![]() |
Nie rozumiem o czym mówisz :).
|
5 Zał±cznik(ów)
Cytat:
http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=250 Jest tylko opaska z rzadkiej g±bki. Trzeba by dokleić g±bkę w kolorze szarym Dostali¶my tylko to co¶ z pierwszego zdjęcia w kolorze żółtym A tak wogóle, to wogóle się nie nadaje. Dystrybutor naci±gacz. Filtr jest za duży. Jutro jadę przypadkiem do ¶wi±tobliwego Pastora. Kolega obejrzy i potwierdzi me ¶więte słowa. W zał±cznikach nasza kupa |
Za wspólnym porozumieniem z Franzem interweniuję w sprawie filtrów. Mail poszedł w czwartek, ale nie odpowiedzieli przed weekendem. Dzi¶ na dzień dobry posłałem kolejnego stosownego maila.
Tak tylko informuję, żeby było wiadomo że sprawa nie ucichła i nie przepijamy z Franzem kaski ;). |
Jak tam temat filtrów g±bkowych - te okazały się do dupy - ale moze jest jaka¶ alternatywa dla RD03 - bo moj papierowy po ok 3tys jazdy szosowo - szutrowej jest przypchany
|
Odkładamy temat do zimy. Je¶li wtedy znajd± się chętni dogadam się z Twin Airem bezpo¶rednio w Holandii. Jest też opcja Unifilter z USA o ile Honda GT650 ma taki sam filter.
|
Cytat:
Wszystko przepiłem, nawet podj±łem mały kredycik na poczet nowych zamówień. ps. Dnieprw- składkę za Ciebie opłaciłem |
Cytat:
|
Je¶li znajdziesz profesjonalnie zrobione filtry g±bkowe do RD04 to natychmiast daj znać :). Rzadko spotykany bajer...
|
Kiedy¶ miałem VT 500 shadow z takim gabkowym filtrem powietrza - wygl±dał podobnie jak ten afrykański - ale podobnie czyni rożnice (czy jako¶ tak).
My¶lałem że to spoko idę do sklepu płacę i mam a tu dupa :( |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:20. |