Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Trochę dalej (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=76)
-   -   Xinjiang 2008 czyli dlaczego nie zobaczymy olimpiady... (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=862)

Elwood 11.08.2008 21:16

Cytat:

Napisał podos (Post 19121)
...Za chwile odpalamy droga w kierunku na Kazarman i Jalalabad przez Ak-Tal (co to jeszcze nikt nia nie jechal)
Czas na nas. Pozdrawiamy

Przejechałem w zeszłym roku.

krystek 13.08.2008 08:47

chłopaki daja rade :)

milosz 13.08.2008 09:20

Cytat:

Napisał krystek (Post 19397)
chłopaki daja rade :)

no wlasnie ze nie za bardzo daja rade, bo nie ma chyba zbyt optymistycznych prognoz na wjazd do chin, ze wzgledu na zamachy w Kaszgarze.

pozdro

hehe: po samo mi sie wyskoczylo ze mam RD03, a jak wiadomo nie mam:)

chomik 13.08.2008 09:49

Cytat:

Napisał milosz (Post 19404)
no wlasnie ze nie za bardzo daja rade, bo nie ma chyba zbyt optymistycznych prognoz na wjazd do chin, ze wzgledu na zamachy w Kaszgarze.

pozdro

hehe: po samo mi sie wyskoczylo ze mam RD03, a jak wiadomo nie mam:)

Sie wita w powitalni, sie przedstawia, sie pisze posty.... Witaj...
RD03 jest domyślnie, trza sobie poprawić profil...

Pastor 13.08.2008 10:57

Cytat:

Napisał chomik (Post 19406)
Sie wita w powitalni, sie przedstawia, sie pisze posty.... Witaj...

Sambor tego gościa zna i to w miarę nieźle ;) Ostatecznie sam go zmajstrował ;)

Co do wjazdu - istotnie, ponoć 30 km pod Kaszgarem Ujgruowie utłukli następnych 3 kitajców... :(
Tak mnie się zdawa, że jednak zgranie wyjazdu z terminem olimpiady nie było najszczęsliwszym pomysłem. Tylko kto mógł się spodziewać, że ujgurscy islamiści wykorzystają tą olimpijską farsę w ten sposób...
Oby się udało wjechać... Trzymam kciukasy i oczekuję na wieści.
:hello:

P.S.
Przy okazji - siemanko Młody ;)

ramires 13.08.2008 21:32

Ta, Podos i Sambor uprzedzali mnie, ze takie gagatki beda sie pojawiac, aby sledzic losy wyprawy (glownie rodzina i znajomi krolika)

Pastor 15.08.2008 11:52

Wnioski z wczorajszej sesji eSMSanowej z Podosińskim:

Próbują dzisiaj przyatakować granice w Irkesztam, ale są już przekonani, że na kołach kitajce ich jednak nie wpuszczą :( Spróbują chociaż wjechać do Chin autobusem na 3 dni. Przynajmniej zobaczą jak tam jest... Potem przekiblują pod Pikiem Lenina do 22, bo wtedy zaczyna im się wiza Tadżycka i pojadą w Pamir.

Ech...:( Wiem jak Jojna i Podos lubią zabawy w piaskownicy i wiem jak im żal, że nie podzidują po pustyni Taklamakan... Ale na pewno i tak będzie pięknie ;)
Zdrowia!
:hello:

krystek 15.08.2008 19:45

tak jak piszesz Pastor, wiec raczej nie ma szans. Cały czas czytam, że co chwile się żezają w tych Chinach.Masakra, zastanawia mnie kiedy się to skonczy i bedzie można wjechac tam. Pomimo wszystko myśle że jak narazie to udany wypad bo część chlopaków i kobiet zobaczyła Kirgijski raj dla Afryk, gdzie nikt nie wie co to coca cola.

JOJNA 17.08.2008 19:11

pozdrowienia z Chin :) ogolnie nuda

ramires 17.08.2008 19:21

ales wylewny ... :D

ale zyjecie, to najwazniejsze :)

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:55.