![]() |
2 Załącznik(ów)
Fotki uczelniaczy, olejowy ma tylko jedna sprezyne
|
Cytat:
|
Wydaje mi się że same to nie puszczają ;). U mnie 3x tysi i poszły oba. Lewa przy przebiegu ok 17K a prawa bodaj 33K. Drugi przypadek to zabiłem sam ten uszczelniacz taplając się w błocie o konsystencji betonu. W tych samych warunkach padł uszczelniacz w zawiasie WP w Kacie 1190 przy przebiegu ok 20K więc nie zrzuciłbym tego na jakość uszczelniaczy tylko ciężkie warunki. Pierwszy przypadek był w mojej ocenie konsekwencją obklejenia się lag lepikiem czy smołą której ruscy używali do "naprawy" drogi. W warunkach "normalnych" nie wydaje mi się aby była to przypadłość tylko raczej przypadek.
|
Wczoraj Afra była na serwisie i robiliśmy przegląd wszystkiego, lagi, zawory etc. Do regulacji zaworów trzeba zdjąć chłodnice ( obie) roboty w ciul bo płyny trzeba zlewać itp. Okropny motocykl do serwisowania. Poskładanie do kupy po takiej operacji zajmuje 3 godziny. Masakra. Kolejny raz wymiana klocków na tyle. Jak ktoś rozbiera osłony i ma ori gniazdo zasilania to proponuje wyciągnąć sobie bezpiecznik poza oslony. Kabla starcza a wtedy w razie awarii nie trzeba zdejmować plastików. Zawory wymagały korekty. Za I razem nie było takiej potrzeby. Teraz z 30 k spokoju.
|
z czy ktoś zwrócił uwagę na MADE IN .. :)
|
Made in ... Japan ??
|
Cytat:
|
Ale co made in thailand konkretnie?
|
Cytat:
|
emek - jaki dokladny przebieg, ktore zawory i o ile trzeba bylo zrobic korekcje?
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 04:57. |