Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Lejdis (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=45)
-   -   Metamorfoza Trampka (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=7444)

Azja 04.10.2010 19:36

Cytat:

Napisał ucek (Post 135788)
Maćka, kocham cię i w następnym wcieleniu sie z tobą normalnie ożenię! :D:D:D

A ja w nosie mam następne wcielenia. Maćkaaa! Zostaniesz moją żoną natychmiast?:D

Ashanti 04.10.2010 19:46

Cytat:

Napisał Azja (Post 135798)
A ja w nosie mam następne wcielenia. Maćkaaa! Zostaniesz moją żoną natychmiast?:D

Oj tam oj tam, Azja nie oddam ci Maćki! Moja Ci Ona!!!! :)

lena 04.10.2010 20:41

Cytat:

Napisał Ashanti (Post 135801)
Oj tam oj tam, Azja nie oddam ci Maćki! Moja Ci Ona!!!! :)

Dabal, błagam Cię - interweniuj, bo się z Lejdisek Lesbijki zrobią!:D Doceń Maćkę należycie, coby mylnych sygnałów nie wysyłała:D.

A tak swoją drogą - też Ją (znaczy Maćkę) kocham!

diverek 04.10.2010 21:00

Lachonki, proponuję Wam założenie nowego lov-postu dotyczącego publicznego wyznawania uczuć do Waszej zacnej Maćki:D A potem niech "szefowa" weźmie grabki i zagrabi stąd te wyznania. Bo jak wpadnie tutaj Brunetka i zobaczy co zrobiłyśta z jej postu to Wam da.

A ja coraz bardziej ciesze się jednak że mieszkamy na Dzikim Zachodzie i do wszystkich mamy daleko. Moje dziewczę jeszcze nie zostało zarażone tym czym Wy. I nie ważcie się jej omamić.

Maćka 05.10.2010 20:43

W obronie kobiecego honoru

Cytat:

Napisał diverek (Post 135815)
Lachonki, proponuję Wam założenie nowego lov-postu dotyczącego publicznego wyznawania uczuć do Waszej zacnej Maćki:D A potem niech "szefowa" weźmie grabki i zagrabi stąd te wyznania. Bo jak wpadnie tutaj Brunetka i zobaczy co zrobiłyśta z jej postu to Wam da.

A ja coraz bardziej ciesze się jednak że mieszkamy na Dzikim Zachodzie i do wszystkich mamy daleko. Moje dziewczę jeszcze nie zostało zarażone tym czym Wy. I nie ważcie się jej omamić.

Gdzie Ci mężczyźni?? Gdzie te chłopy
.
.
.
.
.
.
Drogi Diverku :D... odnoszę wrażenie, że lekko się chłopie zagalopowałeś...
Tak w zasadzie dla naszego wspólnego dobra złożę to na karb Twojego miejsca zamieszkania - Dzikiego Zachodu... sama nie wiem... może przewracanie siana, dojenie krów i wywożenie obornika spowodowało lekkie zamieszanie w Twej kulturze osobistej w stosunku do kobiet...

Czy wogóle zdajesz sobie sprawę, że grasujesz w Dziale Lejdis? Wpadłeś tutaj na gościnne występy i trochę Ci się zeszło... jeżeli masz życzenie aby oprócz "pochwalnych pieśni" nie wpisywac w tym wątku niczego innego to załóż własny dział z zastrzeżeniem: bez wiadra wazeliny i pędzla do smarowania dupy - nie wchodzic :umowa:

A obrzucanie "gnojem" kobiet w ich własnym dziale i do tego w taki sposób, jest delikatnie rzecz ujmując "chujowym" zagraniem.

Pozdrawiam,
Macka

Ashanti 05.10.2010 20:54

Cytat:

Napisał Maćka (Post 136026)
Gdzie Ci mężczyźni?? Gdzie te chłopy
.
.
.
.
.
.
Drogi Diverku :D... odnoszę wrażenie, że lekko się chłopie zagalopowałeś...
Tak w zasadzie dla naszego wspólnego dobra złożę to na karb Twojego miejsca zamieszkania - Dzikiego Zachodu... sama nie wiem... może przewracanie siana, dojenie krów i wywożenie obornika spowodowało lekkie zamieszanie w Twej kulturze osobistej w stosunku do kobiet...

Czy wogóle zdajesz sobie sprawę, że grasujesz w Dziale Lejdis? Wpadłeś tutaj na gościnne występy i trochę Ci się zeszło... jeżeli masz życzenie aby oprócz "pochwalnych pieśni" nie wpisywac w tym wątku niczego innego to załóż własny dział z zastrzeżeniem: bez wiadra wazeliny i pędzla do smarowania dupy - nie wchodzic :umowa:

A obrzucanie "gnojem" kobiet w ich własnym dziale i do tego w taki sposób, jest delikatnie rzecz ujmując "chujowym" zagraniem.

Pozdrawiam,
Macka

Tak jest Maćka ma rację. :Thumbs_Up: :bow:
To nasz dział i szacunek się należy. A tak w ogóle to każdy ma prawo do wyrażania własnego zdania. Jak się komuś krytyka nie podoba to niech w ogóle zastanowi się zanim coś na forum zamieści! :)

lena 05.10.2010 21:11

No cóż, "Lachonką" jeszcze w życiu nie zostałam nazwana i przyznam, że nie zrobiło mi się miło z tego powodu:Sarcastic:. Nie wiem, do kogo rzeczony Pan się w ten sposób zwraca, może to jakaś gwara lokalna? Ja czuję się dotknięta i oczekuję formalnych, pisemnych przeprosin - o ile "to" znaczy to co mamy wszystkie na myśli. Lubię sobie pożartować, z siebie nawet czasami ;) potrafię się pośmiać, ale staram się pewnych granic nie przekraczać. Dla mnie bowiem między prostotą a prostactwem przepaść jest ogromna.
Oczekuję Diverku( i nie tylko ja), że się zreflektujesz.

Lejdis, jestem z Was dumna!

diverek 05.10.2010 21:11

Cytat:

Napisał Maćka (Post 136026)
... jeżeli masz życzenie aby oprócz "pochwalnych pieśni" nie wpisywac w tym wątku niczego innego to załóż własny dział z zastrzeżeniem: bez wiadra wazeliny i pędzla do smarowania dupy - nie wchodzic :umowa:

Pozdrawiam,
Macka

Mućka, pozwolę sobie odpisać ci na priv.

Ivi 05.10.2010 21:13

Maćka jak przyjedziesz na Podlaski to masz u mnie flaszkę samogonu, słoik smalcu i bańke ogórków kiszonych :D LEJDIS COALITION góra !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lena 05.10.2010 21:14

Cytat:

Napisał diverek (Post 136044)
Mućka, pozwolę sobie odpisać ci na priv.

Maćka.

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:22.