![]() |
Ekipa Ziutka także bezpiecznie dotarła, dziękujemy za super spotkanie i pozdrawiamy całą ekipę (â.â˘â.âżâ.â˘â.) Kajaki były zaje..(â.â˘â.âżâ.â˘â.)
|
Dziękuję Wszystkim za fajna imprezę.
Jaki kraj,taki Top Gun:bow: |
Wstyd się przyznać ale byłem pierwszy raz, ale lepiej późno niż wcale.... Fajnie zobaczyć w realu kto jest kto, trochę pogadać, podegustować.
Dziękuję za sumienne powitanie na bramie i ogólnie za organizacje. Do następnego !!! |
To my z Panem Sołtysem ,także dziękujemy za zorganizowanie nam
fajnej imprezy i że mogliśmy w niej uczestniczyć . To WY tworzycie tę imprezę. Jeszcze raz dzięki. Do zobaczenia. |
My również w domu dojechaliśmy bezpiecznie. Dzięki wielkie za spotkanie.
|
jesteśmy w domu, . Strasznie źle sie wyjeżdża i opuszcza ten magiczny swiat jasno-ciemno-jasno-ciemno-jasno i do domu Żałuje ze nie załapaliśmy sie na krewetki.
Było w tyte, fajnie ze byliście i te kilka chwil spędziliśmy razem. Cieszę sie z tego niezmiernie, dziękuje za rozmowy i towarzystwo widzimy sie następnym razem :) |
Na tym złocie można liczyć na kolegow gdy akumulator pusty
Waryjaty, lubię + was Dziękuję za brawa autorskie tego filmu. Reparacje zapłać wieży następnym zlocie reparacjami wojennymi. Hamulce , obciążniki, ale C_zarnuch ciągnie dalej bo trzeba starego sitka odpalić . Nawet stopy swieca, ale to się nieliczy dla C_zarnucha Dziękuję za spotkanie. Bateria w mózgu na 100 procent. Odjazd stamtąd był dla mnie ciężki i nie łatwy. To miejsce z wami to inny wymiar czasoprzestrzeni |
Ps2. Kołek Was wszystkich pozdrawiał dzisiaj z Brannej.[/QUOTE]
:lol8::lol8::lol8: |
Mimo że na parę godzin ale o to chodziło.
Ostatnimi laty jakoś mnie nie bywało na zlotach ale następnymi będę dbać by bywać :) No i wreszcie dzięki uprzejmości przejechałem się kilka km crfką 1000. Nikt wcześniej nie dał a tu jaka niespodzianka :Thumbs_Up: |
Bardzo dziękuję za spotkanie! Jak co roku, magia! :Thumbs_Up:
Sołtys i Stopa, niezmiennie szacun! :bow: |
Mnie w tym roku niestety nie było dane ze względu na imprezę firmową :( Oby za rok było mi dane przyjechać :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
z telefonu nie chciało mi się pisać bo mae literki:
- było bardzo dobrze i dziękuję za całe nocne pier..lenie głupot wszystkim, którzy zdecydowali się, nieodpowiedzialnie :D, dzielić ze mną swój czas; - Zet - fajnego masz Brachola - pozdrów!; - Miras - musisz przepis na te podimory sprzedać! To co się tam sypie pod te krzaki? GÓWNO? :D ; - zgodnie z zeznaniami pozostałych uczestników: MEGA jedzenie było na śniadanko /ponoć te obiadowe opcje również były smaczne/. W porównaniu z poprzednimi razami porównania NIE MA! tak więc zmiana naprawdę na PLUS! - dzięki za pojeżdżawkę wspólną oraz zwiedzanie Końskiego :D :D :D Basi, Kwintalowi oraz Tadzikowi :D - zapomniałem - niedobrze - bardzo dziękuję Sołtysowi i Stopie. do następnego razu w zdrowiu! trzymcie się. |
Potem wrzucę zdjęcia z łotsapa , (może uda się w pozycji pionowej)
Chyba że ktoś zrobi to lepiej i szybciej . ciał. |
Jaro5000 nie inaczej!
Udało mi się przypomnieć hasło do laptopa. Jest dobrze! |
Fajnie było Was zobaczyć. Ostatni raz byłem chyba w 2014 roku. Ludzie ci sami, maszyny inne i trochę bardziej rodzinna atmosfera . Zlot sie starzeje razem z nami....kiedys było tak ...https://www.youtube.com/watch?v=w6zUDxIrOA0
|
Cytat:
Długo nie jechałem by właścicielowi emocji niepewności nie podnosić. Jeszcze bym dct popróbował choć trochę pogadałem z użytkownikami bez podniecania się cudownością co dało faktyczny obraz, bez otoczki zachwytu. Ale własnymi rękami to co innego. Nie zaśmiecam złotowego tematu. |
Zadałem pytanie na komunikatorze w Warner Bros. czy wiedzą jak wygląda Polska wersja Top Guma. Ciekawe czy będą wiedzieć?
|
1 Załącznik(ów)
Cytat:
|
1 Załącznik(ów)
Cytat:
|
Żamberk - 27.
|
Cytat:
|
Kolega co robił prezentację mógłby ją udostępnić gdzieś?
|
Cytat:
@rumpel chyba twoja kurtka puchowa jest w posiadaniu sołtysa :D znaleziono pod wiata |
Cytat:
https://africatwin.com.pl/showthread.php?p=888046 |
Cytat:
|
Chomik, fenkju bardzo.
|
Cytat:
Robisz niepotrzebne zamieszanie Organizatorów zapewniam że mój stosunek do ich person nie uległ zmianie . |
To teraz moja kolej żeby podziękować Wam wszystkim za to że byliście, za to że Wam się chce kontynuować naszą forumową tradycję corocznego spotkania
i za to jacy jesteście, jaką tworzycie atmosferę. Każdy z Was coś wnosi i tworzy ten zlot. :bow::bow::bow::bow::bow: Ale coś się kończy coś zaczyna dlatego dziękuje wszystkim za ten wspólny czas i za nasze coroczne spotkania, chyba pora to zakończyć... Dlatego od przyszłego roku będą dwa zloty. Szczegóły niebawem. |
Cytat:
|
To już minęło, ten klimat, ten luz, Ci wspaniali ludzie nie powrócą juuż do kwietnia.
Jak dobrze pójdzie, to mały Black będzie miał niedługo A1, więc go będzie trzeba zabrać. |
Dwa razy...
Będzie topienie Marzanny? :D |
I to są dobre informacje :)
Sołtys, dawaj szczegóły. |
8 Załącznik(ów)
Załącznik 145688
Przygotowanie XRV RD0,75 Załącznik 145689 8:45 rano sobota - wyraźnie widać kto był prowodyrem, żebym jeździł po ośrodku i darł ryja :D Załącznik 145690 Ciekawe o czym tak gestykulując opowiadał Fazik (zwany Dywersantem), że nasze Białogłowy się tak w niego wpatrywały?? Załącznik 145691 Zdjęcie, które wykorzystam w pracy inzynierskiej nt: "Różnice techniczne pomiędzy Hondą AT XRV i CRF" Załącznik 145692 Zawody w przeciaganiu Fazika Gofra (tzn Gofra nie Fazika, tzn Gofra Fazika bez Fazika) Załącznik 145694 Tym razem Gofr Fazika, bez Fazika ale z kumplami Fazika. Załącznik 145695 I wyjaśnienie dlaczego Chłopakom było nieco trudniej przyciągnąć tą skrzynkę piwa do siebie. |
Trzecie zdjęcie ""Kółko różańcowe""
|
Cytat:
|
I Frezik pokazuje:::: chciałbym mieć takiego.........
|
:Thumbs_Up::hehehe:
|
Ja mam całe dwa zdjęcia motocykli.
Większość oczywiście afryk 1290. |
1 Załącznik(ów)
|
Cytat:
|
Pozdrawiamy WAS
|
:Thumbs_Up: Ooo pamiętam te Panie tancerki :D
|
1 Załącznik(ów)
|
1 Załącznik(ów)
Chce mieć takiego, wiec w końcu pójdę go skrócić! Jak chcecie tak zrobię, żeby te łanie były spokojniejsze
Fryzik.w koncu wrocil w nrdowskiej Stany i grzecznie kuruje wątrobę ziołowym sznapsem. Organizm mocno przepłukany , mózg jeszcze lepiej. Osady cywilizacyjne zdetonowane najlepszymi środkami i ludźmi do których chętnie wracam i będę do was wracać waryjaty. Załącznik 145707 Wymieniać pojedynczo was nie będę bo naprawdę jesteście wszyscy jeszcze ludźmi z krwi, kości, uśmiechu i wypić lubicie Jo tysz. Reparacje wojenne za szlaban zeszły częściowo, więc w przyszłym roku są jeszcze rezerwy. Chyba że Stopa powie, że fundament szlabanu też został uszkodzony i będę musiał dalej bulić i wozić. Wszyscy od Aaaa do zetzetuet czujcie się wyciskani. Z wami to na koniec świata i jeden krok dalej. Ps. Slonzouki pojechali na poniemieckie bunkry. Zazdroszczam wom. Seamen, mazutu przywiez w końcu bo chce sprawdzić czy golf na tym pojedzie Svenson, dzięki za składkę na forum i masz w ryj że uciekłeś z rana znacka. Spotkanie nad rzeką było w pytę. :D Wieśfalia powinna brać udział na zlocie w Niemcach, jak urządzić salon w T3. Zamiast Webasto dałbym kominek. Byłoby jak powinno być. Chujowo że foty wspólnej nie zrobilismy. Karna dawka w ryj dla organizatora. Było ciemno, z kimś coś piłem, coś gadałem później się śmialiśmy że drzewa musiałem się trzymać. Nie wiem kto to ale też masz w ryj na wiosnę. Akcja że śmierdzącymi śledziami z Norwegii zaskoczyła wszystkich. Cały świat rzyga a Polacy mówią , dobreeeee Bohaterem dla mnie jest Żoną od dwóch Marianów, która piła sok z tych śledzi z puszki. A w ogóle przechujem jest Novy z forum, który dostał na powitanie soku śledziowego i z radoscia go wypił i powiedział: trochę słona ta wódka :D Kurwa, nie wytrzymam z wami |
Bohaterek było więcej.
https://youtube.com/shorts/oU1kcpqy5...bOQYtk_v8vdQtR |
Nie no, brak słów ..... :eek:
|
1 Załącznik(ów)
I dzięki temu człowieku ta radocha.
|
Myślał że zaskoczy .....
A słyszałem, "moje ogórki w piwnicy bardziej capią" |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 00:14. |