wasilczuk |
16.04.2008 12:03 |
Zacznę Może Pisać O Sprawach Organizacyjnych.
Dojazd Do Ośrodka.
Jadąc Od Strony Drohiczyna I Warszawy Na Rondzie Przed Siemiatyczami Skręcacie W Prawo Na Lublin (droga Nr 19)jedziecie Nią Ok. 5 Km. 200 M Przed Mostem Na Bugu We Wsi Turna Mała Skręcacie W Prawo (znak Wólka Nadbużna, Jest Też Tablica Ośrodka "pod Sosną"). W Wiosce Jest Znak "^" (kemping)w Lewo Asfaltem Przy Zielonym Sklepiku Do Końca Uliczki. Będziemy Siedzieć W Białym Budynku Po Lewej Z Napisem "kawiarnia" ;)
Jadąc Od Strony Lublina Drogą Nr 19 Po Przejechaniu Przez Most Na Bugu 200 M Dalej Skręcacie W Lewo Na Wólkę Nadbużną A Dalej Tak Jak Wyżej.
Tankowanie.
Wszyscy Niech Tradycyjnie Zatankują Pod Korek.
Od Strony Lublina Ostatnią Stację Macie We Wsi Sarnaki (całodobowa)
Od Strony Warszawy Ostatnia Stacja Jest W Drohiczynie Ale Otwarta Do Wieczora. Jeżeli Już Będzie Zamknięte To Można Też W Siemiatyczach Na Rondzie Skręcić W Lewo I 100 M Po Prawej Jest Stacja "pater Firma".po Tankowaniu Nawrót, Przez Rondo Prosto Na Lublin I Przed Mostem W Prawo Do Wólki.
Przez Cały Czas Zlotu Prosimy O Noszenie W Widocznym Miejscu Identyfikatora. Tłumaczenie że Zgubiłem Albo Zapomniałem Nie Będzie Uwzględniane. To Samo Dotyczy Talonów Na Posiłki- Szczególnie Nie Zapomnijcie W Sobotę Wziąć Ze Sobą Talony Na Posiłek W Trasie.
Z Uwagi Na To że Będziemy Jechać W Strefie Granicznej Prosimy O Spokojną I Rozważną Jazdę. Jest To Obecnie Wschodnia Granica UE I Pracuje Tu Kilka Tys Osób W Straży Granicznej. Traktują Surowo. Proszę Nie Robić Samowolnego Offroadu, Mają Ktm I Quady Więc Są Wszędzie. Każdy Odpowiada Za Siebie.
w domkach są prysznice ale nie wiem czy w ofercie będą ręczniki i inne podobne artykuły. proszę wziąć ze sobą.
|