![]() |
Na następny dzień mam zamiar wsiąść na Afrykę więc pierwszy wieczór na "grzecznie", ale wezmę aparat jako podporę pamięci :)
|
1 Załącznik(ów)
I to jest słuszna koncepcja.
W razie "W" będzie również dostępna "żółta pałka" do sprawdzenia stanu upojenia alko. |
I to też jest dobra koncepcja. Rozsądek przede wszystkim.
|
zapłaciłem w pierwszy dzień zapisów za iziego i sobie spokojnie czekałem na potwierdzenie... i dzisiaj przyszło na majla... nawet wydrukować zdążę....spokój cechuje mistrzów::)))
|
Cytat:
Wszystko dopięte na ostatni guzik... w ostatniej chwili ;) |
Mimo wcześniejszych, pesymistycznych informacji jednak będę. A co lepsze - właśnie jadę z Łodzi. Pogoda r e w e l a c y j n a, drogi właściwie puste (przynajmniej poza ekspresówkami itp.). Co prawda będzie trzeba iść dziś spać, chociaż jeszcze nie wiem gdzie ale zapowiada się świetny weekend. Jutro rano ruszam od Złotego Stoku wzdłuż granicy. Życzę wszystkim bezpiecznego dojazdu. Do zobaczenia!
https://s15.postimg.org/bsx9an16j/IMG_4304.jpg https://s15.postimg.org/fdt4tv5q3/IMG_4308.jpg AKTUALIZACJA Skoro już się pochwaliłem ruszeniem, to dopiszę że dojechałem żeby ktoś się nie martwił ;) Koncert powoli dobiega do końca, już na namiotu słyszę "Highway to hell". Jak kto głupi nie wyposażyłem się w koszulkę forumową, a przewodnika który mnie rozpoznał na parkingu (pozdrowienia:)) gdzieś zgubiłem w ciemnościach. Integrowałem się losowo, za dnia pewnie będzie łatwiej. https://s21.postimg.org/wc3qd3fd3/IMG_4391.jpg |
I po zlocie... dzięki za wspólną zabawę!
Święta, święta i... po świętach. Dziękuję tym wszystkim którzy przyczynili się do zorganizowania imprezy. Zlot jest wyjątkowy, miejsce magiczne, chce się tam wracać i żadne drobiazgi tego nie zmienią. A przykładowe drobiazgi to globalny brak papieru toaletowego w chwili kiedy zaczęły się skurcze porodowe kackupy, czy korytko do robienia błota przed sanitariatami, żeby pani sprzątająca czuła się potrzebna, a goście z zagranicy mieli pożywkę do dowcipów nt udogodnień higienicznych made in Poland... Ale wracamy myślą na początek mojego postu, zatem raz jeszcze 100x dzięki!
P.S. Kapele były mega, katering wielce spoko :brawo: |
Jak zwykle niezapomniane kilka dni...
Podziękowania dla wszystkich: - dla organizatorów - że wam się chce i że wam wychodzi - naprawdę to doceniamy... - dla całej iziowej braci - że jesteście właśnie tacy - ja wielu już znam, ale nawet jeżeli nie to przychylność, poczucie humoru, chęć pomocy i pogoda ducha jest na porządku dziennym... - dla obsługi - kaszanka z cebulką ... mniam... - dla Jagny - za trasę i organizację konkursu - świetny.... i tak trudny, że nie nie udało się naszej drużynie ukończyć (a miał być lekki ofik:::))) dwa xt 600, dr 650, crf 250 rally, varaderu, afryka siódemka i cagiva elephant - nie dojechały... jeden odcinek nas poskładał - Jagna - super:::))) - za prelakcje... .... i w ogóle dla wszystkich... PS1. Gdyby była potrzeba puszczenia kilku slajdów z wyjazdu na kołach w Pamir - to deklarujemy się z Bubą do tegoż w przyszłym roku... PS2. Wychodziłem ostatni z ostatniego pokoju na górze w zamku - na komodzie znalazłem zlotową naszywkę i naklejkę - kto ją zostawił nich wyśle PRIV - odeślę pocztą. |
2 Załącznik(ów)
W taki sposób się tankowało madziarskiego diesla
Załącznik 70774 A tak przyjechał na zlot psi podróżnik, taki współczesny Szarik Załącznik 70775 |
2 Załącznik(ów)
Trasa lajt enduro wyszła jak zwykle, czyli "lajt" gdzieś zniknęło ;)
Ale na szczęście ekipa ratownicza jadąca na końcu nie miała kogo zbierać ;) Za to podziwialiśmy kierownika, który walczył z błockiem (porządne błoto było gdzie indziej) na takich oponkach: Załącznik 70776 A na końcu ekipa ratownicza sama wymagała ratowania: Załącznik 70777 I jest mi niezmiernie miło, że pierwsze miejsce w konkursie "Śladami Jagny" zajęły "Baby na motóry" !!!!! https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net...6e&oe=59BB66F6 |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 00:46. |