![]() |
Drodzy moi - powtórzmy jeszcze raz: nie ma dyskryminacji dzieciatych, którzy chcą przyjechać z pociechami. Z naszego punktu widzenia ważne jest tylko to, aby maluchy nie biegały samopas (nie chcielibyśmy, żeby cokolwiek im się stało), tylko by miały przez cały czas opieką rodzicielską i niekoniecznie uczestniczyły w możliwych, że tak powiem, nieprzystojnych zachowaniach.
|
Z osobistych doświadczeń, komplet narzędzi i czyjeś moto i nie będzie problemu z dzieciakami :D Dla "subtelniejszych" może być stary telewizor :D
Ja wam życzę dobrej - jak zawsze - zabawy, ten termin mam już niestety zaplanowany. samul |
W pierwszym poście została otwarta lista wpłat, proszę wszystkich którzy wpłacili o weryfikację poprawności wpisów.
|
No dobra, proszę zarezerwować dla mnie i dla Sławka_K z Końskie ( chyba tak to się pisze) domek. Wpłaty dokonam w najbliższym czasie, Sławek chyba też. Nie mogę sobie pozwolić, aby trzecie z rzędu spotkanie czarnuchów mnie ominęło. Mam w dupie 890km, mam nadzieję że bawarka da radę a pogoda będzie zajebista.
|
A Trampkiem też się można integrować z Afrykanerami? :)
|
Cytat:
|
Cytat:
890 km to kawałek Polaczkowa, ale spoko, dasz radę:Thumbs_Up: |
Ja w temacie Dzieci. Jak się zgłaszają koledzy co to chcą zabierać 4 i 6cio latki na imprezę, to wszyscy krzyczą dzieci na zlot sie nie zabiera. Właśnie takie argumenty żonie przedkładam gdy toczymy bój z córką. Mówi, że chce na zlot, bo fajne motory i fajne chłopaki. Nadwyraz rozwinięta i kumata jak na 18 latkę. Ale skoro wszyscy mówią zlot to nie dla dzieci to nie zabiorę....
|
Jakbym miał córkę 18stkę to też bym jej nie wziął.
Dżochen jak są to podaj jakieś koszty za dzieciaka.Oczywiście my za niego odpowiadamy i go pilnujemy. już widzę jak w tym autokarze Misiak żurek gotuje;) |
Tera jeszcze nie mam, ale jako że jest społeczne zapotrzebowanie, to sprawdzę i dam znać
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 19:32. |