![]() |
Buhaha.
Ojapierdolę. Gwiazdor był naszym gościem na krzywy ryj. Powiedział, że w wiosce muzykę usłyszał i przyszedł potańczyć. Wojtuś? To tego gwiazdora wyprosiłeś z imprezy kopem w dupę? |
Cytat:
|
o ja pier....le to ten Stachu to taki gwiazdor , sąsiad to je mój przez kilka podwórków ....
|
Czyli, że jak? Stachu Jones jest spod Hajnówki? Domyślnie nasunęło mi się, że on tam z Gnojna na rajd przyspacerzył.
|
Stachu gwiazda przybył z kapela z Hanoi, a ten rozrabiaka był z Gnojna.
|
Kurka siwa. Mogę być dumny. Przy ognisku rozmawiałem, wódkę z gwinta piłem i tańczyłem obok Stacha Jones'a.
|
Takie rzeczy tylko na Podlasiu :D
Wyszkolił Was w jeden księżyc? |
Wojtuś ''ten z wioski '' był wcześniej reanimowany Ja i Marchewa sklejalismy mu nosek i ręke, a Ty Go jeszcze na kopach pognał.....ale to nie koniec; nasz powrót tz.mój i marchewy na afrach do agro noclegu przez las na totalnego zgona. Gleba za glebą,jak nie miałem już sił wstawać to troszkę odpocząć zapragnął ja, ale coś mi nie pasi,patrze w lewo ciemno w prawo ciemno i coś charczy,co jest ? wiem że marchewa jest dalej i też glebuje. Dobra! wstaje,łatwo nie jest, opieram rękę.........O! Jezusicku! Człowiek chyba?.......zgadnij kto to był?
|
Buhahaaa...
Zapamiętasz na całe życie ten jeden księżyc. buhaahahahaaa.... |
To do tej pory NAJLEPSIEJSZA moja impreza motocyklowa....CHCĘ TAK JESZCZE RAZ. Tak na marginesie wszystkie naj były na Podlasiu...DZIĘKI WAM!!!!
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 06:25. |