![]() |
Jak bedzie pogoda taka jak dzisiaj to sorry odpadam :D Jak sie spoce to nic ze mnie nie zostanie :D
|
Z prognoz wynika, że rzuca żabami do piątku, a w sobotę i w niedziele piękne słoneczko. Aktualnie w Opolu ściana wody, a jak tam w Bielsku i Żywcu?
Ciekawi mnie tylko jaki jest tam grunt (przepuszczalny, czy nie) i czy zdąży trochę przeschnąć. Najwyżej będzie lepsza zabawa. ;) |
Pogoda na weekend, zapowiada się IDEALNIE - http://www.pogodynka.pl/polska/zywiec_zywiec.
Nie marudzić tylko dupy w troki i :at: Ooo i Rychu mnie uprzedził. Ze względu na grunt zabieram zapasowe klamki. |
Komu będzie pasować to w sobotę rano się zdzwonimy i dogadamy do miejsca spotkania.
Miras weź słuchawki ;-) |
U nas ziemia sucha jak pieprz...
|
Odnośnie zakazów na Słowacji, w maju przejechałem częściowo proponowaną trasę , wjeżdżałem od Korbielowa i jakiś kilometr za granicą w prawo potem w kierunku Novoci. Znaki były w lesie że droga dla lokalsów , na samej trasie spotkałem słowackiego leśniczego nawet pytałem go o drogę , troszkę był zniesmaczony że się zapuściłem w jego las ale tylko pogrozil palcem
|
A tak pi razy oko ile uczestników ma być?
|
Na razie pewniaki to Miras, RAF i ja. Możliwe, że jeszcze Mygosia i Dreed.
|
Może spotkamy się na zaporze na Jeziorze Żywieckim ok 11?
|
Wyglada na to, ze pojade :D Ja ruszam z Katowic, wiec z Rychem i Mirasem pewnie jakos sie zgadamy (Miras masz do mnie telefon chyba bo dzwoniles kiedys)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 17:12. |