![]() |
ja nie biore kufrów bocznych bo utrudniają jazde w miastach i w terenie i ogólnie jest lepiej bez bocznych kufrów ale zrobisz jak uważasz a jak bedziesz wyglądał to sie nie martw bo to nie pokaz mody.a jesli kolega z warszawy bedzie jechał to może podjechać do kolegi który sie oferował z mapą albanii w warszawie
|
A kolega ZAZIGI jedzie z nami ????
|
Cytat:
Jedna zawalidroga potrafi popsuć podróż innym. Problem jednego to problem wszystkich. |
Cytat:
|
Cytat:
OBSERWER mogę Ci kupić worek jak będę dziś w Larsonie. To chyba coś koło 50PLN. |
W kwestii sakw i kufrów to mogę potwierdzić, że sakwy i worki sprawują się lepiej i bezpieczniej.
Właśnie wróciłem z Krymu, gdzie mieliśmy różne przypadki i tak np. przewałki na kufry kończyły się problemami technicznymi /lata, nie da sie założyć, zamki pourywane/. Najmocniejsza wywalka - moja zresztą :( była na sakwy. Miękko bez uszkodzeń sprzetów Afri mogła jechać dalej zaraz po podniesieniu (Czego ne powiem o woźnicy do dzisiaj stęka ...) Co miękkie to miękkie... Za to co zauważyłem to fakt że sakwy wymagają wiecej czasu przy pakowaniu i montażu, tak że jak macie ciśnienie czasowo/odległościowe to gość z sakwami zawsze będzie z tyłu i gonił. PS. Nam wyszło ok. 6000 na 10 dni (chyba macie podobnie), ogolnie jest to dramat czasowy, tylko trasa i palnik, ale może wynajdziecie dzień odpoczynku. PS.2 Strasznie chętnie bym z wami pojechał ale jeszcze liże się po Krymie :( |
Cytat:
|
W olku mieli bardzo fajne worki ale po 100 PLN - Modeki, na wyjeździe stwierdzono ze najlepsze /z 4 modeli jakie byly/
|
Na jazde solo tez polecam kufer centralny+ worek i tankbag.
|
Cytat:
ZAZiGI jak masz możliwość to kup jak będziesz w Parfiance daj znać podjadę po niego!! daruję sobie boczne za radą:D |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 06:32. |