Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (https://africatwin.com.pl/index.php)
-   Umawianie i propozycje wyjazdów (https://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=71)
-   -   MotoVorkuta 2015_Poszukiwany uczestnik wyprawy. (https://africatwin.com.pl/showthread.php?t=22884)

Boski-Kolasek 11.08.2017 21:50

Cytat:

Napisał henry (Post 543232)
Od początku.
To nie ja podpinałem się pod temat Mateusza Widucha, mnie tu nie było, zostałem wywołany do tablicy przez innych. Mój temat związany z tą podróżą, jest na innym Forum, gdzie obowiązują trochę inne zasady, gdzie nikt nikogo nie ocenia, czy dał dupy czy może jednak nie.
… a ponieważ nie biorę udziału w żadnych zawodach i z nikim o nic nie rywalizuję, to ja ustalam dla siebie zasady co jest słuszne a co nie, gdzie i kiedy pojadę, z kim pojadę i kiedy wrócę. Mam nadzieję, że wiesz gdzie mam czyjekolwiek zdanie na temat, czy to była aby „wyprawa” czy tylko wycieczka, czy gram fair, czy jestem uczciwy czy nie. Jak dla mnie, każdy mój wyjazd można nazwać spacerkiem z palcem w ….. , jest mi to absolutnie obojętne. W związku z tym, że „góra” nadal pozostaje niezdobyta masz przed sobą cel. Ustal zasady i jedż, ja na pewno nie będę oceniał w jakim stylu to zrobiłeś.
Powodzenia życzę.

:D dokladnie!!!!!!
ale , opiszesz jak to wszystko sie toczylo?

tommi 11.08.2017 23:20

Henry :Thumbs_Up::Thumbs_Up:

henry 11.08.2017 23:32

Cytat:

Napisał Boski-Kolasek (Post 543252)
:D dokladnie!!!!!!
ale , opiszesz jak to wszystko sie toczylo?

Opiszę, ale po sezonie jeżdżieckim, czyli póżną jesienią się zacznie :)

Hetman 12.08.2017 11:05

Gratulacje..

braFF 12.08.2017 11:55

Henry gratulacje! czekam na relacje.

Ciekawe są wypowiedzi osób które lepiej od innych wiedzą, jaki kto obrał sobie cel, do czyjej inicjatywy się dokleił, czy i w jakim stylu cel osiągnął, a jeszcze innym mówią czy wypada im gratulować czy nie ;)

Neno 12.08.2017 12:30

Również gratuluję! No i zazdro Przygody (celowo przez duże P), wiem, że była :D

sebol 13.08.2017 20:44

Czytam słowa krytyki i zastanawiam się czy osoby krytykujące mają pojęcie o warunkach jakie są w tej dziczy. Pozdrowienia z północy RUS

flisak 14.08.2017 19:13

Cytat:

Napisał henry (Post 543232)
Od początku.
To nie ja podpinałem się pod temat Mateusza Widucha, mnie tu nie było, zostałem wywołany do tablicy przez innych. Mój temat związany z tą podróżą, jest na innym Forum, gdzie obowiązują trochę inne zasady, gdzie nikt nikogo nie ocenia, czy dał dupy czy może jednak nie.
… a ponieważ nie biorę udziału w żadnych zawodach i z nikim o nic nie rywalizuję, to ja ustalam dla siebie zasady co jest słuszne a co nie, gdzie i kiedy pojadę, z kim pojadę i kiedy wrócę. Mam nadzieję, że wiesz gdzie mam czyjekolwiek zdanie na temat, czy to była aby „wyprawa” czy tylko wycieczka, czy gram fair, czy jestem uczciwy czy nie. Jak dla mnie, każdy mój wyjazd można nazwać spacerkiem z palcem w ….. , jest mi to absolutnie obojętne. W związku z tym, że „góra” nadal pozostaje niezdobyta masz przed sobą cel. Ustal zasady i jedż, ja na pewno nie będę oceniał w jakim stylu to zrobiłeś.
Powodzenia życzę.

:Thumbs_Up:
Gratuluję I zazdraszczam.

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 04:01.