![]() |
Cytat:
|
Jakoś dadzą radę.
Pisać ludziska co z kiełbachą i ognichem, bo chłopak musi się przygotować |
Ognisko jak najbardziej. Może w ramach wykładu i zajęć technicznych Szparag rozkręci przykładnie jedną z Afryk?;) Pisać która tam niedomaga;)
|
To jak afra będzie rozkręcona, może silnik wrzucić do mojego trampka. Zobaczymy czy to naprawdę działa:lol8:
A tą afre to się jakoś zholuje :haha2: |
Mam swoją i na niej będziemy trenować :).
Z zagadnień serwisowych . Ogólne : Smarowanie i naciąganie łańcucha,zębatka zdawcza, jak i kiedy. Bezpieczniki, przekaźniki co i jak. Ładowanie, akumulator, regulator, jak sprawdzać i kiedy. Moduły, jak sprawdzić czy padł, jak tego uniknąć :), a może to tylko świece. Filtr powietrza, co jak i gdzie, dlaczego i kiedy musimy tam zaglądać. Afri - pompa jak sprawdzić i co zrobić jak padnie :), wymiana styków. Chyba wystarczy :) Zapomniał bym jeszcze układ chłodzenia, jak sprawdzać i czego pilnować :) |
Wystarczy bo nam się kiełbasa spali na ognisku :haha2:
|
Ja jestem za w sprawie ogniska i kiełbasek. A wykłady z tego co widzę zapowiadają się ciekawie :) Respekt dla Szparaga za zaangażowanie się w sprawę :) Już nie mogę się doczekać.
|
jestem za ogniskiem i wykładami :) czy są przewidziane jeszcze inne atrakcje? Ja mogę zaproponować np. darmowe porady prawne :) Pozdrawiam
|
Kiełbacha o tak popieram :kumbaya::zdrufko::convulsion:
|
To do szczęścia brak nam tylko gitary :):)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 00:46. |