![]() |
Również jestem ZA :Thumbs_Up: Pewne zasady muszą być
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
W sumie to bardziej do komentarza Wiecznego miało być.... |
Felku drogi bój się MC. Co Ci do głowy przyszło? Z tym artykułem jaja sobie pisaliśmy.
|
Ja myślę że Wasyl Pawłowicz:) ze swoją świtą, poradzi sobie z tym tematem w prosty sposób, znajdując taką miejscówkę, że tylko trole bagienne dadzą radę:vis:
Ja się piszę, choćby mnie mieli traktorem tam zaciągnąc:D zdrowia |
Moim zdaniem to bardzo miły akcent w ten jebany zimowy czas zobaczyć się w gazecie :D hehe tzn. odnaleźć dowód istnienia i działalności rolniczo kaskaderskiej. Cała motocyklowa Polska jak długa i szeroka dowiedziała się, że gumofilcy, waciaki i onucy mogą koegzystować w symbiozie z tak zacnym wynalazkiem jakim jest Africa Twin, a my rolniczo kaskaderska społeczność możemy korzystać równomiernie z dobrodziejstw tych wynalazków. Od zrodzenia się pomysłu pod uszanką Wasila Rajd Podlaski miał być imprezą kameralną, skupiającą rolników kaskaderów dobrej woli, zarówno tych z sinymi nosami jaki tych małorolnych szaraczków co to jedną starą chabetę mają i srają za stodołą. I tak też się sprawy mają, chociaż ta ostatni impreza to nam się trochę wymknęła spod kontroli bo tyle zacnego luda zjechało i to z poza powiatu, toż to siok... a że Felini udokumentował to co widział i wąchał, to i dobrze bo dla potomności ślad po nas zostanie, a rolnika kaskadera i tak się pozna z daleka, zatem następny Rajd Podlaski daj Panie Boże się odbędzie i mam nadzieję, że publika będzie tak zacna i będzie tak wesoło jak na poprzednich edycjach bywało no bo przecież o to głownie chodzi... żeby fajno było. Osatnią razą trochę odbiegliśmy od konwencji, bo zawsze było spanie w pałatkach, sranie w krzokach, a taka konwencja trochę weryfikuje, kto prawdziwy rolnik kaskader a kto przyszywany :) No, ale nastepną razą pokombinujemy inaczej z terminami.
|
Mądrego to i dobrze posłuchać :D
|
Kochani Wielcy Kaskaderzy-Wiejscy i w Gumiakach,
Z zamiłowaniem i wielką przyjemnością byłem na waszym Rajdzie, mimo iż nie na 2oo. Coś niesamowitego jest w Waszej Gościnności,Coś zawsze" wisi w powietrzu" coś, co za każdym razie przyprowadza więcej luda. Coś co nie jest komercyjne a popularne, na wspomnienia cieszy się gęba i chce się tego w przyszłym roku. |
Ech Panowie nie zrozumieliście mnie.... Panie też.
|
Kurde muszę ten nr ŚM kupić i w ramkę oprawić ( 2 fota) :) .
|
Cytat:
Szacun za warunki pogodowe i poziom załadowania motórów A tutaj coś z kaskaderki rolniczej: Nawet śpiewają o kaskadiorach:-) |
Normy ruskie zawsze odbiegały od tych przyjętych przez cywilizowany świat. To też tyczy się kryteriów weryfikacji rolników kaskaderów, gdybyśmy wzorem naszych druziej zrobili taki ostatni rajd podlaski to faktycznie frekwencja byłaby ciut mniejsza, poza tym tam mają naprawdę gdzie robić trzodę, w którąkolwiek stronę nie pojedziesz, to znajdziesz setki kilometrów offu i nikt nawet nie zauważy że przetoczyła się jakaś trzoda.
|
Cibor, jakbyście się na nich wzorowali, to ludu byłoby tyle samo. Na starcie :D Z metą mogłoby być inaczej ;P
|
Cytat:
|
Można zrobić kilka zepsoów po trzy do pięciu moturów. Może nie od razu na rzeźnie, ale ciut delikatniej. Mogło by być ciekawe.
|
Ja jedynie jeśli mógłbym swoim skromnym zdanie powiedzieć, że idea spania w domkach jest dla wielu lepszym rozwiązaniem, niektórym na sen w namiocie itp nie pozwala zdrowie. A ja nie chciałbym opuszczać tak zacnych imprez przez brak ciut cieplejszego lokum do spania.
|
Cytat:
|
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:32. |