![]() |
Ramoneza w weekend sprawdzę bo jest duża szansa że gdzieś mam:Thumbs_Up:
|
W sprawie ślizgu odezwij się do Daroo z Kalisza.
|
Mam, jeśli będziesz na Tukanie to mogę Ci wziąć. Oczywiście za free - oddaję przysługę. Jak nie będziesz to daj znać - wyślę.
|
Misza,będę ,będe jak Tomy Lee Jones w Ściganym.zabier ze sobą.
kraft 90 blacha alu młotek ,żywica i ....długa zima |
łeeeee to mi się nie chce ;)
|
No i w pizdu,potrzebuję dwa cylindry coby zrobić móc szlif na +0.50 jak ktoś ma sprzedać ,pożyczyć to dajcie namiary ,tylko qrwa nie pytajcie dlaczego.
Będę wozem transmisyjnym na TUKANIE jak coś. Aaa no i jeszcze jak ktoś wie gdzie pokupić pierścienie w dobrej cenie to proszę o cynk :D |
To ciekawe kto pierwszy zapyta :qrwa dlaczego??? :D
|
Qrwa współczuję. Co Ty jej robisz:] ?
|
Cytat:
Przeca dopiero po remoncie Weź to quva sprzedaj i kup COŚ......................:at:co jeździ. |
Garków moich Ci nie dam bo sam nie wiem czy nie będę potrzebować :D ale mój szlifierz jak odbierałem od niego moje rzeczy mówił, że właśnie dostał cylindry z trampka albo afryki do wymiany tulei. Ponoć da się zrobić.
|
Wciśnięcie nowych tuleje to 700 pln
|
A tuleje dorabiają z poniemieckiej rury kanalizacyjnej. Ciężko o dobry materiał na to. Lepiej używany gar szlifnąć. Rozumiem że chcesz zostawić stare tłoki, które w sumie są nowe?
|
Dawno mnie tu nie było.Witam.
Rozdupczył mi się zawór wydech, od rd04 oczywiście,może komuś przeszkadza w rupieciach i chce się podzielić.Ewentualnie od czego pasuje. Rozrząd przeskoczył jak by ktoś pytał,nowe łańcuszki wytrzymały aż dwa lata :D |
Ty to masz przeboje z tym silnikiem , chyba źle użytkujesz ;)
|
Łańcuszki DID, czy oryginał?
Wysłane z mojego myPhone_AXE_LTE przy użyciu Tapatalka |
Myślałem że mam did a jednak były morse, nie wiem czemu huk je strzelił założyłem oryginały od Rambo
|
Morse jest w oryginale.
He teraz też jestem na etapie wymiany łańcuchów rozrządu. Jak to się stało? |
Pewnie rozwalony napinacz miał coś wspólnego z tym przeskoczonym łańcuchem...
|
Za to co włożyłeś kupiłbyś sobie LC8 i miałbyś mniej roboty przy silniku...
|
Mada nie dobijaj chłopaka ;) Teraz to już trzeba robić do skutku, nie ma odwrotu.
|
Ale Lc8 nigdy nie bedzie afryczką ....:D
|
yyyy....i dobrze :D:osy:
|
Cytat:
|
Jak ktoś jest w stanie zajechać Afre to z katem nie będzie lepiej. :-D To moje zdanie niczym nie poparte, ani jednego ani drugiego nie miałam :-D
wytapatalkowano |
Misza,napinacz wymieniłem w tamtym roku na wiosnę cały rok latalem. Łańcuszki mialem luźne, w grudniu przy minus 12 zapalilem i pizglo
|
To podaruje ktoś zaworem,?
|
Poratuje miało być
|
Priv, chyba mam nawet więcej niż zawór;)
|
Cytat:
|
Cytat:
wytapatalkowano |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 19:59. |