Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Imprezy forum AT i zloty ogólne (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Africa Twin Agro Disco (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=126)

wasilczuk 16.04.2008 10:30

chomik masz domek między szambem a śmietnikiem ;)

hubert 16.04.2008 11:35

Cytat:

Napisał wasilczuk (Post 4110)

Czyli między łazienką a stołówką ?? :lol8:

chomik 16.04.2008 11:44

Cytat:

Napisał wasilczuk (Post 4110)

Mi to nie nowość i tak mieszkam w norze :D

wasilczuk 16.04.2008 12:03

Zacznę Może Pisać O Sprawach Organizacyjnych.

Dojazd Do Ośrodka.
Jadąc Od Strony Drohiczyna I Warszawy Na Rondzie Przed Siemiatyczami Skręcacie W Prawo Na Lublin (droga Nr 19)jedziecie Nią Ok. 5 Km. 200 M Przed Mostem Na Bugu We Wsi Turna Mała Skręcacie W Prawo (znak Wólka Nadbużna, Jest Też Tablica Ośrodka "pod Sosną"). W Wiosce Jest Znak "^" (kemping)w Lewo Asfaltem Przy Zielonym Sklepiku Do Końca Uliczki. Będziemy Siedzieć W Białym Budynku Po Lewej Z Napisem "kawiarnia" ;)

Jadąc Od Strony Lublina Drogą Nr 19 Po Przejechaniu Przez Most Na Bugu 200 M Dalej Skręcacie W Lewo Na Wólkę Nadbużną A Dalej Tak Jak Wyżej.

Tankowanie.
Wszyscy Niech Tradycyjnie Zatankują Pod Korek.
Od Strony Lublina Ostatnią Stację Macie We Wsi Sarnaki (całodobowa)
Od Strony Warszawy Ostatnia Stacja Jest W Drohiczynie Ale Otwarta Do Wieczora. Jeżeli Już Będzie Zamknięte To Można Też W Siemiatyczach Na Rondzie Skręcić W Lewo I 100 M Po Prawej Jest Stacja "pater Firma".po Tankowaniu Nawrót, Przez Rondo Prosto Na Lublin I Przed Mostem W Prawo Do Wólki.

Przez Cały Czas Zlotu Prosimy O Noszenie W Widocznym Miejscu Identyfikatora. Tłumaczenie że Zgubiłem Albo Zapomniałem Nie Będzie Uwzględniane. To Samo Dotyczy Talonów Na Posiłki- Szczególnie Nie Zapomnijcie W Sobotę Wziąć Ze Sobą Talony Na Posiłek W Trasie.

Z Uwagi Na To że Będziemy Jechać W Strefie Granicznej Prosimy O Spokojną I Rozważną Jazdę. Jest To Obecnie Wschodnia Granica UE I Pracuje Tu Kilka Tys Osób W Straży Granicznej. Traktują Surowo. Proszę Nie Robić Samowolnego Offroadu, Mają Ktm I Quady Więc Są Wszędzie. Każdy Odpowiada Za Siebie.

w domkach są prysznice ale nie wiem czy w ofercie będą ręczniki i inne podobne artykuły. proszę wziąć ze sobą.

chomik 16.04.2008 12:19

Da rade namiar GPS-owy na ośrodek ?

Vooytas 16.04.2008 12:22

Cytat:

Z Uwagi Na To że Będziemy Jechać W Strefie Granicznej Prosimy O Spokojną I Rozważną Jazdę. Jest To Obecnie Wschodnia Granica UE I Pracuje Tu Kilka Tys Osób W Straży Granicznej. Traktują Surowo. Proszę Nie Robić Samowolnego Offroadu, Mają Ktm I Quady Więc Są Wszędzie. Każdy Odpowiada Za Siebie.__________________
Czyli możliwy jest niespodziewany PAINTBALL z granicznikami...:D

zombi 16.04.2008 12:25

Cytat:

Napisał Vooytas (Post 4147)
Czyli możliwy jest niespodziewany PAINTBALL z granicznikami...:D

Pewnie tak, tylko oni mają inne kulki:vis:

wasilczuk 16.04.2008 13:02

szymon miał gps i ma jakieś tam punkty zapisane. wieczorkiem wam dopisze w temacie.

Beniamin456 16.04.2008 14:25

waldek i beniamin sie meldują ze zamierzaja przyjechac. tylko my robbinsonie bedziemy poznym wieczorem. nie wiem o ktorej uda sie nam wyjechac. do zobaczenia

Andrzej_Gdynia 16.04.2008 20:01

Może jeszcze namiary na palmtopa bo nie wszyscy są od Garmina

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 22:01.