![]() |
Kolo z Bukaresztu mówi coś o wrześniu.
|
Cytat:
Tu jest trochę informacji o tym co zostało potwierdzone : https://tvn24.pl/biznes/ze-swiata/wa...wlochy-4597744 |
Ma ktoś informacje odnośnie Bałkanów ? BiH i Serbia ?
|
BiH otwarta tylko dla krajów sąsiadujących. Serbia nie wiem. Czarnogóra otwarta ale nie dla nas. Po 15 UE decyduje co z granicami w Schengen, to myślę że kraje bałkańskie też coś zdecydują. Sam śledzę, bo mi procesja w BC odpada do Czarnogóry i chce ją przełożyć. 😀
Wysłane z mojego H8324 przy użyciu Tapatalka |
Ja kombinuję żeby jesienią chociaż gdzieś wyskoczyć. O dalekim wschodzie można pomarzyć ale może Ukraina albo Bałkany jakoś się uda
|
Nie wiem jak jest oficjalnie ale moje kumpele z CH są na wakacjach na Chorwacji. Polka i francuska.
A na travelbans.org piszą tak: Quarantine Foreign nationals, traveling to Croatia may be ordered to self-isolate or spend 14 days in official government quarantine facilities. Placement in quarantine is at the expense of the traveler. The measures of self-isolation or quarantine do not apply to individuals transiting Croatia, for which evidence of status and eligibility to enter that country- before Croatia- can permit entry for transit. |
Kiedy kasują u nas powrotową kwa kwa kwarantannę????
|
Na jakimś forum mówili, że niedługo otworzy się granica z Litwą...
|
Cytat:
No właśnie sam to napisałeś: jak Bolesław wymówi słowo kwarantanna za pierwszym razem. |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:38. |