Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Regularne czynności serwisowe (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=3)
-   -   Moja dlugo wyczekiwana Africa. (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=13004)

betu 16.05.2012 17:45

I powiedziales ze od tej mniej ladnej?To nic takiego,tu nie chodzi o piekno-ona ma dobrze jezdzic;)

Ps-moja koncza-?hoho.Chyba maja mnie dosc-tyle razy juz dzwonilem ze chca sie tylko pozbyc mnie.

Co do Offu-jestem za-musimy sie tylko zgrac w czasie.

diverek 16.05.2012 20:18

Nie żebym był złośliwy. Ale oby oddali Wam w sobotę. Może wtedy wspólnie gdzieś wyskokniemy. Akurat zjeżdżam w tego weekenda.

betu 16.05.2012 21:15

Jak jutro nie dostane-ide do biedronki i robie zakupy za 100 zl-wszystko co ma %%%%%%.
Dwa tyg w serwisie to juz lekka przesada.Ja proponowalbym lepsze rozwiazanie-obysmy dostali obaj motory do piatku.Wtedy to bedzie sprawiedliwe.

Moze wtedy zapomne pewne problemy dystrybucyjne w Polsce-na wspomnienie ktorych mam caly czas drgawki konwulsyjne gdy tylko o tym pomysle.

Ps.diverek.Wroc do domku-odpoczni,pal maszyne i spotkamy sie gdzies moze w polowie drogi.

Jezeli dostane sprzet-chcialbym wyjechac w piatek i sobote w teren.Moze uda mi sie zajrzec do Rudy Slaskiej.W niedziele bede juz na pewno w lubuskim.

diverek 16.05.2012 21:39

Cytat:

Napisał betu (Post 239813)
Jak jutro nie dostane-ide do biedronki i robie zakupy za 100 zl-wszystko co ma %%%%%%.
Dwa tyg w serwisie to juz lekka przesada.Ja proponowalbym lepsze rozwiazanie-obysmy dostali obaj motory do piatku.Wtedy to bedzie sprawiedliwe.

Moze wtedy zapomne pewne problemy dystrybucyjne w Polsce-na wspomnienie ktorych mam caly czas drgawki konwulsyjne gdy tylko o tym pomysle.

Ps.diverek.Wroc do domku-odpoczni,pal maszyne i spotkamy sie gdzies moze w polowie drogi.

Jezeli dostane sprzet-chcialbym wyjechac w piatek i sobote w teren.Moze uda mi sie zajrzec do Rudy Slaskiej.W niedziele bede juz na pewno w lubuskim.

Lepszy plan jednak byłby gdyby oddali Wam motocykle w sobotę. Potem w drodze powrotnej lecisz z Belfegorem przez Witnicę do Kostrzyna:) Tutaj testujemy czy naprawili Ci dobrze. Potem opijamy naprawę i zapijamy (Belfegor wie co...) A rano w niedziele wypuszczamy Cię do domu. Miejsce do kimania jest, barek pełny, okoliczne błota i piachy już stęskniły się za jakimś kołem obutym w kostkę więc??? Brunetka rozkręca się pod moją nieobecnośc w terenie więc z nami by polatała. Kolega Cudi na "Suzuki Dominatorze" tez ma byc na ten weekend więc by nas asekurował aby jakieś błoto nas nie zassało. Może być wesoło:)

betu 17.05.2012 20:24

Koledzy-szczegolnie Belfegor-twoja maszinu byla w lekkiej rozsypce.Chyba ja jakos poskladaja do weekendu.Zapytalem czy i jak to bedzie z twoja,ale odpowiedz byla dziwna lub nie bylo jej wcale.Wyglada na to ze masz tam cos wiecej do zrobienia.

Ja swoja odebralem i musze powiedziec ze burza we wlosach(pomimo ze z roku na rok mniej).CZAD!!

Jutro tankowanie i jade do Rudy Slaskiej na festiwal.Powrot w sobote w nocy.

Diverek-jakby co-mozemy sie spiknac w niedziele.Wyjde rano jak kobieta bedzie jeszcze spala.:D

Belfegor 17.05.2012 20:33

Jako że poprzedni właściciel BARDZO dbał o motocykl... spalił się przekaźnik stycznika rozrusznika... Mam nadzieję, że regler jest cały... Spalone badziewie już załatwiłem, jutro zakup i podwiozę to to ustrojstwo do Kłodawy. Dziś wyregulowali zawory, jutro mają zrobić synchro i może w sobotę będę miał moto do dyspozycji.

betu 20.05.2012 09:30

Belfegor-ciekawe czy odebrales motor?
Ja przejechalem piatek/sobota z plecaczkiem 1100 km i motor szedl jak przecinak.Jestem zadowolony z serwisu musze powiedziec.
Dzis troche odpoczynku-dupsko bolalo mnie juz wczoraj.
Ciekawe czy inne wersje siedziska tez dzialaja tak na dupsko.
W trasie widzialem w okolicach Nowej Soli lub Korzuchowa park Crossowy-zbudowany prosto w lesie.
Powiem ze to byl wyjazd-oplacalo.Widok gor,a nawet Tatr i do tego wczorajsza pogoda:Thumbs_Up:

Belfegor 20.05.2012 10:05

Panowie z serwisu nie skończyli roboty i dupa... Iż na weekend. Afrę mocno rozkręcili, sprawdzili instalację, wyregulowali zaworki, wymienili obejmy na króćcach... W poniedziałek powinni zrobić synchro.

Co do siedziska... posiedzisz na mojej...

betu 20.05.2012 10:34

Ja zauwazylem ze oni robia troche po niemiecku-langsam,langsam-aber sicher".
Ich zdaniem nic ich nie goni-to moze i tez dobrze-bo sa dokladni.Ale na weekend zostales sam:mur:.
Ja przesiedzialem w oczekiwaniu na moja prawie 2 tyg-znam ten bol.
Podobno co sie odwlecze......

Belfegor 22.05.2012 13:58

Betu, dobrze że są dokładni, ale z terminami mają problem...

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:03.