Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Imprezy forum AT i zloty ogólne (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=13)
-   -   06.06.2009 DTN Strzelin -Pilce (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=3382)

samba23 07.06.2009 23:15

A no ja tez tak sie w jazde wkrecilem ze w domu Asie zostawilem i pojechalem na magurke bylo ciezko duze kamory :vis:
a i odnalazlem nowego offa z lodygowic do bielska asfaltem to juz niebede jezdzil heheh

Misza 07.06.2009 23:19

Do tych co to byli z aparatami foto: powrzucajcie jakie zdjęcia albo na priv... Samba: Tomek coś tam pstrykaliście nie? :)

samba23 07.06.2009 23:31

Ano jakies foty tam Asia porobila ale niewiele tego ,zabardzo bylismy podjarani calym DTN :)
co bedzie to powrzucam

puntek 08.06.2009 09:30

osobiste wyznania ...

Też przekażę parę słów bardzo subiektywnych, bardzo osobistych…

W ogóle to było SUUUUUUUUUUUUPER.

Po pierwsze to – trzeba zmienić parę ksywek ..
1. SŁAWEKK – od nocy z soboty na niedzielę będzie GRZECHOTNIKIEM
2. VINC po igraszkach z maczetą będzie JACKPOT – znaczy jednoręki bandyta, (ale to dłużej się pisze i czyta)
3. RANDAL – będzie KOMANDOREM ( za pomysł z daszkiem)
4. SAMBA – będzie SANDAŁOWCEM (za sandały w technologii rejli)
5. KUBA, RAFAŁ – dostają z założenia stopień DZIDOWNIKÓW STARSZYCH
6. RONIN22 – będzie CZESIEM nie Grzesiem

Po drugie szacun dla:
  • Komandora i Grzechotnika za to, że im się chciało zebrać do kupy parę rzeczy
  • Dla Dzidowników za to, że się da J
  • Dla Samby za to, że dzidował z plecakiem (Asią) tam gdzie nikt przy zdrowych zmysłach by tego nie zrobił
  • Dla Asi, że umiała skakać jak łania z motonga J
  • Dla Miszy za jazdę na kolasiu bez powietrza J i inne wyczyny w trakcie
  • Dla Grzechotnika – za to ile on może…. wypić J
  • Dla Jackpota – za to, że nie dał się oprawcom i wszystkich maczetą pociął na drobne, no i oczywiście za to, że w teren harleyem pognał
  • Dla Dejvida, – że twardy był i na ziemi spał J dzidownik hasający i skaczący J
  • Dla Calgona, – że jednak się nie dał namówić na piach….
  • Dla Huberta i Rafała – za to ile mogą wypić…i jak potem dzidować J
  • Dla Brenka, – że nie zgłupiał przy nas J
  • Dla Czesia, że się nie dał …

Teraz moje odczucia z całości

Las – błoto, błoto, gleba, gleba, itd…. W życiu nie pojechałbym sam w taki teren J
Ale miodzio…:drif: Najciekawiej wyglądało poszukiwanie wieży… poszukiwacze dali się wkręcić Sławkowi .:) :webers:

Niby spokojnie, niby lekki off. Jak dla mnie najgorszy kawałek jazdy J i zaliczyłem tam wszystkie gleby na tym dzidowaniu.

Wrażenia ogólne – jeszcze raz!

Pilce – rzeczka super !!!! tylko kamienie na dole niektórym się trafiły J , ale nikt nie leżał J potem piasek na dojeździe – tylko dzida, każde zwolnienie to kosmos…

Mieliśmy super szczęście, że dało się rozbić namioty i daszek przed tym jak zaczęło lać. W deszczu było by nieciekawie.

Fakt, że dyrektor budowy zamiast budować to gawędził jak stary opowiadacz i dopiero ekpia wysłana po alkohol, po powrocie pogoniła prace budowlane,:kumbaya: ale w końcu daszek stanął. Jak on się potem przydał !!! przez 4 godziny deszczu wszyscyśmy pod nim stali i … rozmawiali…

Ciekaw jestem czy odnalazła się w końcu siekierka po wyprawie po drewno ???

Osobnego akapitu wymaga relacja palenia ogniska …:zdrufko:
- zasadniczo drewno mokre się nie pali …??
-, jeśli lejesz benzynę – lepiej zrobić to szybko i jednym ruchem…
-, jeśli już lejesz długo i dużo to się nie zdziw J:bow:
- odkryto zasadę, że nie jest ważne ile benzyny polejesz, mokre i tak się nie będzie palić…L
- najciekawsze efekty świetlne powstają jak wrzucisz do ogniska butelkę plastikową zakręconą w resztką paliwa:eek:
- poza efektami świetlnymi, ciekawy jest fakt, jak szybko niektórzy dzidownicy potrafią się przemieszczać w obliczu zagrożenia J

Dzidowanie po Pilcach cudowna sprawa!!! Naprawdę warto, szkoda, że mnie biurwie wysiadły mięśnie nóg L Ale trochę potrenowałem pod okiem dzidowników …

Dziś…

WSZYSTKO MNIE NAPI…. J Jest dobrze!
Do poligonu – Hubert i Rafał robią następną rundę J

:spac::drif::brawo::oldman::haha2::lol8::chleje::z drufko::smoking::kumbaya::friday::fool2::beer2::ru les: i tyle :)

hubert.ale.ten.maly 08.06.2009 18:11

ok nie widzę problemu dla wszystkich którzy lobują off proponuje wrocławski poligon co do szczegółów to pojawia się wkrótce ale mam nadzieje ze badzie ta właśnie ekipa i jeszcze więcej. gwarantuje dobra zabawę przygody i mam nadzieje pogodę;d;d;

Dejvid 08.06.2009 21:29

w takim razie moze weekend 20,21 czerwca? Ktorys z tych dni. nastawiam sie z Randalem na jakies dzidowanie w pilcach w tym wlasnie weekendzie, ale moze to byc tez i poligon, ktory chetnie bym poznal...

hubert.ale.ten.maly 09.06.2009 15:22

skąd wiedziałeś ze mam urodziny 21?? ;d;d;d hehe spoko dogadam sie z misza i rafalem i wszystko napiszemy co gdzie i kiedy o ktorej.

RAFAŁ505 09.06.2009 20:04

Pewnie że sie dogadamy :) poligon jest ok ale szybki do skatowania.są zajzdy podjazdy piach i błoto czyli to co tygryski lubią najbardziej :) będzie wesoło.mam taką propozycje
Opcja 1 jedno dniowy czyli poligon dzida dzida ognisko kiełbaska dzida i do domciu grzecznie spać
Opcja 2 poligon dzida dzida puźniej kierunek 30 km od wrocka rejony obornik śląskich prawie same lasy (często tam dzidujemy z Hubertem i Miszą ) jest pełno fajnych miejsców na ognicho i nocleg słyszałem że tamte okolice są skażone nowym wirusem DTN (bardzo zaraźliwy ciekawe skutki uboczne) :) i następny dzień można całe kilometry ofami przedzidować bo jest tego sporo .Pozdro

samba23 09.06.2009 22:02

mmmmmm jak mi sie na warsztacie cos niepoknoci to przyjade na dzidowanie tym razem bez plecaczka ;)

Dejvid 09.06.2009 23:17

:oldman:w takim wiec razie Misza i Maly Hubert zapraszają nas na dzidowanie w swoje strony ;) Ale tym razem dzida ma byc bardziej od TEJ trzody :friday: :Thumbs_Up:

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 19:56.