![]() |
haloo Lejdisy!!!!!!!!!!!!!!!:hello:
Która z szanownych Dam wybiera na ZAMKNIĘCIE SEZONU AT - Biała 2010 http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=7167 okazja, żeby się spotkać, bo każdy w zasadzie ma tak samo daleko, bo to w środku polandii... okazja by poznać się na żiwo:zdrufko:, popodziwiać, obłocić nowych, starych Ryśków, Dominków i innych rumaków pogromczyń błotka i bezdroży:lc8: p.s. 3ba formę hodować, przed październikowym zjazdem Lejdisowym!!!!, a najefektywniej ćwiczyć w grupieee!!! no to KTO jedzie?!!! |
Cytat:
Ja pojechałabym chętnie, ale na razie brak mi wystarczających umiejętności:mur:. Dopiero zaczynam swoją przygodę z moto...ale, ale żeby WAS miłe koleżanki poznać mogłabym pojechać puszką i przy okazji zabrać te wszystkie Lejdiski, które są w podobnej sytuacji jak ja. Zatem jeśli, któraś chciałaby a nie ma jak dojechać zapraszam, jestem otwarta na propozycje:), tylko czas ucieka. |
Cytat:
ja możliwe, że wybiorę się ale jak koleżanka powyżej, dopiero co właśnie prawko odebrałam i brak odpowiedniego motoru na teren (teraz Cebylka). Jeśli jakaś asfaltówka lub równa szutrówka to ja chętnie. Też bym chętnie pożyczyła motorek u którejs z Lejdis, taki singiel terenowy, żeby zrozumieć z czym się to je i czy w ogóle podoba sie :) A więc chetnie Was poznam :) i miejmy nadzieje, że wyjazd dojdzie do skutku :) |
Do Białej pod sam ośrodek jest asfalt / beton. Może nie jest najrówniejszy, ale każdym moto da się dojechać. W czasie imprezy nie ma konieczności jazdy offowej (oczywiście możliwość jest bo tereny do tego bardzo przyjemne dookoła i organizatorzy o właściwy dla buszujących w błocie klimat zadbali dodatkowo :haha2: ), można okolicę asfaltami pozwiedzać. A nie ma to jak na własnych dwóch kołach dojechać. Więc nie martw się czy dasz radę bo dasz na 100%.
Pozdrawiam PS. Ja z racji bycia kwiatkiem ;-)))) w grupie organizacyjnej będę Was wszystkie witać ;-) na miejscu. |
Ja będę na pewno. Jeszcze nie wiem co prawda czym, ale specjalnie z rumuńskiej eskapady endurowej wcześniej wracam żeby "się stawić" w Białej. Przyjeżdżajcie Dziewczyny wszystko jedno czym, a w ostateczności nawet czterma kółkami, jak nie macie inaczej. Najważniejsze żeby się w końcu poznać lub lepiej poznać :) z tymi, co już była okazja uścisnać dłoń gdzieś na szlaku. Pogadamy co można w przyszłości, gdzie, na czym i jak.
Elutka i Maćka też na pewno będą. No i Pakita widziałam, żesię wybiera. Także trochę nas tam będzie. Mam nadzieję, że do zobaczenia. I przy okazji witam wszystkie Lejdiski, których do tej pory jakoś nie miałam okazji przywitać. |
Hej dziewczyny.
Jest duza szansa ze i ja sie zjawie. Jeszcze nie wiem czy z motorkiem, bo ostatnio cos szwankuje, ale sprawa jest rozwojowa. Pozdrawiam, i mam nadzieje do zobaczenia w Białej! PS. czy jakies specjalne stroje sa wymagane/planowane/przewidziane? |
Hej Lejdiski,
I ja się melduję i potwierdzam, że będę moją Cebulką. :at: Z wielką radością spotkam się i poznam osobiście szanowne grono Lejdisek! :) Do zobaczenia :D |
Bry Dziewczynkom!!!
Ja również zawitam na Zakończenie, co prawda nie swoim motorkiem tylko jako plecaczek, ale bede. Więc do zobaczonka :D |
Będę. Do miłego:).
|
Cześć,
ja będę na pewno.Jadę swoim Trampkiem.Szaleć bardzo off-roadowo jeszcze nie będę bo na szutrach od niedawna się poruszam( do tej pory głównie asfalt). Miło będzie się poznać i wymienić doświadczeniem. Do zobaczenia w Białej :kumbaya: |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 04:01. |