![]() |
2 Załącznik(ów)
Jak zawsze coś dostaniemy a coś zabiorą , na razie tylko mam problem z ciśnieniem kół które działać nie będzie
Wpadliśmy na ten sam pomysł , wychodzi na to że są zdziwieni że nie działa. O Czujnikach znalazłem wcześniej, Jason tylko potwierdził |
Trochę wtopa z tym TPMS.
|
|
1 Załącznik(ów)
Byłem na tym etapie, nic nie zmieniło w urządzeniu. Dalej nie pobiera, a to co niby się pobrało nie pokazuje się w Garminie.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
https://i.imgur.com/5jCnWVy.png A który z głosów jest najbardziej miły dla waszych uszu? https://i.imgur.com/kz7CShO.png |
O widzisz, na kolejną wycieczkę zabiorę Ewę ;) Faktycznie owe Real Directions czyli rozszerzone wskazówki głosowe na trasie są fajne, brzmią dobrze i tylko czasem poplączą wymowę zagranicznych nazw ulic w Polsce.
Czekam na deszcz ;) Chciałbym sprawdzić skuteczność i przydatność radaru pogodowego który jest jedną z moich ulubionych funkcji jak na razie. Drugą na ten moment jest możliwość włączenia w czasie jazdy zapisywania śladu. rzecz jasna urządzenie może pamiętać całe ślady, jak każdy odbiornik GPS. Tu chodzi jednak o możliwość zarejestrowania jakiegoś fragmentu który potem w prosty sposób można komuś wysłać. Bez konieczności przeglądania zapisu całego dnia, wycinania. |
w 590 używam tylko zabriski team i nic więcej mi nie potrzeba, jest tam też radar pogodowy ale w naszym kraju próba skorzystania kończy się komunikatem o błędzie. Teraz próbuję zumo podłączyc do imac , takiego starego i urządzenie jest widoczne w garmin expres ale nie widać go w systemie, dzięki temu nie ma go w basecamp. Za chiny nie mogę dojść jaki jest powód. Przełączyłem na Win10 i tam widać zumo ale bez karty sd, może dałem za dużą bo 64 gb , tak nawiasem mówiąc sposób jest umieszczania w slocie to jakiś żart. teraz się zastanawiam czy to aby nie wina kabla, ale nie mam takowego aby sprawdzić. Nie mam też przejściówki aby spróbować z macbookiem bo ten ma tylko thunderbolt3. Nie rozumiem tego rcuhu z zastosowaniem starszego rozwiązania usb, no chyba że im kable zalegają. Reasumując świetny ekran, brak możliwości korzystania z czujników ciśnienia, problemy z podłączeniem do komputera. Dla mnie na dzień dzisiejszy kaszana, nawet nie wiem czy mi się chce go podpiąć do GSA, chyba się zmuszę aby zobaczyć jak będzie się komunikował z cardo, ale jestem lekko rozczarowany
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 00:44. |