![]() |
Standard jest 2 lata, ale mozesz przedlużyć za kase do 5, ale chyba dotyczy to kupionych egzemplarzy w Polsce, do 2 lat jest ogólnoeuropejska
|
Oferta co prawda z UK ale można zawsze kupić i do PL przywieźć:
https://www.johnbanks.co.uk/honda-bi...ferdetail.aspx nowa AT: ok 44100 PLN nowa AT DCT: ok. 48000 PLN nowa ATAS: ok. 48000 PLN nowa ATAS DCT: ok. 52000 PLN |
Cytat:
|
A to nie jest tak że taka cena tylko w opcji kredytu u nich?
|
No właśnie też mi się tak wydaje. Tylko gdzie tu prawa ekonomii. Żeby za gotówkę było drożej niż w kredycie .
|
Może bć jakiś myk z ubezpieczeniem, albo serwisowaniem u nich itp.
|
Panowie, opcja jest raczej tylko na kredyt (w sumie mogę zadzwonić i wypytac o szczegóły) więc to musiałby być ktoś mieszkający w UK. Ale w ciągu 14 dni można kredyt wypowiedzieć zapłacić pozostałosc i moto jest kupione jak za gotówkę.
Wiem, że to trochę mieszania, ale jak ktoś ma rodzinę w UK to jest to do zrobienia. I nie ma tu żadnego myku. Podobną akcje ten dealer zrobił rok temu i sprzedał podobno ponad setkę NAT o ponad 3000 funtów taniej |
Gdybyś dowiedział się czegoś więcej byłbym wdzięczny. Szczególnie jak to by miało wyglądać gdyby motocykl miał trafić do Polski.
|
Drogo w Polsce można kupić znacznie taniej ale trzeba się zainteresować, poświęcić trochę czasu i poszukać.
Można bo mi się udało, kupiłem znacznie taniej i to w Polsce z dostawą do domu. |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 14:39. |