raz, tym razem nawet mocniej za ugoszczenie nas w kolejnym roku.
Mam nadzieję, że weselny literek szybciutko się osuszył :) W podzięce mam nagrania z GoPro. Polecam. Zaczyna się jak u Hitchcocka, a potem jest jeszcze lepiej :D https://www.youtube.com/watch?v=_Gse...41GDGk&index=4 |
Cytat:
Pincet mam twoją czołówkę to daj namiar na :priw: to ci odeśle.. Mam jeszcze nożyk Meteor chyba z jakiegoś niezbędnika.. 3-majcie się i uważajcie gdzie zasypiacie :hehehe: |
Dzięki wszystkim za dobrą zabawę na wiosce :). Szkoda, że tak krótko :).
PS. Aparat jakby co znalazłem gdzieś w bagażu |
Na wiosce jest trochę niebezpiecznie. Nie wszystkie dowcipy kolegów są śmieszne:)
|
Dzięki za super imprezę, atmosfera jak zwykle mega. Widzimy się za rok.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 06:59. |