|  | 
| 
 4 Załącznik(ów) Szybka przesyłka, bezproblemowy kontakt - zamontowane gmole u mnie wyglądają tak. Nie za sprężyste, nie za twarde, wydają się super. Jeżeli kiedyś uskutecznię test to od razu napiszę. | 
| 
 Najdziwniejsza afryka jaką widziałem... ;) | 
| 
 Też mi się wydawało jak zamawiałem, że te gmole to jakieś nietypowe są... :D | 
| 
 Zajefany kanarek trojkowy. Czyżby dostępne były już inne kolory niż czarny,czy sam gmole na biało malowałeś? Wytapatalkowane | 
| 
 Cytat: 
 | 
| 
 Jak ja kupowałem to było jak u Henrego Forda- każdy kolor o ile będzie to czarny. Zapamiętam na przyszłość bo pewnie w nieodległej przyszłości wrócę do TA lub AT Wytapatalkowane | 
| 
 Cytat: 
 | 
| 
 Hej,aż się prosi o podziękowania Henremu za Gmole. Mam wersję nr lll wygląd na moto pierwsza klasa,dopasowane perfekcyjnie,kształt zgodny z linią motocykla,montaż dopasowany co do milimetra,wszystko pasuje idealnie noi ten pancerny wygląd. Jeszcze raz Dzięki Henry i szacun.Polecam wszystkim. ps. chciałem dodać zdjęcia ale miałem problem natury technicznej. | 
| 
 Gmole v.I założone. Świetnie spasowane, solidnie wykonane. Afra nabrała rasowego wyglądu. Polecam dla niezdecydowanych. Dzięki  Henry. | 
| 
 Cytat: 
 | 
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 21:21. |