Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (https://africatwin.com.pl/index.php)
-   Imprezy forum AT i zloty ogólne (https://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=13)
-   -   IZI Meeting 2017 (https://africatwin.com.pl/showthread.php?t=28494)

motoMAUROxrv 16.05.2017 07:23

6 Załącznik(ów)
I po raz kolejny wielkie dzięki i mój głęboki ukłon dla Organizatorów, za zorganizowanie mi 48h w tak doborowym towarzystwie i atmosferze :Thumbs_Up::bow:
Pozdrowionka dla wszystkich Zamkowych "Tszodowników" iii.. -do zobaczenia znowu!.. :friday::chleje::zdrufko::drif::D
Załącznik 70778

Załącznik 70779

Załącznik 70780

Załącznik 70781

Załącznik 70782

Poezja śpiewana Jochena.. :rolleyes::lol8::devil:
Załącznik 70783

jochen 16.05.2017 13:17

10 Załącznik(ów)
Dzięki wszystkim, którzy przyjechali i zechcieli spędzić z nami czas na zamku. Parę poglądowych fotek:

Załącznik 70813
Zamczysko

Załącznik 70814
Powoli pojawiają się maszyny..

Załącznik 70815
Radek i Barbara to dobrana para..:)

Załącznik 70816
Poloneza czas zacząć..

Załącznik 70817
Cysterski kompleks w Krzeszowie

Załącznik 70818
Gonzik frasobliwy

Załącznik 70819
Wymiana pokoleniowa...nowe idzie..

Załącznik 70820
Mauro paparazzo

Załącznik 70821
Klasztor w mglistej dolinie (Krzeszów)

Załącznik 70822
Fire in the sky

Neo 16.05.2017 15:32

Ja z kolei chcę przeprosić za wyjście na gbura - brak mojego ogarnięcia, zmęczenie i rozładowany telefon spowodowały że zobaczyłem się z niektórymi z was jedynie w przelocie, na "cześć, cześć" i bez dania szansy na dłuższe pogadanie w sobotni wieczór. Zostałem super miło powitany przez dwuosobowy, niemiecko-polski komitet powitalny zaraz po przyjeździe w piątek późnym wieczorem, zanim jeszcze zsiadłem ze swojego pojazdu, a dalej sprawy potoczyły się tak, a nie inaczej. Więcej w sumie pogadałem z ludźmi zza granicy niż z wami. No i jakoś tak głupio mi do tej pory. Postaram się zachować lepiej przy kolejnej okazji: Tukan za chwilę, będę prawdopodobnie od środy na miejscu, a potem pewnie dopiero wrzesień i Biała.

W ramach Iziego zrobiłem własną, przedłużoną trasę asfaltową tak jak wcześniej planowałem. W dzień w którym część z was taplała się w błotach na trasie konkursowej, a inni śmigali po okolicznych asfaltach, poleciałem w stronę naszej południowej granicy i tam spotkałem kilka osób które momentalnie skojarzyły mnie ze zlotu. Czyżby mój motocykl był jakiś nietypowy? ;) OK, przyznaję, na tle pozostałych kilkuset maszyn odrobinę się wyróżniam ale to chyba nie tak źle? Przynajmniej jest o czym rozmawiać gdy podeszła do mnie para z Niemiec z pytaniem jak wjechałem nim na zamkową górę ;)

https://s14.postimg.org/uxbnudtqp/20...2144010010.jpg

stopa-uć 16.05.2017 17:05

Powolniak
TY i tak masz w ryło! !
Skumałeś się się z niemcami(sprzedawczyku) a z nami z Łodzi
nie chcesz się spotkać.

CIAŁ

Neo 16.05.2017 18:20

Cytat:

Napisał stopa-uć (Post 531712)
Powolniak
TY i tak masz w ryło! !
Skumałeś się się z niemcami(sprzedawczyku) a z nami z Łodzi
nie chcesz się spotkać.
CIAŁ

Sądziłem właśnie że to się tak skończy. Najpierw oberwę od Ciebie, potem zasłużenie od Mauro gdy będzie znów w Polsce, a ja nic tylko będę nowe zęby sobie wstawiał.... :P
Wątek na ten temat będę kontynuował już na łódzkiej grupie żeby tu bardziej nie zaśmiecać.

gonzik.korba 16.05.2017 21:32

No Jochen od tej strony nie znałem Cię! Fotki pierwyj sort!

A w temacie.

Poznałem wiele nowych ludzi i spotkałem starych znajomych. W skutek czego musiałem skorzystać z pomocy Mauro (Dzięx jeszcze raz Brachu!) w niedzielnym transporcie do domu.

Powiedzmy sobie szczerze to ludzie tworzą klimat tego zlotu. Sami się sobą nakręcamy. To był mój czwarty i na ludziach się nie zawiodłem po raz kolejny. Piękna mieszanka osobowości. Jesteście po prostu zajebiści!

Do zobaczenia za rok!

Pozdro.

Stary-S3 16.05.2017 23:17

MAURO - dzięki za taśmę, lusterko w stanie nie zmienionym dotrwało do domu.

Mallory - zaproszenie na polatankę w okolicach Paczkowa nadal aktualne - daj znać.

Całej reszcie bardzo dziękuje za mile spędzony czas i jak zawsze szerokie spektrum tematów do pogaduchy.

Gibek 18.05.2017 20:08

15 Załącznik(ów)
Kurz już z butów opadł i aż strach pomyśleć, że to już zaraz tydzień minie od tak wspaniałego spotkania. Jak zwykle było świetnie i ja też osiągnąłem to po co pojechałem. Oczywiście sam wyjazd, zabawa na zlocie to jedno, ale ludzie, z którymi się to robi to rzecz najważniejsza. Tak jak zamierzałem, trochą tych ludzi z Forum poznałem i zapamiętałem. Uścisk dłoni, wspólne piwo ( i nie tylko piwo :o) i piękna atmosfera. Podziękowania i brawa dla organizatorów za ich pracę i ogarnięcie całego zlotu. Dziękuję za obie ciekawe prelekcje, ja odebrałem je jako bardzo osobiste, opowiadające o ludziach, którzy mają marzenia i robią co mogą by je zrealizować. Niestety czasami oddając za to życie. Brawa dla Jagny za super trasę pod której jestem ciągłym wrażeniem. Jeśli ktoś lubi połączenie przyjemnej trasy plenerowej z "pazurem", piękne widoki, smaczki historyczne, przyrodę i fotografię, to zachęcam do przejechania tej trasy wycieczkowo z aparatem. Jest nad czym się zachwycić i co pofotografować. Ja miałem tą dodatkową przyjemność, że przejechałem ją z super ludźmi, których dane mi było poznać. Chłopaki, dzięki za wspaniały czas. Do zobaczenia za rok.

Czadowy początek
Załącznik 70851

Z Basią i Kwintalem bardzo lubię się spotkać, pogadać i napić się z nimi ich przednich nalewek.
Załącznik 70852

Klimat wieczoru.
Załącznik 70853

Uwielbiam te schody :D
Załącznik 70854

Drużyna prawie w całości - ktoś musi robić zdjęcia.
Załącznik 70855

Szczęśliwa Afryka i szczęśliwy właściciel. Tak jest wtedy gdy oboje jesteśmy lekko przybrudzeni. :Thumbs_Up:
Załącznik 70856

Trasa. Coś jest w tym ujęciu.
Załącznik 70857

Po walce.
Załącznik 70858

Miejsce szczęśliwych ludzi.
Załącznik 70859

Załącznik 70860

Obie prelekcje były dla mnie wyjątkowe. Pokazywały człowieka i jego zmagania, a nie zawsze się wszystko udaje. Zdjęcie poniżej jest z drugiej prelekcji - nie wiem jak opisać swoje emocje, ale w słowach "nie wiem" jest wszystko.
Załącznik 70862

Piwo i nie tylko piwo.....
Załącznik 70863

Nie chciało nam się wracać do domu.
Załącznik 70864
Załącznik 70865
Załącznik 70866

Mallory 23.05.2017 14:47

Ja już swój filmik złożyłem - byle jak, ale jest... czasu na lepszy nie ma...
https://vimeo.com/218615621

Gibek 24.05.2017 20:47

No nie bądź taki skromny. Ładnie to poskładałeś. Z klimatem - brawo, mi się podoba.

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 04:01.