![]() |
Cytat:
|
Aktualizacja wpłat w 1 poście!!!!
|
45. Maciej S; 17/24, 2 sztuki
|
Czuwaj,
Lista zamknięta, czekam za ostatnimi wpłatami no i składam zamówienie. Dzięki za sprawne dokonywanie przelewów. Szczerze powiedziawszy nie myślałem że będzie aż tylu chętnych ale to dobrze :) Jak dotrą wszystkie wpłaty to zamawiam to wychodzi że zamiawiam 101 łych :dizzy: Wczoraj rozmawiałem z Panią Elizą z Mefo no i uspokoiła mnie że nie powinno być problemów u japońców z taką ilością. Niestety tak jak napisałem przyjdzie nam za towarem czekać do marca :( Jeszcze jedna sprawa z wszelakich wyliczeń (w związku z dużą liczbą chętnych) wynika że załapaliśmy się wyższy rabat tj 40% co daje cenę bazową 36pln za łychę. Jak już złoże zamówienie i dostane potwierdzenie co i jak to uradzimy kto będzie chciał zwrotu na konto tych kilku złociszy (zrobię przelew) a wszelaką górkę puści się na Iziego. Z harcerskim pozdrowieniem :at: |
Jakby dało radę choćby do połowy marca to moja być bardzo wdzięczna japsom, Tobie, Pani Elizie, forumowi i wszystkim furiom! :-)
|
Cytat:
Przypominam na wpłaty czekam do jutra! Lista wpłat zaktualizowana w pierwszym poście. |
Kaska wysłana dziś o 9:08
|
Czuwaj,
Wpłaty zaktualizowane w 1 poście. Czekam do rana jeżeli idzie o spóźnialskie wpłat potem skreślam z listy i jutro zamawiam zgodnie z potwierdzonymi zamówieniami. Jeżeli będę miał jakiekolwiek informacje wrzucę oczywiście tutaj. Pozdrawiam |
wlasnie wyslalem pessos.jutro powinno byc na Twoim kacie.Daj znak jakby niedotarly.Dzieki
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 16:55. |